• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Basketbol Süper Ligi

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemi itmesi, aşırı itiraz neden görmezden geliniyor, anlamak mümkün değil...
 
Yalnız rezalet bir karar verdiler ne alaka de colo'nun posizyona hücum faul.
 
De Colo beleşten aldığı faullere saysın. Her penetresi elini kolunu rakibe açmakla geçti adamın. Fener taraftarı da Ergin Ataman'a oynayarak hayatlarının hatasını yapıyorlar farkında değiller. Adamın kazanası yoksa da rencide eder şimdi bu maç onları. Sallamadıkları maçı kafa kafaya bitirdiler ilk yarıda.
Yalnız şu Singleton denen adamı ne diye oynatıyorlar hala anlamıyorum. Bu Moerman sakat falan mı acaba.
 
Vesely, Avrupa basketbolu tarihinde gelmiş geçmiş en karaktersiz, en rezil oyuncu olabilir. Rudy falan bunun yanında centilmen kalır. Çok yakışıyor o formaya.
 
Ulker Arenanin muhtesem atmosferi : Saha icinde oturan basketbolla alakasi olmayan tiplerin ayaga kalkarak sapa samana itiraz etmesi.
 
Bobua'nın şu dakikaya kadar atmamasına şaşırmıştım zaten. Asıl ondan mancınık bekliyordum. Bu modunu açması fena oluyor.
 
Bu maçı alan şampiyon olur..!
 
Valla karaktersiz falan ama Avrupa’nin acik ara en iyi uzunu Vesely.Gelecek sezon Mirotic Vesely pota alti baya merak uyandiriyor.
 
Efes’in nefesi yetmedi.

Micic’siz biracılar, beyaz eşyacılara boyun eğdi.
 
Efes bu enerjiyle oynarsa hiç şansı yok...
 
İşte böyle her sene böyle derken anlamadım. Adam 3-4 yıldır bunları 30-40'a yatırmıyor mu playofflarda ?
 
Maçı bu kadar takmayan ve yorgun gözüken efesi 20 ye yatırması lazımdı fb'nin. İkinci yarıyı önde oynadılar aslında da bu kadar çorba gibi rotasyon yapmanın ne manası var hiç anlamıyorum. Ergin Hoca da kendine motivasyon arıyordur zaten şimdi o motivasyonu bulmuştur diye tahmin ediyorum, Micic dönerse kalan üç maçıda kazanır efes.
 
Ergin Ataman'ın maç bitimi gülüşü... Bulmuş zaten motivasyonunu.
 
Korkarım, Fener bu sene şampiyon olursa yeni bir Fener hegemonyasının başlangıcına tanık oluruz.
 
Korkarım, Fener bu sene şampiyon olursa yeni bir Fener hegemonyasının başlangıcına tanık oluruz.

Bu şampiyonluktan nasıl buraya geldik tam tersi başarı geldikçe Tuncay bey para musluğunu daha da açacak gibi bence
 
Bu şampiyonluktan nasıl buraya geldik tam tersi başarı geldikçe Tuncay bey para musluğunu daha da açacak gibi bence
Bence Psikolojik üstünlük Fenere geçer... Bunu kırmak ta çok zor (yıllar alır) olur.. Efesin taraftar kitlesi de yok. Bu tabi ki de hiç temenni etmediğim bir senaryo...Doymuş ve enerjisiz Efes şapkadan tavşan çıkaramazsa işi çok zor. İkinci maçı kesin almalı...
 
Ataman kazanacağına inandığı maçlardan önce bahane üretmez. Euroelague playofflarında Messina her maç öncesi sakatlık anlatırken Ataman Simon'lia Beaubois'in durumundan bahsetmiyordu bile.


Bu maçtan sonra da yine yorgun olduklarını ve serinin 2-3 gün sonra başlaması gerektiğinden dem vurmuş. Takımının yorgun olması haklı bir gerekçe ki oyuncular maç sonunu göremeden sakatlanmaya başladılar. Ama Ataman buna değiniyorsa serinin gideceğinin farkındadır
 
Turgay Zeytingöz de iyice Ali Dürüst gibi çıktı. Dün kontratı var dediği Canberk bugün Daçka ile imzalamış.
 
Turgay Zeytingöz de iyice Ali Dürüst gibi çıktı. Dün kontratı var dediği Canberk bugün Daçka ile imzalamış.

Opsiyon var dedi çıkacağız ayrıntısına girmek istemedi belki o an ya da girmedi sadece öyle denk geldi 1+1 kontratları yabancılardan saymaya başlayınca yerlileri de saydı da iki taraf için de çıkış mümkün zaten
 
Opsiyon var dedi çıkacağız ayrıntısına girmek istemedi belki o an ya da girmedi sadece öyle denk geldi 1+1 kontratları yabancılardan saymaya başlayınca yerlileri de saydı da iki taraf için de çıkış mümkün zaten


Yani Daçka'ya gitmiş adam için de opsiyon var demek ne bileyim, fazla ketum. Günlerdir Canberk'in Daçka'ya gittiği konuşuluyordu zaten
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst