• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşıyaka bu transferi boşuna yapmadı ligde önünün açıldığını gördü hem avrupa hem ligde hem avrupa da başarılı olmak için yaptı supriz şampiyon demiştim supriz finalde olabilir ksk gs final serisi olursa sasirmam hatta bu iki takım ligi ilk 2 de bitirebilir göreceksiniz
Biz nereye final oynuyoruz ya? Bizden daha iyi en az 5-6 takım var ligde. Bütçe geçen seneden bile az. Yine hemen gaza gelmeler başlamış.

Nur Germen vefat etmiş. Allah rahmet eylesin. Sevenlerine başsağlığı dilerim.

Bonzie Colson yanıyor şu an Karşıyaka Bahçeşehir maçında.

7/7 üçlük ile 28 sayıyla oynuyor Colson. 2.çeyreğin bitimine daha 5 dakika var. Uzun zamandır böyle bir performans görmemiştim. İnanılmaz attı adam.
Bahçeşehir şu anda 25 sayıda.

Bonzie'den beklediğim bir performans ama maçın içinde bu kadar fark beklemiyordum. Bahçeşehir hazırlık maçlarında iyi duruyordu.

Bahçeşehir iyi döndü

Oğuz Savaş’ın yerine pota altına bir tane korkuluk koysalar daha çok işe yarar savunmada.

Bahçeşehir de o civarda harcadı bildiğim kadarıyla.

Beşiktaş ciddi takviyeler yapmazsa küme düşer bu sezon.İzlediğim en kötü takım bu sezon ligdeki şu ana kadar.

Maçın sonunda Bentil'i yok yere 5'letip attılar teknik faulle, Ufuk Hoca da canı sıkıldıkça çıksın hakemlere sallasın şaka gibi faulle attılar adamı üstüne bi de teknik faul verdiler.

BJK - Efes maçı absürt bir hal aldı. Skor 36 - 83. Daha 3.çeyreğin sonları oynanıyor.

Maçın sonunda Bentil'i yok yere 5'letip attılar teknik faulle, Ufuk Hoca da canı sıkıldıkça çıksın hakemlere sallasın şaka gibi faulle attılar adamı üstüne bi de teknik faul verdiler.
Hakemlere sallamayan koç mu var?

Ya şu ligin resmi bir sitesi var mı puan tablosunu ve fikstürü gösteren ?

Neden bütün maçlar açık kanaldan yayınlanırken bizim kapalı kanalda?

Beşiktaş-Efes maçında Beşiktaş' ın yabancılarını hayretle izledim. Hollis hadi alışma sürecinde de diğer yabancıları bırak 1. ligde, okul bahçesinde bile takımına alıp oynatmazsın. Bu kadar yeteneksiz ve beceriden yoksun yabancıları ilk kez ligde gördüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri