2024-25 Trendyol Süper Lig (Futbol)

Valla maçı izlemedim,tek bildiğim maçın 0-0 bitmiş olması.Dün gece Fenerli bir arkadaşıma yarın lig biter mi diye sormuştum.4-0 alırız demişti,şu an köpürüp duruyor.

Nihayet Fenerlilerin yapı sapı algılarından tekrardan kendi yönetimlerini,teknik adamlarını eleştirdiği döneme girmiş bulunuyoruz.

Beter olun Feneroğulları.

Valla maçı izlemedim,tek bildiğim maçın 0-0 bitmiş olması.Dün gece Fenerli bir arkadaşıma yarın lig biter mi diye sormuştum.4-0 alırız demişti,şu an köpürüp duruyor.

Nihayet Fenerlilerin yapı sapı algılarından tekrardan kendi yönetimlerini,teknik adamlarını eleştirdiği döneme girmiş bulunuyoruz.

Beter olun Feneroğulları.
Dogru dürüst gol posizyonlari yok kendi sahasinda bide üstelik yanlis bi kirmizi kartla 10 kisi kaldi rakip.

Ben bizim Mourinhoyu yalayan ve begenen taraftarlari anlamiyorum. Biz böyle top oynasak var ya taraftarlar tesisi basar istifa diye

Tescilli şikecilerin her türlü desteği yerli hakemlerden alırken yabancı hakem muhabbeti yapmaları tamamen hedef saptırmak. Bu maç da sıkıntıya girince kırmızı kart jokerini kullandılar fakat yetmedi.

Maç sonu İsmail, İrfan, Mert gibi şikeci takımın futbolcu bozuntularının Samsunlu bir oyuncuya saldırmaları hiç şaşırtmadı. Karakterleri bu. Soda içsinler hazmetmek için.

Tasmasını tutamadıkları her takıma karşı puan kaybettiler, yenemediler. Açın bakın ne tesadüftür ki hep aynı takımlara puan kaybettiler. Diğer takımlardan 1-2'si yener gibi olsa da hakemler yendirtmedi. Bunlara Allah bu yaptıklarına karşılık ceza veriyor ama ben artık kanunen de ceza verilmesini istiyorum. Mafya gibi sahada futbolculara saldırmak nedir ? TFF'nin şu görüntülerden sonra ceza yağdırması lazım ama onlar da koyun sürüsünün çobanıyla kol kola.

Fark 4 puana düştü,ben rahat şampiyon oluruz diyordum ama garip şekilde Fenerbahçe pozitif bir hava yakaladı.Fenerbahçe'nin yedekleri bizden çok daha iyi,bu kesinlikle yönetimin başarısı.İyi transferler yaptılar,Skriniar'ı biz almalıydık onlar aldılar,Talisca gibi bir yedekleri var,daha ne olsun,yönetimleri her türlü imkanı yaratmış.Ayrıca Fenerbahçe'nin bu formunda Kostic'in rolü çok önemli,bence onlar için en kritik isim Kostic,Kostic olmasa bu formu yakalayamazlardı.Fenerbahçe düşüşe geçer mi ? Ben bu kadar övdükten sonra neden olmasın.
Şaka maka ben bunu yazdığımda Fener galibiyet serisi yakalamıştı,Avrupa'da devam ediyorlardı,bu mesajımdan sonra önce Rangers'a Kadıköy'de yenildiler,sonra Avrupa'dan elendiler,şimdi de 10 kişi kalmış Samsun'la berabere kaldılar.

Bence lig bu beraberlikle bitti,bizim şampiyonluğu kaybetmemiz % 1 bile ihtimal değil,hatta bu sonuç bizi psikolojik olarak daha da rahatlatacak,belki 1 veya 2 deplasmanda puan kaybederiz ama evimizde farklı kazanarak devam ederiz,Fenerin puan kayıpları devam eder,psikolojik olarak çok hassaslar çünkü.

Tescilli şikecilerin her türlü desteği yerli hakemlerden alırken yabancı hakem muhabbeti yapmaları tamamen hedef saptırmak. Bu maç da sıkıntıya girince kırmızı kart jokerini kullandılar fakat yetmedi.

Maç sonu İsmail, İrfan, Mert gibi şikeci takımın futbolcu bozuntularının Samsunlu bir oyuncuya saldırmaları hiç şaşırtmadı. Karakterleri bu. Soda içsinler hazmetmek için.
karakter onur gurur herkeste yok maalesef

Tasmasını tutamadıkları her takıma karşı puan kaybettiler, yenemediler. Açın bakın ne tesadüftür ki hep aynı takımlara puan kaybettiler. Diğer takımlardan 1-2'si yener gibi olsa da hakemler yendirtmedi. Bunlara Allah bu yaptıklarına karşılık ceza veriyor ama ben artık kanunen de ceza verilmesini istiyorum. Mafya gibi sahada futbolculara saldırmak nedir ? TFF'nin şu görüntülerden sonra ceza yağdırması lazım ama onlar da koyun sürüsünün çobanıyla kol kola.
Adalet olsa 3 temmuz sürecindeki cezaları alt lige düşürülmekti . bırak ceza almayı bir gecede değişen sporda şiddet yasası ile ligde kalmalarının önü açıldı.

Fenerbahçe'yi her izlediğimde Oğuz Aydın'ı kaçırıp Jelert'e 11,Cuesta'ya 8 milyon veren futbol aklını kulüpten ihraç edesim geliyor.

Dayanaklılık, hız, çalım, orta, şut ne ararsan var. Çok büyük paralara gidecektir. Kaçırdığımız için çok üzgünüm.
Ertan Süzgün
@ertansuzgun
🟡🔴 Galatasaray Oğuz Aydın transferi için oyuncu tarafıyla her konuda anlaşma sağladı.

Pazarlıklarda son aşamaya gelen Galatasaray’da Dursun Özbek, 1-2 gün içerisinde Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile bir araya gelip bu transferi noktalayacak.

Sonra Okan Hoca istemedi yazarlar, yönetim bunuda alamadi°!

Şampiyonluk konuşmak için çok erken. Eğer Osimhen'i çıkardığımızda takım az buçuk performans gösterebilseydi işimiz çok kolaydı ama şampiyonluk şu an için tamamen Osimhen'e bağlı. FB zaten sorunlu ve tavanı yüksek olmayan bir kadroya sahip. Tek avantajları giren ve çıkan arasında çok büyük fark olmadığı için daha geniş bir havuzdan yararlanabilirken sakatlıklardan bizim kadar etkilenmemeleri. Hakemler FB'yi ittirmeyi bıraksalar Samsun ikinciliği zorlar.