Hoş geldin Naz Aydemir Akyol! 

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Neye dayanarak buraya vardınız?Hoşgelmiş ama Socrates'ta Caner Eler'le bugün yayınlanan sohbetini dinliyorum ve kafaca voleybolu bıraktığını düşünüyorum.
Programı dinleyin ya da seyredin.Neye dayanarak buraya vardınız?
izledim zaten o yüzden soruyorum. Kadın neslihan gibi son sezonum olacak da demiyor ki neslihan bile o haliyle bize f4 yaptırdı. Oyundan keyif almak istiyorum dediği için kimseye kafasında voleybolu bitirmiş diyemezsiniz haniProgramı dinleyin ya da seyredin.
Ya naz yüzünden neden sezon yansın Allah aşkına biraz mantık. Naz da zaten prime naz gibi oynamak zorunda değil elimizde bongaerts varElif'e kesildikten sonra ben de şüpheyle bakıyorum. İsim olarak çok büyük bir oyuncu lakin form olarak eski haline dönmesinin zor olduğunu düşünüyorum. İnşallah yanılırım. Eğer Naz transferi tutmazsa sezon yanar.
Ya naz yüzünden neden sezon yansın Allah aşkına biraz mantık. Naz da zaten prime naz gibi oynamak zorunda değil elimizde bongaerts var
Bence yanlış bir yorum sezon yedek pasör yüzünden yanmaz dünyada böyle bi olay yok. Nazın performansı yüzünden yanacak bi konumda değiliz. Alexia her türlü Grobelnanın önünde zaten naz Grobelna ikilisi ile oynayacağımız anlar çok daha az olacak neden sezon naz yüzünden yansın mantıklı mı bu?Bongaerts'in oynadığı durumda çaprazda Alexia'ya mahkum kalıyoruz. Naz hamlesi o yüzden değerli. Naz yüzünden elbette sezon yanabilir o zaman yerli pasör hamlemizin mantığı kalmıyor 3+2 yabancı kuralında. Hem orta oyuncu konusunda hem pasör çaprazında elimizi rahatlatan yerli pasörken elbette Naz'ın iyi performans veremediği durumda sezonun yanma ihtimali yüksek. Burada yanlış bir yorum yok.
Yok zaten eski prime Naz demiyorum o Naz olsa zaten Wolozs falan kalmaz orta da çok ayrıydı o Naz.Sadece form olarak düşük değil bence halla Cansu'dan sonra Elif ile beraber en iyi yerli pasör Naz bana göre.Naz eski naz değil bu bi gerçek. Ama biz de şampiyonluk takımı kurup nazı da pasör yapmadık. Nazla belki şampiyon olamaz hiçbir takım ama nazla 3. 4. rahatlıkla olabilirsin. Cev cup turnuvasını da alabilirsin. Eğer bunları yapamazsan da sebebi naz olmaz. Baştan aşağı yanlış bir planlama yaptı kulüp. Olmazsa bundan olmaz.