BSL 20. Hafta | Gaziantep Basketbol 68-61 Galatasaray

Galatasaray Basketbol Takımını bir hücumla anlat deseler;

Son 24 saniye fark 5, top bizde mola alınmış. Top yarı sahaya taşınmış. Kenardan topu oyuna sokulamadı !

İşte 2020-2021 sezonu Galatasaray Basketbol takımı !
 
Gaziantep'e teşekkür borçluyum. Hangi uzunu yazsam getirdi adamlar. Senelerce her oyuncu önerileri başlığına defaatle Jaiteh yazdım ve onu da aldılar, en azından ligde izleme fırsatı buldum. Uzunlarımızı izledikçe kahroluyorum. Trice'nin smaca gider gibi potaya giderek boşa top attığı, Motum'un guard gibi potaya gidip bel seviyesinden top çıkararak bloklandığı bir takım izliyoruz. Uzunu kısa gibi, kısası uzun gibi oynayan kara düzen bir takım.

Travis Trice'yi alırken ne düşündüler, hangi problemimizi çözer, hangi yaramıza merhem olur diye düşündüler çok merak ediyorum.
 
Ya koç niye mola aldın, insan topu kim alacak diye bir organizasyon yapmaz mı? 5 saniyede top çıkaramamak ne demek? Oyuncular berbat kenar yönetimi kötü.Yemin ediyorum hasta eder bu takım insanı
 
Mola alıyoruz ve topu oyuna sokamıyoruz. Resmen bu seneminiz özeti gibi oldu. Öyle saçma, şuursuz ne yaptığımızı bilmez bir yıl geçiriyoruz.
 
Trice'ı Motum'u ,izlemek zorunda kalanlara Allah sabır versin.Göksenin'i falan dahil etmiyorum,Göksenin'e alıştık.Bizi zorla alıştırdılar.

Trice'ın Williams'a attığı amatör paslar,Williams'ın topu alıp topla birlikte etrafında 360 derece dönmesi,Yiğit'in özgüvensiz oyunu,Göksenin'in saçmalamaları,Motum'un karşısındaki oyuncu şut atacakken elini bile kaldırmaması.Özellikle Motum'un yaptığı büyük karaktersizlik.

Gaziantep bugünkü haliyle biz ve Orman ile Fethiye hariç hiçbir takımı yenemez.Farkın 10'dan eridiği bölümde 5 seferde ribaund alabilen Doğan Şenli ile,boş turnike atamayan İsmail ile oynadılar.O kadar eminlerdi kazanacaklarına.
 
Ekrem hoca bugün kaybetmemizde fitili ateşleyenlerden birisi oldu.İlk yarı Hamilton basit top kaybı yaptı izledi.Hamilton bir daha basit top kaybı yaptı izledi.Berbat hücum edip Hamilton sportmenlik yaptı gene izledi.Üst üste 2 hücum ribaundu verip sayıyı yedik gene izledi.Bunlar hep üst üste olan şeyler.Özgüvensiz Yiğit oyunu gereksiz zorladı gene izledi.Çok çabuk dağılabilen bir takımken öndeyken 7 sayı geriye düşüp 6 dakika sayı atamadıgımız bölümde izlemekle yetindi.
 
Petkimi yenebileceğimize dair umudum çok az...Ormanspor ve Fethiye maçlarını son anda kazandık.Petkim bunlardan daha iyi takım...Ekrem Memnun'la daha az sayı yiyoruz ama bu sefer de sayı atamıyoruz.Ekrem Memnun tarafında da sıkıntı var bence...Oyuna müdahaleleri çok geç...
 
Başlangıçtaki 4-5 üçlük olmasa ilk yarıdan kopacaktı, öyle bir maç. Ki genelde yayınladıkları maçı iyiymiş gibi lanse etmeleri istenen spikeri bile çileden çıkardılar sahadaki iki takımın oyuncuları. Defalarca laf attı iki takıma da. Bizim 3 kere tipleyip sokamadığımız bir pozisyon vardı, iki takımın da 3-4 dakika sayı bulamadığı bir çok periyod oldu. Bu kadar rezil bir maçın içinde 5 dakika 10 dakika mücadele etmedi takım. Kötü basketbol başka bir şey, art niyetli oynamak ya da maç satmak ayrı bir şey. Bu takımın dün sahada yaptığı işe bambaşka bir şey. Takımın kaptanı bey kırk yılda bir kaptanlık yapsın, takım arkadaşlarına anlatsın artık hangi takımda olduklarını.

Biz hızlı bir üçlük, dönüşte top kaybı üstü bir basket daha uzatmaya gider miyiz hesabındayken paşalar topu oyuna sokamayıp maçı kaybetti...

Ya ben neyse bir şey demiyorum...
 

Üst