KBSL 10.Hafta | Emlak Konut - Galatasaray Çağdaş Faktoring

Işılı niye oturtuyorsun be adam????? Oynamıyor işte takım!!!! Zaten bir boka yaradığın yok bari basketbol aklı olan oyuncuları sahada tut!!!
 
Stevens geçen maç olduğu gibi yine dengesiz takılmaya başladı.

Şimdi kısalar o kadar kötü katkı veriyor kı kızamıyorsun.Az önce Emlak Konut 2 kez elini kolunu sallayarak turnike bıraktı.Seyredin ne diyim.
 
Teira yüksek posttan şut atmak zorunda kalıyor ve kaçırıyor! Topu aldığı yer orası çünkü! Gerçekten küfür edeceğim artık bu hocaya!
 
İçeri drive edecek kısamız yok.Hücumlarımız sürekli tıkanıyor.Oyun kuramıyoruz.

Kaptan keşke ağır sakatlıklar yaşamamış olsaydı.Yani tecrübesiyle çok kolay asisti yaptı Mccowan'a.İlk yarıdanda 4 asisti var.

Yine yapabilir o ayrı ama 3-4 sene önceki haliyle rahat 10 üzeri asist yapardı bugün.Ne Pelin ne Pulvere oyun kuramıyor.Kamile desen hayalkırıklığı olma yolunda.

E kısalar boş şutta sokamıyor.Yani sürekli Mccowan + Stevens'a kalan bir takımı çözmek zor mu ?
 
Bu takım niye arzulu ve coşkulu oynamıyor? Biz ne izliyoruz? Hazırlık maçı temposunda oynuyoruz. Bu koçla bu takım hiçbir hedefe ulaşamaz. O kadar bariz ki?
 
O kadar kötü bir hocasın ki Alper MCC'yi pota altında buluşturabilecek kapasiten bile yok. Sen değil seni bu takıma getirenin allah belasını versin! Kapadım maç falan izlemiyorum yeter artık!
 
Geçen maç kaptan ile Işıl kötü oynayarak kazandık demişlerdi.

Sezon başından beri her maçı kötü oynayarak ya kazandık ya kaybettik.

Bir takım kaç maç kötü oynayabilir ? Her maç kötü oyna bu nedir ya ?
 
Takımdaki tüm oyuncular her yenilen basit sayıdan sonra elini kaldırıp birbirine sitem ediyor.

Kenardada bir koç var o da elini kaldırarak sitem ediyor bir şeylere.

1 kerede birisi ben yapamadım helal edin hakkınızı desin ya.1 kere ya.
 
Kamile bravo yani 2 saniye kalmıs top geriye doğru gitmiş 3 metre geriden savun bravo.İleriye doğru adım atıp baskı yapsan çemberi göremeyecek bravo.
 

Üst