Oytun Özer

Hataları olduğunu da düşünmüyorum artık. Hatta bir adım ileri gidiyorum kendisinin bu ligin gelmiş geçmiş en iyi genel menajeri olduğunu düşünüyorum. Umarım böyle başarılı olmaya devam eder.
 
Oytun Özer'e karşı ne sempatim ne de antipatim var. Mevcut kötü yönetim içinde basketbol ile ilgilenebilecek en doğru isim.

Saygılar.
 
Koç değişimi yapılacak periyotta bu 3 transferi kim yaptı. Kim hala piyasada bir uzun bir kısa arıyor. Soruların cevabını kendiniz düşünün lütfen. Her ne kadar yazdıklarım silinse de benim cevaplarım belli.
 
Koç değişimi yapılacak periyotta bu 3 transferi kim yaptı. Kim hala piyasada bir uzun bir kısa arıyor. Soruların cevabını kendiniz düşünün lütfen. Her ne kadar yazdıklarım silinse de benim cevaplarım belli.

Bu yazdıklarınız yeterince ilgili olduğunun ve bir şeyler yapmak istediğinin bir göstergesidir zaten. Bir oyuncu transfer etmekten aciz, takımının maçı olduğundan habersiz sözde ilgililerden çok daha iyidir benim nazarımda. Ve şunu da tekrar vurgulamak isterim; Mevcut kötü yönetim içinde basketbol ile ilgilenebilecek en doğru isim. Yani kötünün iyisi. Bu yönetim içinde basketbol şubesini emanet etmek istediğiniz başka bir isim varsa söyleyin biz de bilelim.

Saygılar.
 
Anladığım kadarı ile kendisi kulüp yönetim kurulu üyesi değil şirket yönetim kurulu üyesi şirket yönetim kurulu üyeleri huzur hakkı vs maddi gelir de elde ediyolar mı acaba ?

Konuya çok hakim değilim ama yıllardır bu forumdayım forumun genel reflekslerini düşününce beyfendiye gösterilen anlayışın sebebi hikmetini anlayabilmiş değilim. Sene ortasındaki 3 transferi Uğurata değil kendisi yaptı ise büyük hata, zaten muhtemelen kaybedilecek maçları kaybedince Uğuratayı gönderecekti ise Uğurata istemiş olsa da o 3 transferin yapılması yine büyük hata bence. Tıpta önce zarar verme şeklinde temel bir ilke vardır bu hayatın geneli içinde geçerli bence hiç birşey yapmamak zarar veren birşey yapmaktan evladır.Suimisal zaten emsal olmaz diğer yönetim kurulu üyelerinin basketbol bihaber olması da kendisini başarılı vs kılmaz yani bence.Basketbol ile ilgili olmak şubeyi yönetmek için yeterli ise bu forumdaki pek çok üye de pekala bu işi yapabilir o zaman.
 
Sahadaki rezaleti görünce benim söyleyecek bir şeyim kalmıyor. Bahçeşehir'de ne yapıyorsa, burda da onu yapıyor. Zamanı gelince yazarız bazı şeyleri elbet.
 
Gerçekler zoruna mı gitti? Adamın bahçeşehirde şube sorumlusu olduğu mu yalan, gelen oyuncuların %70-80'inin aynı menajerlik şirketinden olduğu mu yalan, yağızeri dedas'ı getirdiği mi yalan? o bahçeşehir'in lige çıkamadığı mı yalan yoksa federasyon kararıyla lige çıktığı mı yalan?
 
Senin onunla bir sorunun oldugu belli. O yüzden söyledikerinin hiç birine inanmıyorum.

Yahu hayret bi şey adamla ne sorunum olacak. Hayatım boyunca ne gördüm ne konuştum ne gibi şahsi bir sorunum olabilir. Ya da ben neyim ki gidip bir tane şube sorumlusuyla şahsi problemim olsun? Elinin altında internet var aç hepsine bak, tek tek buraya atsam ona da inanmayacaksın ki
 
bir sorıunun olmasa bu kadar oytun aşağı oytun yukarı takmazsın adam. ne yaptı onu söyle?

E anlatıyoruz işte? Kovacağın hocaya 3 tane transfer yapıyorsun, sonra Efes'e Fener'e yenildi diye kovuyorsun (sözde oyuncular hocayı sallamıyormuş bu maçlarda mı fark ettiniz bunu?) şimdi yine piyasada oyuncu bakıyorsun. Bunda eleştirilmeyecek bir şey var mı?
 
Adam transfer yaptı diye mi bu kadar laf?
-
KAFASINA GÖRE TRANSFER YAPIYOR DİYE bu kadar laf. Madem Ömer'den umudun yok, ki 29 Aralık'la 8-9 Ocak arasında bir gelişme olmadığı için fikrin 180 derece değişmez. Hocayı kovarsın, Ekrem hoca tek telefonla geldi buraya. Bu piyasada bir sürü tanıdığı adam var 2 telefonla 2 tane oyuncu bulur. O ister o alır. Yani bunu daha ne kadar açık yazabilirim ben anlamıyorum.
 
Bir kişi aynı menajerlik şirketiyle çalışıyor diye komisyon almaz. En fazla o menajerlik şirketine fazla para kazandırır. Kaldı ki o menajerlik şirketinin bir sürü oyuncusu var illa gider iyisini alırsın. Burda sorun adam koç olmadan takım kurmaya çalışıyor. Herhangi bir komisyon iması yok burda.
 

Üst