• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Dee Bost

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fatih Bulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:24
Şu adama birde laf yapıyordunuz kral yemin ediyorum boss ya Arroyo'dan sonra böyle bri guard'ımız olmamıştı

Micic giderse Ergin hoca düşünebilir.

Ne Mıcıc gitsin ne de Bost baba hiç gerek yok böyle şeylere

Arroyo mu , Bost mu dedittiren olay. Hangisi iyi secimini yapmak zor.

Allah; Malik Dixon'u izleyemeyen nesile Carlos Arroyo'yu, Arroyo'yu izleyemeyen nesile de Dee Bost'u gönderdi. Dee Bost öyle bir oyuncu işte...

Son düzenleme:
Fenerbahçe düşünmeli diye yazanlar olmuş kalır umarım

Biz bu adamı nasıl kaçırmışız hayret ediyorum.

Virtüöz, orkestra şefi, şov yaptı, yine büyük oynadı. Muazzamsın muazzam 👏

"hayatımda böyle bir atmosferde oynamadım. rahatça söyleyebilirim ki dünyanın en iyi taraftarlarına sahibiz.ben olabildiğince duygularımla oynayan ve mücadele eden bir oyuncuyum. ben buyum ve takımıma da bu şekilde katkı vermeye çalışıyorum. bu takımın bir parçası olduğum için çok mutluyum. 5. maçta yüzde 1, 2, 5 veya 10 fark etmez, şansımız var. sonuna kadar savaşacağız"

Normalde sakin bir kişiliktir ama dün o da ilk yarının sonlarıydı sanırım; bize dönüp Hulk hareketiyle kendini sıkıp bağırmaya başladı daha fazla bağıralım diye. Salon da yıkıldı zaten o an.

Gercekten Trabzon gunlerindeki Bostun videosunu izleyen,bizim Bostu kardesi falan sanar. %200 bir degisim. 30 dakika sure aldigi Trabzonda cok nadirdi 10 sayi barajini gectigi. Su an Arroyo'nun oyunculuk hali, Larkin ile kiyaslanir halde.

İyi de böyle oynarsa nasıl elde tutacağız?Bari şampiyon yapıp gitsin.

İyi de böyle oynarsa nasıl elde tutacağız?Bari şampiyon yapıp gitsin.
Kilit oyuncularin,basarili oyuncularin maaslari iyilestirilerek takimda kalmasi saglanilmali. Ayni butce ile ayni kimya her zaman yakalanmiyor.Bu yuzden bu senenin butcesi 500.000 - 800.000 usd kadar artmali bence.

Geri