Fener, Orman ve fethiyeden kötü takım galiba.Gaziantep bugünkü haliyle biz ve Orman ile Fethiye hariç hiçbir takımı yenemez.Farkın 10'dan eridiği bölümde 5 seferde ribaund alabilen Doğan Şenli ile,boş turnike atamayan İsmail ile oynadılar.O kadar eminlerdi kazanacaklarına.
Bu alıntıyıda burada bir tek sen yaparsın zaten.Geçen haftaki galibiyetlerinin tesadüfi olduğunu gösterdiler diye ekleyip silmiştim,seni hesap edememişim.Fenerbahçe şu anda lig maçlarını ne kadar önemsiyor bunu bir sorgulamak lazım önce.Fener, Orman ve fethiyeden kötü takım galiba.
Sonuçta yendiler mi?Bu alıntıyıda burada bir tek sen yaparsın zaten.Geçen haftaki galibiyetlerinin tesadüfi olduğunu gösterdiler diye ekleyip silmiştim,seni hesap edememişim.Fenerbahçe şu anda lig maçlarını ne kadar önemsiyor bunu bir sorgulamak lazım önce.
Çok gereksiz bir çıkış yapıyorsun hocam.Bugün rezil oynayan bir takıma karşı kaybettik.Bakmamız gereken tek nokta bu.Karşımızda rezil oynayan takım,kazanacağından çok emindi.Başka yere çekmenin alemi yok.Sonuçta yendiler mi?
Evet yendiler haklısın.Çok gereksiz bir çıkış yapıyorsun hocam.Bugün rezil oynayan bir takıma karşı kaybettik.Bakmamız gereken tek nokta bu.Karşımızda rezil oynayan takım,kazanacağından çok emindi.Başka yere çekmenin alemi yok.
Kazanma fırsatı elimize geçti aslında ama çok kötü tercihler yaptık ve kaybettik. Bu maç bana zaten bir umut vaad etmiyordu o yüzden kimseye kızmayacağım. Petkimi yenmeliyiz.Çok iyi takım. Kazanmamız mucize olur.