• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL 10.Hafta | Emlak Konut - Galatasaray Çağdaş Faktoring

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Işıl basketbolu bırakmış 46 yaşında eski milli oyuncu olsun,bugün parkeye adımını atsın Pelindende Pulvere'dende iyi oynar.

Tuğçe ne işe yarar? Neden aldık?

Işılı niye oturtuyorsun be adam????? Oynamıyor işte takım!!!! Zaten bir boka yaradığın yok bari basketbol aklı olan oyuncuları sahada tut!!!

Dilimizde tüy bitti bu takıma skor katkısı yapacak 1 tane kısa yabancı lazım.

Kısalardan katkı gelmiyor,Mccowan ve Stevens'a gelmeyen her hücumun tıkanıyor.

Evlere şenlik bir savunma yapıyoruz.

Merve Arı falan boş turnike atıyor ya komedi!

Stevens geçen maç olduğu gibi yine dengesiz takılmaya başladı.

Şimdi kısalar o kadar kötü katkı veriyor kı kızamıyorsun.Az önce Emlak Konut 2 kez elini kolunu sallayarak turnike bıraktı.Seyredin ne diyim.

Teira yüksek posttan şut atmak zorunda kalıyor ve kaçırıyor! Topu aldığı yer orası çünkü! Gerçekten küfür edeceğim artık bu hocaya!

İğrenç rezil basketbol!

İçeri drive edecek kısamız yok.Hücumlarımız sürekli tıkanıyor.Oyun kuramıyoruz.

Kaptan keşke ağır sakatlıklar yaşamamış olsaydı.Yani tecrübesiyle çok kolay asisti yaptı Mccowan'a.İlk yarıdanda 4 asisti var.

Yine yapabilir o ayrı ama 3-4 sene önceki haliyle rahat 10 üzeri asist yapardı bugün.Ne Pelin ne Pulvere oyun kuramıyor.Kamile desen hayalkırıklığı olma yolunda.

E kısalar boş şutta sokamıyor.Yani sürekli Mccowan + Stevens'a kalan bir takımı çözmek zor mu ?

Bu takım niye arzulu ve coşkulu oynamıyor? Biz ne izliyoruz? Hazırlık maçı temposunda oynuyoruz. Bu koçla bu takım hiçbir hedefe ulaşamaz. O kadar bariz ki?

Yine berbat bir oyun ile ilk devreyi mağlup kapattık.

O kadar kötü bir hocasın ki Alper MCC'yi pota altında buluşturabilecek kapasiten bile yok. Sen değil seni bu takıma getirenin allah belasını versin! Kapadım maç falan izlemiyorum yeter artık!

Bu kötü oyunu herkes görürken yöneticilerin görmemesi ilginç.

Geçen maç kaptan ile Işıl kötü oynayarak kazandık demişlerdi.

Sezon başından beri her maçı kötü oynayarak ya kazandık ya kaybettik.

Bir takım kaç maç kötü oynayabilir ? Her maç kötü oyna bu nedir ya ?

Boyalı alana daha kaç kez rahatça girip turnike bırakacaklar ?

Bizde saçma top kayıplarıyla ya da berbat hücumlarla geri dönelim.

Takımdaki tüm oyuncular her yenilen basit sayıdan sonra elini kaldırıp birbirine sitem ediyor.

Kenardada bir koç var o da elini kaldırarak sitem ediyor bir şeylere.

1 kerede birisi ben yapamadım helal edin hakkınızı desin ya.1 kere ya.

Ben de kapattım maçı Alper denen illet gitmedikçe de bir daha maç izlemem!!!

Hem Alper hem onu getirenler hem de bu rezalet sezonu yaşatanların alayı gitsin.

Kamile bravo yani 2 saniye kalmıs top geriye doğru gitmiş 3 metre geriden savun bravo.İleriye doğru adım atıp baskı yapsan çemberi göremeyecek bravo.

Geri