2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Bize gelince Eyüpspor başkanı Galatasaraylı derler,Samsun başkanına lafını söylemeyen kalmaz.Eyüpspor'da kart cezası olan sporculara söylenmedik laf kalmaz.Arda hocaya denilmedik laf kalmaz.Ama Eyüpspor,Samsunspor aslanlar gibi oynayıp puanı almaya çalışır.Eyüpspor nitekim çelmeyide taktı bize.Deplasmanda lidere yenilmiyorsan bu da çelme takmaktır.

Kasımpaşa ile Rizespor 1 kere şaşırtın ya.2 senedir hele ki Fener Rize karşısında 2.yarı maçı çeviriyor.Çamurda,yağmurda topun gitmediği alanda bile hemde.20 maç olacak ya nerdeyse ? Hadi ligde son yıllarda 2 büyük takım var,güç dengesi var vs.20 maç oldu ya.

Fenerliler her sezona başlarken 12 puan yazıyor bu 2 takıma direkt.Yazık ya.Fener bu 2 takıma puan kaybederse anca kendi loserlığından kaybeder.

Bu kansızlar ikinci sıradaki takımın vasat forvetlerine altıpasta bomboş toplar verip goller attırırken bizim Osimhen'e 3-4 kişi ters kelepçe yapmaya çalışıyorlar. Zamana oynayıp olmayan faullerle yerlere yatıp zaman geçiriyorlar. Bu akşam yine midem bulandı bunların arka bahçesinden.

Bu kansızlar ikinci sıradaki takımın vasat forvetlerine altıpasta bomboş toplar verip goller attırırken bizim Osimhen'e 3-4 kişi ters kelepçe yapmaya çalışıyorlar. Zamana oynayıp olmayan faullerle yerlere yatıp zaman geçiriyorlar. Bu akşam yine midem bulandı bunların arka bahçesinden.
Kasımpaşa Sivas Hatay ve Rize bunların tasması fenerin elinde

Dursun Özbek : ''Ne zaman ki Galatasaray'ın sahasında derbisi oynanıyor o zaman itidal çağrısı, memleketin huzuru akla geliyor. 8 aydır neredeydiler ? Daha bizim cevabımızı bile almadan toplantı ayarlamışlar. Reklam çalışmalarının parçası olmayacağız.'' Diyerek bu güruhun teklifini reddetmiş. İyi de yapmış bu şikeciler ve tetikçilerine.

Beşiktaş iki maç kazanınca Solskjaer süper hoca demeye başladılar,aynı şeyi sezon başında GİO için diyorlardı,şimdi 3 - 4 maç Bjk puan kaybetse berbat hoca diyecekler.

Fenerbahçe Avrupa'da kazandı Mourinho harika,Fenerbahçe zaten çok iyi oynuyor diyorlar.

Biz kazanınca sürekli bizi övenler,Okan Buruk'a övgüler yağdıranlar şimdi zaten Galatasaray kötüye gidiyor demeye başladılar.Derbiyi kazanırsak bu sefer Fenerbahçe kötü,Mourinho derbilerde başarısız,Okan Buruk muhteşem hoca ileride Avrupa'da takım çalıştıracak diyecekler.

Bu nasıl bir olay ? İki,üç maç kazanınca efsanesin,iki,üç maç puan kaybedince berbatsın.

Beşiktaş iki maç kazanınca Solskjaer süper hoca demeye başladılar,aynı şeyi sezon başında GİO için diyorlardı,şimdi 3 - 4 maç Bjk puan kaybetse berbat hoca diyecekler.

Fenerbahçe Avrupa'da kazandı Mourinho harika,Fenerbahçe zaten çok iyi oynuyor diyorlar.

Biz kazanınca sürekli bizi övenler,Okan Buruk'a övgüler yağdıranlar şimdi zaten Galatasaray kötüye gidiyor demeye başladılar.Derbiyi kazanırsak bu sefer Fenerbahçe kötü,Mourinho derbilerde başarısız,Okan Buruk muhteşem hoca ileride Avrupa'da takım çalıştıracak diyecekler.

