• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-3 tane de bloğu var. Barthel'e yaptığı temizdi ama faul çaldılar.

Şu Fener'i falan rahat tokatlayıp geçmemiz lazım. İki takım da parkede kötü görüntü veriyor. Maç da zevksiz geçiyor.

Ahmet Düverioğlu çok komik ya,her hatasından sonra Fenerliler ne demiş diye bakıyorum :D

Jamar Smith 3.çeyreğin son 5 saniyesinde 2 basket attı Fener potasına :D

Gerçekten bir insanın topu eline alıp , dönüp, bir de zıplayarak elinden şut çıkarması 0.6 saniyeye falan sığıyor mu ya ? Cidden mümkün mü böyle bir şey. Bana çok saçma geliyor basketboldaki bu olaylar. Bir aksiyonu 1 saniyenin altında tamamlamak için The Flash gibi falan olman lazım.

Jamar Smith 7 sayı peş peşe !

Şehmus'a cidden 800K Euro para vermeye gerek var mıydı ?

Şehmus'a cidden 800K Euro para vermeye gerek var mıydı ?
Twitterda da yazdım bunu kaç kere.Biraz atletizm dışında ( o da bir beyaz oyuncuya göre fena değil ) hiç bir fark yaratan özelliği yok ilk 4 hedefleyen takımlar için.Yerli diye kıymet görüyor işte klasik Türkiye-yabancı sınırı ilişkisi :)

Pierre herhalde Fb’nin son yıllarda yaptığı fiyat-performans bakımından tek iyi transfer.

Vesely git artık be

Son düzenleme:
Fener bitik. Sıradan bir takım olmuşlar bu sezon. Ki geçen sezondan beri öyleler.

Oğuz bi yerini kaldırana kadar Vesely havada voleybol oynadı kendi kendine. İkinci baharını yaşıyormuş Oğuz :D

Oğuz isterse 35 sayı atsin 2 kere o topa dokundurtmayacaksın arkadaş.Yıllardır ayakları 3 cm sıçramaz mı bir pivotun ya

Haftaya evimizde Bahçeşehir'i ağırlayacağız,savunmadaki sorunlarımızdan ötürü Jamar Smith ve Ben Bentil çok zorlayacaklar bizi.Devin Williams bizim maçta oynayabilecek mi acaba.Hafta içi Mornarla maçları var,o maçta belli olur belki.

Bahçeşehir'i süpürürüz.

Bizim bahçeşehir maçı 100 98 biterse sasirmam tam nba maçı gibi bir maç kazananı tahmin etmek güç tabi bu durumda

Bahçeşehir taş gibi takım olmuş. Harcadıkları paranın karşılığını alacaklar galiba.

Haftaya evimizde Bahçeşehir'i ağırlayacağız,savunmadaki sorunlarımızdan ötürü Jamar Smith ve Ben Bentil çok zorlayacaklar bizi.Devin Williams bizim maçta oynayabilecek mi acaba.Hafta içi Mornarla maçları var,o maçta belli olur belki.
Fikstürde bizi mi takip ediyorsunuz ?

Bahçeşehir maçı aldı, ribaundu alamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri