• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL Play Off Yarı Final 5. Maç | Anadolu Efes - Galatasaray NEF

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Okben ve Canberk ağır zarar verdi. Özellikle okben..
 
Okben Ulubay'ın sahada durduğu her saniye takıma zararlı. Benchte bile oturtulmasın. Eve göndersin hoca.
 
Okben onu bile atamaz dedim içimden.Bir şekilde atamadı,yedi bloğunu.
 
Hakemler büyün savunma konsantrasyonunu yedi bitirdi ülkede hiç bir kurum kişi işlerini layıkıyla yapmıyor ayıp ulan valla ayıp
 
bizde okben gibi basketbol katili varken , maçı almamız çok zor.
 
Okben 2 maç oynadı, 2 maçtada olduğu sürede maçı verdi.
 
Okben 50 yaşında olduğundan çemberin altında turnike atması 10 saniye sürünce 10 metre geriden koşan Dunston'dan blok yedi.
Efes de koca ilk yarıyı faul hakkı doldurmadan bitirdi. Ulan pota altında Bryant'a faul çalmamak için Larkin'e steps çaldılar. Larkin de şaşırdı.
 
Okben’in Besiktasla anlastigini bizzat biliyorum.Keske sezon bitmeden gitseydi.
 
Canberk savunmada aksayinca Okben'in fiziğinden yararlanmak istedik herhalde. 7 kişi yetmiyor işte
 
Okben basketbolu bırakmış ya da hiç başlamamış. Kendisini streetball oynamaya dahi çağırmam.
 
Dönmwz buradan hakemlere okben destek verdi
 
Çok erken faul problemine girdiğimiz iki çeyrekte de savunma sertliğimizden vazgeçmek durumunda bırakıldık ve 51 yedik, Efes gibi bir takıma karşı da devrede 50 yiyerek maç kazanmak imkansız gibi bir şey. İkinci yarı hakkımızda hayırlısı.
 
Efes e herşey serbest. Teknik olarak neyi yorumlayacaksın. 2. Çeyrek Okben girmesin, kim girsin? Şemsettin Baş mı? 1-2 sakat takımın yarısı faul problemine girmiş.
 
Ağır çekimde pozisyon tekrarı izlersin ya.Bu adam üçlük denerken falan dikkat edin hep ağır şekilde yapıyor hareketini.Bana her zaman itici geliyor,sezon başından beri yaşam enerjisi yok gibi.Okbenle hangi takım devam edecekse geçmiş olsun.
 
Göksenin dönmezse işimiz çok zor. Okbene falan kalacağız ve micic ile larkin savunmasında iyice zorlanacağız.
 
Zaten rotasyon 7 kişi, biri gitti kaldık 6.Isimiz çok zor.Rakip zaten + 3 oynuyor,neredeyse finale kalırlarsa ezikleri tutacağım öyle sinir oldum
 
Yerli rotasyonumuz bir tık iyi olsa.
 
Okben konsantre değil sorun orda.Boş üçlük kaçar tamam da Singleton'un attığı üçlüğe gidene kadar adam orda çay içti.Asıl sorun savunmadaki hatası.
 
Ön alanda iyi baskı yapıyorlar baya yüksekte başlıyorlar baskıya, arkaya da kacamadik pek. Boş şutları da sokamadigimiz dönem fark açıldı toplayabiliriz ama Goksenin siz nasıl olacak ??
 
Gökseninini arar olduk mevzuya bak. Ulan okben yıllardır gs ye gelse de oynasa deniyordu bu mu oynayacağın oyun. Dunston nereden gelip vurdu kafana 10 sn de topu elinden çıkarıyorsun.
 
Geri
Üst