KBSL 13. Hafta | Galatasaray 85-56 Nesibe Aydın

Tarih: 26 Aralık 2020 Cumartesi
Saat: 14:00
Yer: Ahmet Cömert Spor Salonu
Yayın: Youtube/TBF Tv

Yorucu ve üzücü geçen Sopron seferi sonrası lige dönüyoruz. Rakip tıpkı bizim gibi tek mağlubiyeti olan Nesibe Aydın. Hafta içinde de Fenerbahçe'yi konuk edeceğiz. En azından bir galibiyet çıkarmamız lazım. 2 maçı da kaybederek çıkarsak hem rüzgar bayağı bir tersine döner, hem de play-off yarı finalinde falan çakılma ihtimalimiz artar. 2 galibiyetle çıkmayı bir şekilde başarırsak da tam tersi, ipleri tamamen elimize almış oluruz...

Umarım ki son senaryo gerçek olur...
 
Nesibe Aydın'ın 2 gün önceki İzmit deplasmanında maçını izledim ve covidden etkilendiklerini gördüm.Uzun süredir maç yapmamalarınında etkisiyle formsuzdular.

Yabancılardan Zsofia Simon'a çok fazla süre veremiyorlar.Ruthy Hebard takıma çok iyi katkı veriyor.Hebard ve Snytsina'yı oynatmazsak rahat galibiyet alırız.
 
Cansu'nun üçlükleri çok mutlu etti.Hücumda fazla pas yaptığımızda en doğru oyuncuyu bulup rahat bitiriyoruz.Çok keyif veren bir takım görüntüsüne bürünüyoruz.

Savunmada inanılmaz bunalttık rakibi.Hebard'a ne zaman top inse steps yaptı,Snytsina'nın üzerinde o kadar baskı var ki 10 da 1 ile oynuyor.

49-24 önde girdik devreye.Nesibe Aydın kontrolden çıkmış durumda.
 

Üst