Bu nasıl bir olay ? İki,üç maç kazanınca efsanesin,iki,üç maç puan kaybedince berbatsın.
Türk işi :)

Fenere, ve jimnastik kulübüne gaz veren bir güruh var.sezon sonu inşallah onların yüzünün morarma, sararma hallerini görüp bol bol gülüp geçeceğiz.

Ülkede alışık olduğumuz manzaralardan bir tanesi vardı dün yine ekranlarda. 2 kelimeyi konuşmaktan aciz birinin yüksek yönetici statüsünde açıklama yaptığı program gördük. TFF başkanı çok iddialı ve cüretkar konuşuyor. Aynı zamanda çok da cahilce ve hata yaparak. Sivas'la ilgili itirafları, Galatasaray camiasını tehdit etmesi ve ölene kadar koltukta kalacağım demesi... Suyunu çok ısındırıyor ya da arkasında hepimizin tahmin ettiği biri var ligde olan.

Yarın hakemlerin bugünün tersine bizden maçı alıp Gaziantep'e maçı verdiklerinde göreceğim sizi.
Bizi şampiyon yapmayacaklar.
Bakalım ne zaman anlayacağız

Aylardır söylüyorum.
O psikolojik kırılmanın gerçekleşmesine müsade etmediler.
Pazartesi de etmeyecekler.
Suç tamamen yönetimde.
Sessiz kaldılar.
Pazartesi maç sonrası konuşacaklar ama iş işten geçmiş olacak.

Bu tabloyu da yapı diyen herkesin gözüne sokun.

Adana Demirspor başkanı takımının aleyhine tartışmalı penaltı verildi.Neden takımını sahadan çekmedin ? Oyuncunun arkası dönük ve yakın mesafeden eline geliyor top.Tabi Alanyaspor maçında sahadan çekilirsen sadece 1-2 tane spor programında 5 dakika konuşulursunuz sadece değil mi ? Gündem bile olamazsınız.

Ama birilerine hoş gözükeceğim diye bize karşı çekilmek daha güzel değil mi ? Oynat bakalım.

Adana Demirspor başkanı takımının aleyhine tartışmalı penaltı verildi.Neden takımını sahadan çekmedin ? Oyuncunun arkası dönük ve yakın mesafeden eline geliyor top.Tabi Alanyaspor maçında sahadan çekilirsen sadece 1-2 tane spor programında 5 dakika konuşulursunuz sadece değil mi ? Gündem bile olamazsınız.

Ama birilerine hoş gözükeceğim diye bize karşı çekilmek daha güzel değil mi ? Oynat bakalım.

Talimat değişti artık hiç yemez yese de futbolcular kabul etmez de bize karşı oynamamış olsalar da başka maçta yapmazlardı o terbiyesizliği sıfır ceza bile olsa.

Mourinho'nun kullandığı monkey ifadesi tam kendi karakterine yakışır bir ifade.Geldiği günden beri Türk futboluna demediği kalmamış,Türk hakemlerine demediği kalmamış,Türk teknik direktörlerine,Türk basınına,Türk yöneticilere,Türk başkanlara demediği kalmadı adamın.

Bir teknik direktör düşünün ki daha bismillah ligin ilk haftasında hiçbir dostluğu veya düşmanlığı olmayan,tanımadığı etmediği teknik direktöre sallamaya başlamış olsun.Bu adamın haklı olduğu tek konu var ondada ''bana söylenenden daha fazlası bu lig'' diyor ya.Evet seni birileri doldurmuş,dopdolu şekilde tamamen düşman şekilde lige gelmişsin,tek doğru olan şey bu.Ligede değil tamamen Galatasaray bağlantılı olan her şeye.Derdi Galatasaray olanlar seni sabah akşam doldurmuşlar.

Daha önce Aziz Yıldırım,şimdi ise Ali Koç ile Acun Ilıcalı Türk futbolunun beka sorunudur.

Acun Ilıcalı dün talihsiz bir ifade yanlış yere çekilebilir demek yerine o anlamda söylemez,Galatasaray mağduriyet yaratıyor,maymun kötü bir hayvan mı falan diyor.Bu kadar olmaz cidden.

