• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2021-2022 Basketbol Süper Ligi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:00
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ataman gibi iddialı birisinin demeçleri bile bu serinin favorisinin Fb olduğunu gösteriyor. 3-1 ya da 3-2 alır Fb

Ataman gibi iddialı birisinin demeçleri bile bu serinin favorisinin Fb olduğunu gösteriyor. 3-1 ya da 3-2 alır Fb
bence baskıyı azaltıyor oyuncularındaki, mindgames yani ecnebi tabiriyle. kaybedecek bir şeyimiz yok zihniyetiyle serbest oynamalarını istiyor.

İki takımın da ne halt yedikleri umrumda değil ama Efes'in ölüsü Fener'i donunda sallar.

Benim umrumda valla.
$ikeciler gün yüzü görmesin. Ergin Hoca kolleksiyonuna bir kupa daha eklesin.

Buğrahanın şu olgun oyununu görüp üzülmemek elde değil..

Sehmus topu unuttu smac yapayim derken :)

850K'lık Şehmus'un muhteşem turnikemsi şeyi... Utancımdan ben kahroldum.

Buğrahan iyi olurdu tabi

Efes çok bir yerine takmadan oynuyor. Buna rağmen önde kapattılar ilk periyodu.

20 milyonluk Fener'in salonu tiyatro sessizliği, 28 milyonluk Efes'in salonu sinema gibi. 2 milyonluk Galatasaray ise cehenneme çevirdi salonu. Demek ki bütçeyle de olmuyormuş bu işler.

Fenerbahçe efesi geçip şampiyon olamaz çok belli. Efes relax oynamasına rağmen önde götürüyor maçı. Fenerbahçe seyircisi ve oyuncuları çok değişkenlik gösteriyor. Seyirci tamamiyle skora göre oyunun içinde.

Micic kaç maç kaçıracak.

Bugün ki efes, bizim ilk maç 35'diğimiz efes gibi. Üstüne micic yok. Fenerbahçe bu maçı kazanamazsa ilk maçtan seri biter.

Pleiss’a bak bizim seride Jokic gibi oynayan adam Fb serisinin ilk macinda Asim Pars’a donusmus.

Efes tüm eforunu Galatasaray maçlarında harcayıp kendisini bitirdi...
Son maçta EL şampiyonu oldukları maçtan bile çok sevindiler...
Micic de olmayınca fb ile denk bir takım olup çıkmışlar... Final ortada geçer, bitik Efes'e karşı Fb daha şanslı gibi...

Ya vesely şu basketbol hayatının en kısa sürede biter umarım itiraz ettiği posizyona bak.

Olm adamın koluna kılıç yarası açmışsın hala taraftarı galeyana getiriyorsun. Ne karaktersiz şerefsiz onursuz bir ergensin sen ya Vesely.

Efes bitik falan değil ki. Bir yerine takmıyor maçı. Ergin Ataman'ın yeni fantezisi bu herhalde. İlk maçtan rakiplerine maçı verip sonradan zafere ulaşmak.

Su Elijah Bryant Efes’e ilk geldiginde cok sevinmistim Efes adina.Gercekten muthis katki veriyor Mart ayindan beri.Pis isleri zaten cok iyi yapan bir oyuncuyken hucumda da cok verimli oynamaya basladi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri