BSL 17.Hafta | Galatasaray 89-87 OGM Ormanspor

Futbolda istediği kadar günü kurtarmış olsun, basketbolda düştüğümüz bu aciz durum sebebiyle M.Cengiz ve saz arkadaşlarını hiç affetmeyeceğim. İlk seçimde gideceksiniz ve hep kötü hatırlanacaksınız.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Emin ol hatirlanmayacakalar kulüp futbola odaklanmış basketbolun durumu hiç önemli değil onlar için bir kongre üyesi veya eski başkanlardan nedir basketbolun hali dendiğini hatırlıyor musunuz 90laŕla birlikte ana branş futbol oldu maalesef
 
En tecrübeli dediklerimizden Barış çizgide yürüyor, Motum steps yapıyor, eline gelen topu tutamıyor. Şaka mısınız siz?
 
82-82 oldu. orman allahtan baskıda saçma sapan işler yaptı ve jefferson ile pota altında iyi ürettik. motom ise facia..
 
Ekrem hoca ve Yiğit adına çok sevindim.Bize bu maçı o farklara rağmen koç farkı ve Yiğit'in son saniyedeki kritik üçlüğü kazandırdı.Ormanspor hücumda sıkıştıkça hiçbir şey üretemedi,hücumlardan sürekli top kaybı ve hızlı hücum imkanı vererek döndüler.
 
Ormanspor maçında yaşadığımız heyecana bak.
Bağırmaktan sesim kısıldı. Tansiyonum yükseldi.

Maç boyunca öldük, neyse ki sonunda dirildik.

Ama işin çok zor Ekrem Hocam, çok zor. Bu takım ile her maç ligde kalma açısından bir final olacak gibi gözüküyor.
 
Şükür olsun kazandık. 89-87 kazandık. son periyot savunmamız harikaydı ama ormanında baskıda saçmalaması işimize geldi. teşekkürler ekrem hocam

rakiplerimizden bursa ve ormana karşı gelip gelmekte önemliydi, hiç değilse altımıza aldık. ekrem hocanın ilk maçında galibiyetle ayrılması hem takıma hem koça özgüven getirecektir.
 

Üst