Ne istifası hocam güzel okuyalım eleştiriyoruz kendisini, zira aşırı derecede hatalı işler yapıyor. Göreve Haziran ayında getirilmiş, yeni kuralan takımın her kısmının birinci sorumlusu kendisidir. İlk seçim güzeldi Zach Hawkins ama sonrası ilgilenilen isinler malesef vasatı geçmiyor çoğu da rookie en basitinden bugün harikalar yaratan sırbistanda oyununa farklı şeyler katmış Okben Ulubayı sezon ortarı almayı akıl eden Petkimden ne eksiğimiz var para mı sizce?
Okben GS'ye şu saatte iyi ki gelmemiş. Sene sonu yapılanır, kafaca temiz şubeye çekersen ne ala. Yanılmıyorsam Petkim'le sezon sonuna kadar kontratı. Sene başı kurulan kadro tamamen Ertuğrul Hoca'nın tercihleri. Bence kurulan kadroya 1-2 takviye yapılsa burdan daha üstte olabilir kağıt üstünde ama mental olarak Ertuğrul Hoca ipin ucunu kaçırmıştı. Bütün takımı değiştirsen şu saatten sonra farkı olmazdı. Sonraki 4 transferle ilgili benim yazdıklarım. Bu takımı hoca kurdu, hala oyuncuların bireysel anlamda fena oyuncular olduklarını düşünmüyorum. RJ hep söylediğim gibi risk transferiydi. Alex, Macon, Motum kağıt üstünde iyiydi. Birincil hatası Hankins'i sadece Johnathan'la kapatmaya çalışmasıydı ama hocanın en büyük suçu mental kontrolünü kaybetti takımdaki.