Dün Fener taraftarı kalkmış Okan Buruğun ağlama demesini konuşuyor.Bunlar taraftarlarını daha çok kandırırlar.Bunlar malesef kendi taraftarını bir şekilde kandırıyorlar.Fener taraftarı kandırılmaya çok müsait çünkü.

Bu adama federasyonun hatta UEFA ve FİFA'nın ceza vermesi lazım. Çizmeyi çoktan aştı. Ayrıca kanunî olarak da hakaret, tahrik ve toplumu kin ve düşmanlığa sevk etme suçlarından yasal işlem yapılması lazım. Hayırdır kardeşim her hafta Türkler şöyle, Türk ligi şöyle, bunlar maymun vs... Senin aylardır tazminata gelip futbol oynatmadığını taraftarın bile görüyor ama bu beni ilgilendirmiyor. Fakat ağzına geldiğince hakaret edemezsin bu topraklardaki kurumlara, insanlara, haddini bileceksin.
Kulüp olarak gerekli işlemleri yapıp başvuru yapmışız. Umarım def olup gider çapsız ahlaksız. Şu çapsız futbol emeklisine gol atıp mezara gömmeyen Okan Buruk'a da yazıklar olsun.

Mourinho'nun kullandığı monkey ifadesi tam kendi karakterine yakışır bir ifade.Geldiği günden beri Türk futboluna demediği kalmamış,Türk hakemlerine demediği kalmamış,Türk teknik direktörlerine,Türk basınına,Türk yöneticilere,Türk başkanlara demediği kalmadı adamın.

Bir teknik direktör düşünün ki daha bismillah ligin ilk haftasında hiçbir dostluğu veya düşmanlığı olmayan,tanımadığı etmediği teknik direktöre sallamaya başlamış olsun.Bu adamın haklı olduğu tek konu var ondada ''bana söylenenden daha fazlası bu lig'' diyor ya.Evet seni birileri doldurmuş,dopdolu şekilde tamamen düşman şekilde lige gelmişsin,tek doğru olan şey bu.Ligede değil tamamen Galatasaray bağlantılı olan her şeye.Derdi Galatasaray olanlar seni sabah akşam doldurmuşlar.

Daha önce Aziz Yıldırım,şimdi ise Ali Koç ile Acun Ilıcalı Türk futbolunun beka sorunudur.

Acun Ilıcalı dün talihsiz bir ifade yanlış yere çekilebilir demek yerine o anlamda söylemez,Galatasaray mağduriyet yaratıyor,maymun kötü bir hayvan mı falan diyor.Bu kadar olmaz cidden.

Dün Fener taraftarı kalkmış Okan Buruğun ağlama demesini konuşuyor.Bunlar taraftarlarını daha çok kandırırlar.Bunlar malesef kendi taraftarını bir şekilde kandırıyorlar.Fener taraftarı kandırılmaya çok müsait çünkü.
Fenerbahçe bu Ülke için milli güvenlik sorunu .

Fark 4 puana düştü,ben rahat şampiyon oluruz diyordum ama garip şekilde Fenerbahçe pozitif bir hava yakaladı.Fenerbahçe'nin yedekleri bizden çok daha iyi,bu kesinlikle yönetimin başarısı.İyi transferler yaptılar,Skriniar'ı biz almalıydık onlar aldılar,Talisca gibi bir yedekleri var,daha ne olsun,yönetimleri her türlü imkanı yaratmış.Ayrıca Fenerbahçe'nin bu formunda Kostic'in rolü çok önemli,bence onlar için en kritik isim Kostic,Kostic olmasa bu formu yakalayamazlardı.Fenerbahçe düşüşe geçer mi ? Ben bu kadar övdükten sonra neden olmasın.

