KBSL 10.Hafta | Emlak Konut - Galatasaray Çağdaş Faktoring

Ya bunlar antrenmanlarda ne çalışıyorlar ? Atıyorum koç kenardan 3 işareti yapar Mccowan'a top iner vs.

Kaç dakika 1 tane top inmiyor.Hücumdaki tek opsiyonun bu ve bu konudada çok etkisizsin.

Öte yandan Emlak'ta neredeyse herkesin şutu var bizimkilerde boş şutu kaçırsın.

Yerli kalitemizde zaten kötüyken Tugceyi getirenlerede selam olsun.Tugce sırf Galatasaraylı diye gelmesine oley be diyenlerde fancılık yapmasınlar.

Galatasaray formasını giyecek olan yerli oyuncu hakettiği için giymeli.Galatasaraylı diye veya farklı nedenlerden giymez.

Pelin'e gelince 1 maç iyi oynar 5 maç ortada olmaz.Mccowan-Işıl ve döndüğünde Sude harici yerli rotasyonumuzu baştan oluşturmalıyız.
 
Bu kadar fonksiyonlu bir takım ve verdiğin tüm denklemleri sahada takıma çözdürecek Işıl varken nasıl bu kadar kısır kalıyoruz ki? Biraz çalış be adam, adam gibi bir set bul öğret! Dolanıp duran oyuncular görüyorum sahada! Ne çalıştırıyor bu adam?
 
Biz bunu her zaman yaşamısızdır rahat kazanacagımız maçta 10 sayı geriye düstügümüz olmustur ama 3-4 dklık oynanan iyi bölüm ve serilerle öne geçmisizdir.En kötü takımın inancı olmuştur,kopmamıştır maçtan.

Bu takımda o ışık zerre yok.Çözülmesi kolay takımız,bu yüzdende hem savunmada hem hücumda sürekli eksi yazıyor takımımız.

Son yılların en işlemeyen kadrosu,takımın başındada Rize bayan basket takımını-Kayseri bayan basket takımını çalıştırabilecek düzeyde koç olunca kaçınılmaz son oluyor.
 
Yenilmemiz hayirli olacaktir. Eger yenseydik Alper Dururla devam edilirdi.

Benim gönlüm Efe Güvenin gelmesi. Yabanci bir koc bu durumda getirceklerini düsünmüyorum
 
Yazıklar olsun...Levent Yaz gereğini yapıp arkadaşını görevden almalı. Yoksa bu sene bu takımdan hiçbir şey olacağı yok. Eğer alamazsa çarşamba günü Eurocup'ta muhtemelen turu geçeriz ama çok büyük zaman kaybetmiş oluruz. Hiç beklemeden yeni koç göreve getirilmeli...
 
Ben taraftar olarak hakkımı helal etmiyorum.Pulvere-Putnina-Kamile getirmek bir başarı falan değil.Yazıklar olsun.

Hangi yerli oyuncu katkı verir veya verebilir bunuda bilmiyorlar.

Pelin mesela geçen sezon çoğu maçta kötü görüntü çizmiş neden yola devam ettik,Merve Uygül mesela oynatacağın oyuncu değil ama alıyorsun,ikisi yerine atıyorum Duygu Özen-Merve Arı kumarını oynardım.Ferda var mesela onu alırdım.

Yoksa Işıl-Sevgi Uzun-Tilbe bunları herkes alır alabiliyorsa.

Ama gidipte Meltem altyapımızdan çıkan oyuncu,Tuğçe Galatasaraylı,Merve Uygül Meltem'in kankası diye transfer yapılmaz.
 
Takımda yeteneği vasat olan bir kısa oyuncu bile yok. Ne güzel transferler yapıldı. Hem erkek hem bayan basket şubelerimizin ağaçları iyi komisyon yaptı bu sene.
 
Adam takımı nasıl oynatacağını hiç bilmiyor. Çok saçma 5 ler oluyor sahada. Kimi, nerde, kimle, nasıl oynatacağını hiç çalışmamış. Burası 5 gömlek büyük geldi Durur a. İnşallah durmaz !
 

Üst