2020-2021 Basketbol Süper Ligi

Ergin Ataman beni iki yıldır çok güldürüyor. O her maç sonu içinden söven, dışından renk vermeyen yüz ifadesine bitiyorum. Zamanında etmedikleri küfür kalmadı; şimdi bütün takımlara 100'den aşağısını haram kılmış. Fener'e zaten 30 farktan aşağı atarlarsa başarısız olacakmış gibi kaide koymuş. Fener taraftarı bir süre Ergin ismini hayatlarında görmek istemeyeceklerdir. Sen misin ''mola alsana'' tezahüratı yapan, molayı geçtim yerinden kalkmadan tokatlıyor, kabus gibi çöktü heriflerin hayatına. Kışkırtılmış Ergin Ataman > Avrupa koçları.
Bu arada final serisinin 3 galibiyet üzerine dönmesi ne zaman kural oldu arkadaşlar, 4 galibiyet olayı değiştirilmiş sanırım.
 
Ayıp ya ; dizine vurulan adama teknik faul çalmayı ancak Türk basketbol ligi hakemleri başarabilirdi. Efes vurup geçerken maçın akışını değiştirdiler Micic’i kenara alıp. Gerçi yine sonuç değişmez de gerek yok böyle saçmalıklara
 
Aynen Vesely pozisyonunda zerre faul göremedim.
Hakemler iyice salaklaştı maçın kontrolünü kaybettiler. Spiker de “Guduric bugün oynamaya gelmiş” diyince hepten koptum 😄
 
Fener cephesi de tuhaf. Bench yönetimi ayrı kopuk, oyuncular ayrı kopuk. Herkes ayrı telden kafasına göre çalıyor. Vesely bile bile çıktı gitti oyundan direkt soyunma odasına. Kokoshkov çok pasif, hükmü yok.
 
Ancak oyuncuları ayırmak için sahaya girebilecek FB stafı parkede rakip takım oyuncusuna fırça atmaya çalışıyor
 

Üst