EuroCup | Uni Gyor - Galatasaray Çağdaş Faktoring

Ozan bey ne zaman takviye yapılacak?
Kimse gelmek istemiyor galiba avrupa'ya.
Bide skorer guard dışında ekleme olur mu?
 
Takıma takviye olmazsa bu turda eleniriz. Zellous ta Çankaya ya gitmiş bari onu alsaydık. Sadece yabancı olsun diye alınan Pulvera ve Jurjane kesinlikle bizim lig de kümede kalma savaşı veren takımlarda belki oynarlar. Onları izledikçe gözlerim kanıyor. Koç hakkında yorum dahi yapmicam. KOCAM BİR YAZIK
 
ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi 13. haftasında oynadığımız Nesibe Aydın Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmasında ayak bileği burkulması sebebi ile oyunu bırakmak zorunda kalan oyuncularımız Işıl Alben ve Ieva Pulvere, 4 Ocak 2023 Çarşamba günü Macaristan temsilcisi Uni Györ ile deplasmanda oynayacağımız EuroCup Women Play-off Turu ilk maçının kafilesinde yer almamaktadır.

Oyuncularımızın tedavi süreçleri devam etmektedir.

Kamuoyuna duyururuz.
 
İç saha maçlarında baskın oynayan bir takın Györ. Yüksek yüzde ile oynayıp rakibi fazla bozuyorlar. Bizde koç olmadığı için buna karşılık veremeyeceğimizi ve mücadeleyi kaybedeceğimizi düşünüyorum. Umarım rövanş maçı için minimum sayı farkıyla bitiririz.
Kadro kalitesi ile rahat kazanırız.
Evlerinde botaş'ı zor yendiler. bi tane takıma'da yenildiler. McCowan ve Azura rahat +20 yapar, maçı alırız.
 
Uzunları geçen sene Hatay'da oynamış Aaryn wiley dışında direnç gösteren oyuncu olmadı. Wiley hareketli bir uzun olduğundan Mc Cowan özellikle ilk yarı onu savunmakta oldukça zorlandı. Azura çok sıkmadan 15+ rahat çıktı, Attığı sayılarun Çoğu yetenek ve fizik avantajından, aslında coach onu kullanmayı bir bilse Azura Savunulması kolay bir oyuncu değil.
Mccowan da fiziğiyle boyalı alanda bir hayli ağır bastı, Nacickaite son 3-4 maçtır toparlamasınında etkisiyle iyiye giden ivmesini devam ettirdi. Prince ise o eski ele avuca sığmaz performansı yok tabi ama hala iyi bir şutör ve yönlendirici konumda.. Savruk Pelinin olduğu takımda kritik anlarda eline sazı alabilecek böyle bir elin varlığını düşünmek bile iyi.
Maçta 6-0 seri ile skor 28-27 den sonra hiç geri düşmedik coach bu sıkıntılı anlarda yerinde bir mola ile takımı toparladı .Önceki maçlara oranla daha hakim gördüm umarım Galatasarayımıza layık bir coachluk yapar bundan sonra.
Saygılar.
 
Son düzenleme:
Şu Alper'e rağmen, Coach yok, Coach hakkinda yorum yapmayacağım bile gibi kibirli, çok bilir ama içi boş ezber yorumlar oldukça sıktı artık. Bu şekilde yorum yapan arkadaşlara saygı duyuyorum, Eyvallah fakat forum içinde bu yorum yapan arkadaşlar için "Basketbol Duayeni" algısı kimsede oluşmadığıni düşünüyorum. Bu anlamsız çaba artık bir bitse de, daha sağlıklı oyun eleştirisi, maç eleştirisi yapılıyor ve de okuyor olsak.

Bu yazdiklarimi arkadaşların çok kişisel almayacaklarini umuyorum, eleştiri yaptıkları gibi kendilerine de yapılacak elestiriye açık olacaklarını düşünüyorum.
 

Üst