Fark 4 puana düştü,ben rahat şampiyon oluruz diyordum ama garip şekilde Fenerbahçe pozitif bir hava yakaladı.Fenerbahçe'nin yedekleri bizden çok daha iyi,bu kesinlikle yönetimin başarısı.İyi transferler yaptılar,Skriniar'ı biz almalıydık onlar aldılar,Talisca gibi bir yedekleri var,daha ne olsun,yönetimleri her türlü imkanı yaratmış.Ayrıca Fenerbahçe'nin bu formunda Kostic'in rolü çok önemli,bence onlar için en kritik isim Kostic,Kostic olmasa bu formu yakalayamazlardı.Fenerbahçe düşüşe geçer mi ? Ben bu kadar övdükten sonra neden olmasın.
Kostic sezon basinda bizlede ismi gecti ama biz Kostic yerine Jacobs sectik :)

Oguz Aydini aylarca kovaladilar alamadilar cingene pazarligi yapip :)

Bizim kanatlarda büyük sikinti oyun akli koyabilen bitane yaratici oyuncumuz yok. Sallai ve Baris Alper sadece kosuyor

2000 ruhu geri gelmedikçe işler düzelmez.o sezonlarda fener ve kankisi, ekürisi,daha doğrusu ruh ikizi jimnastik kulübü taraftarı gelir Galatasaray maçlarını izler, düşüncesini belli etmez ama bu takım yıllarca bize ligi bırakmaz derdi. içlerini okurdum desem yeridir.haginin, önderliğinde rakip üzerinde baskı kurup goller bulan, rakibi sahasına hapseden, bunaltan, bayıltan takım nerede?bu güne nasıl gelindi. takım gol atıyor tam istenilen skor alındı derken son darbeyi yiyen yine biz oluyoruz.bu işler böyle yürümez.kaleye artık Muslera gibi uzun yıllar koruyacak bir genç file bekçisi şart.inaki pena Barcelona ile anlaşamamış deniliyor.geç kalmadan temas kurulmalı.torrent döneminde bize ve İstanbul'a iyice ısınmış idi Muslera efendiye yazık olur denilip alınmadı.şimdi şartlar değişti.yeterki yönetim bu işi ciddiye alsın.olmaz ise başka alternatiflerde var.scout ekibi liste vermiş.amma gel gör ki bu yönetim umut vermiyor.gider bir tuhaf adam bulurlar diye korkuyor insan haklı olarak.leo Franco,Zapata, geçmişte bizde acı hatıralar bıraktı.berkan, kerem demirbay,Metehan, jelert,jakobs,cuesta, Kaan Ayhan,bunlar bu takımın topçusu değil.nelsonu hoca küstürdü.muslerada hep ısrar etti Günay'ın hakkını yedi.berkan,ve keremde ısrarcı oldu.kaan Ayhandada aynı ısrarı sürdürdü. yönetim maalesef transferi son Anlara bıraktı.menejerlerin ağzının içine baktı. yani kaçınılmaz sonda yonetiminde payı çok.yoksa kadro kötü değil hoca başta sara,torreira, barış Alper,Muslera,ve diğerlerinin formsuzluğuna acilen çözüm bulup takımı motive etmeli.morata ve yunusun gelmesi ile takımda bir hareketlilik olur umudum var.ve yaklaşan milli arada takım biraz rahatlar diyecem orda inşallah iki Macaristan maçında sakatlık olmaz ise takım biraz kendini bulur.biz kendi maçlarımıza bakacağız.fener mutlaka takılır.san mames gazına gelip üç cephede Savaşacak fener mutlaka puan kaybedecek . derin abiler bizi rahat bırakmayacaklar tabiki orası kesin.bu günkü Kasımpaşa maçındaki rakibin kazandığı penaltıyı eleştiren bir tek Ahmet Çakar çıktı.diğerleri yalakalığa devam edip üstüne üstlük Galatasaray'ın kazandığı ikinci gol iptal edilmeliydi dediler.bu sezon işimiz zor.rakipler bizi lider olmamızdan çok namağlup olduğumuz için yenmek istiyor o yüzden iştahları kabarıyor.bu sezon şampiyon olursak ki muhtemel bir ihtimaldir.ama gelecek sezon bu mental düşünce ile hiç bir yere varamayız.ALLAH yar ve yardımcımız olsun.iyiler daima kazanır İnşallah yine kazanacağız ve sezonu şampiyon tamamlayacağız.

Son düzenleme: