• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efes seriyi 4-1 alir. fb yi yenemeyeni dovuyorlar bu ligde. Bursaspor serisinde dua etsin fb saha avantaji Bursada degildi. Dacka ise ligin en sansli takimlarindan. Yetenek desen 1-2 oyuncu disinda yok,Bjk bile bunlardan daha iyi kadro kalitesi olarak ama siralama olmasi gereken degil.

Efes seriyi 4-1 alir. fb yi yenemeyeni dovuyorlar bu ligde. Bursaspor serisinde dua etsin fb saha avantaji Bursada degildi. Dacka ise ligin en sansli takimlarindan. Yetenek desen 1-2 oyuncu disinda yok,Bjk bile bunlardan daha iyi kadro kalitesi olarak ama siralama olmasi gereken degil.

Final serisi 5 maç üzerinden diye biliyorum 7 değil.

Değişmedi ise yediydi

Geçen sene 5 maç üzerinden oynandı. Ondan önce çok uzun senelerce 7 maç üzerinden oynanmıştı. Bu sene kaç maç bende bilmiyorum.

Bu sezon 3 galibiyete ulasan takim sampiyon olacakmis.Bende 7 diye biliyordum ama 5 mac uzerinden oynanacakmis.

COVID döneminde 5'e düşürüldü 2020'ye kadar best of 7 idi. keşke 7'ye dönse yine. 3-5-7 olması çok mantıklıydı çeyrekten itibaren.

Benim tarafım yok. Bir tarafta şikeciler, diğer tarafta korkaklar. Yesinler birbirlerini!

Efes çok yanlışlar yaptı destekleyecek halimiz yok ama biz 10 15 katlarını kadıköyde görmüş adamlarız :) yiyin birbirinizi.

Herkes Okben kadar şanslı olsa, ne güzel. Hiçbir halt yapmadan takım takım geziyor. Nasıl bir lobisi varsa..

Ne yalan söyleyeyim bize Avrupa mecrasında çok destek olan Galatasaraylı basketbolseverler ile bu duruma düşmek üzücü. Ama bazılarını Fener tarafında görmek beni çok şaşırttı.

Kim alır başabaş hatta yan faktörlerin hepsi Fenerbahçeden yana ama gönlüm Efes ten yana. 3-2 Efes

Dunyada Fenerbahcenin icinde oldugu bir organizasyonda sonucu Galatasaray menfaatlerine yaramadigi surece Fenerbahce’yi hayatta desteklemem.
Son seride yasananlardan sonra Efes’i de desteklemiyorum.Hatta seriyi izlemeyi bile dusunmuyorum.
Efes’in sampiyon olacagini dusunuyorum.

Benim için Türkiye liglerinde branş farketmeksizin Galatasaray şampiyon değilse kim olursa olsun.Final fourda falan ülkeye kupa gelme ihtimali olduğunda tabikide İspanyolları,İtalyanları destekleyecek değilim o da ayrı :)

Ne yalan söyleyeyim bize Avrupa mecrasında çok destek olan Galatasaraylı basketbolseverler ile bu duruma düşmek üzücü. Ama bazılarını Fener tarafında görmek beni çok şaşırttı.

ikisinin birbirinden farkı yok. Birisi düşmanlığını da ortada yapar, diğerinin ne olduğu belli değil.. covidli topçuları zorla sahaya çıkarmak, bu seride yaşananlar vs..

Ercan Osmani daçkaya gitmiş.

Efesin bunu yapacagi belliydi. Daha once fener ve besiktas taraftarina da benzer sekilde davrandilar. Bize farkli olacagini dusunmemiz en basta gereksizdi.

Kendinize bakmanız gerekiyor...avrupa'da herkes kol kola maçlara gidebiliyorken gs'lisin falan diye insanları indekslemek bilet vermiyoruz hoş değil...1984 romanı gibi.

Bizim en büyük rakibimiz fener. Efes ile bu sene çekişiriz çıkarlar çatışır kızarız ederiz ama basketbol üzerinden fener ile eş tutacak değilim Efes'i. Zaten basketbolu Efes ile sevdik ve daha 2 hafta öncesine kadar onunla coşmuşken düşman gözüyle de bakamam. Fbliler futbolda şampiyonluk sayısı üzerinden bunca yaygara koparırken biz basketbolda onların şampiyon olmasını isteyemeyiz. Tarihteki toplam şampiyonluk sayısında çok geri düşersek , gün gelir onlarla mücadele edecek posizyona geldiğimizde, keşkelerimiz çok olur. Ben hiçbir platformda fenerin bizden iyi derecede olmasını istemem. Olduysa da şampiyon olsun umrumda değil de diyemem. Bir takımı tutuyorsan en büyük rakibin ile kendini kıyaslayacaksın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri