2020-2021 Basketbol Süper Ligi

Ben ne yaptım diyor ya Allah’ın beyinsizine bak. Profesyonel basketbolcu kuralları bilmiyor. Rakibe top atmış kavga etmiş. Aptal herif ya suratındaki iticilik dünyada yok.
 
Kulübün kodunda yok doğru düzgün oynamak gerçekten akıl alır gibi değil. Özene bezene seçiyorlar sanırım bu adamları. Ben anlayamıyorum artık.

Vesely'in çift teknikten atılması benim için günün olayı oldu. Ayrı bir sevmiyorum bu adamı, çok başka sevmiyorum yani o yüzden sadece bu olaydan ötürü bile çok mutluydum ama bu kavganın üstüne 22 sayı farkla gelen galibiyet zevkten kudurttu beni. Barthel'e de keşke bir şeyler çıksaydı, o da bugün çok çirkef oynadı. Efes'i ve Ergin Ataman'ı tebrik ediyorum, böylesine sert bir seride sinirlerin de gerildiği bir maçın sonunda 22 sayı fark ile galip gelip 2-0 öne geçmek çok büyük bir avantaj.
 
2014 final serisini GS şampiyon tamamlayacakken hakemler elleriyle Fener'i galip çıkardı diye sahaya çıkmayan Galatasaray'la çok dalga geçip keyif çatmışlardı.
Allah'ın sopasını bu kadar yiyen bir kulüp dünyada görmedim ben. Futbolda, baskette her branşta ilahi adaletin tadına doymadılar, hayatları karardı; ondan bu fotoyu koymuşlar.
 
Veseliy sevmem ama takimda tek yirtinandi.

Melih ulan sen beni güldurdunya o sifatsiz suratin ile erkekmiymis melihcik haniymis abisi topu firlatip yalandan ustune yürüyup ,sing 'in ruzgari ile 3metre geriye savruluyor.

Bi ara ali koçu gösterdiler ağlicakdi.

İmparator ben ona buna bakmam fenerse basar geçerim dedi 22 sayi yapti 🤣🤣🤣
 

Üst