• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Efes, Rıdvan ve D.Özdemiroğlu’ndan çıkıyormuş. Doğuş ile Telekom, Rıdvan ile biz ilgileniyormuşuz.

Bu haberden çıkarımım Kenan, Efes’le anlaşmaya yakın; biz de bu yüzden Rıdvan’a yöneldik. Tabi Doğuş ile anlaşmak varken Rıdvan’a yönelmek de tam bizim stafftan beklenen hareket
O kadar belliydi ki…

Sakatlık vs durumu yoksa Erten Gazi'yi Rıdvan 'a tercih ederdim. Yakup hoca Daçkadaki oyuncularını topluyor koç kimi ikna etti de bu oyuncular kabul ediliyor

BCL seçen idari ve Teknik ekipden bişey beklemek bence kendinize ihanettir.
Dün Divanda Basketbol Başarısız denildiğinde Avrupa'da Final var diye bağırdılar.Ayhan Bey nazikçe oldumuz organizasyonun önemi olmadığını söyledi ama vizyon Malesef olmadığı için bu durumdayız.
Başkan herşeyi noktasına virgülüne bilemez Ordaki İdari kadro ve Şubedeki yöneticilerin vizyonsuzluğu.

6m dolar Bütçe ile Cannan geri gelse Melo geri gelse ne olur 0 Koçumuz Amatör takım koçu.

Basketbol şubesinde komple değişime gidip vizyon zihniyet değişmediği sürece biz burada ne yazsak boş

Zamaninda Cafe Crown ile 3 yillik sozlesme imzalanmis Rahmetli Ozhan Baskan senede 2 Milyon Usd icin basketbol kulup tarihinin en iyi anlaşması demisti bugun ki tutarı senede 2.5 Milyon Usd'den 2 yillik anlasma tutarını begenmesemde aklima bu geldi...

Karar vericilerin istifası dışında hiçbir gelişme, yazılan hiçbir isim heyecanlandırmayacak bizleri.

Bc Wolves'ın durumu ortadayken, bir tane iyi oyuncusunun bile bizimle adının geçmemesi şubedeki boşvermisligin örneği... Bizim transfer kriteri, oyuncunun bize karşı 10+ sayı atmış olması...

Zamaninda Cafe Crown ile 3 yillik sozlesme imzalanmis Rahmetli Ozhan Baskan senede 2 Milyon Usd icin basketbol kulup tarihinin en iyi anlaşması demisti bugun ki tutarı senede 2.5 Milyon Usd'den 2 yillik anlasma tutarını begenmesemde aklima bu geldi...
Medicalpark yıllık 6-7 milyon dolar vermişti diye hatırlıyorum. Ayrıca Cafe crown da 2 milyon dolardan yüksekti.

O dönem görüşmelerini Ergin Ataman’ın yürüttüğü odeabank sponsorluğu da bu konuşulanlardan yüksekti diye hatırlıyorum

Bu Eski Açık sayfasındaki arkadaşlar iyi yere dükkan açmış, 2 tane haber alıcam diye şu rezilliğe ağızlarını açmıyorlar.

Bu Eski Açık sayfasındaki arkadaşlar iyi yere dükkan açmış, 2 tane haber alıcam diye şu rezilliğe ağızlarını açmıyorlar.
Yine iyi para harcayıp kötü kadro kurucaz demek ki😂😂 bu da bir yetenektir aslında. Beşiktaş’la aramızdaki fark Beşiktaş başarılı olmaya çalışıyor, biz başarısız.

Resmen başarısız olsun diye kadro kuruyor şubenin başındakiler ve büyük ihtimalle de maddi bir şeyler dönüyor

Bence Rıdvan, Göksenin'den açılan boşluğu doldurmak için gelecek. Kenan da Buğrahan'ın yerine. Bu ikiliyi aynı anda alırız diye düşünüyorum.
Göksenin'den açılan boşluk ??? Orası zaten yıllardır büyük bir boşluktu. Ferahlama veya rahatlama desek daha iyi bence...

Eskiden buraya 1 gün bakmasam sayfalarca farklı kadro görürdüm. Burada kurulan kadrolar üzerine analiz ve yorumlar yapılırdı. Kurulan kadrolar dengelenmeye çalışılır, kullanıcılar arasında yorumlar yapılırdı. Ben de hepsini zevkle okurdum. Sırf şu heyecanın kaybolması yüzünden dahi Can Natan, Ömer Yalçınkaya ve Yakup Sekizkök İSTİFA İSTİFA İSTİFA!!!

Asansör takım olmak istemiyorlarmış o yüzden BCL'de devam ediyormuşuz. ULAN UTANIN UTANIN ZERRE ŞEREFİNİZ VARSA UTANIN ÜÇ SENEDİR TAKIM TÜRKİYE LİGİ'NDE ZOR PLAY OFF YAPIYOR ADAM GELMİŞ NBA PROJESİ VAR BİZİ DE ORAYA ALACAKLAR DİYOR.

ULAN SİZİN KİFAYETİNİZ Mİ VAR Kİ BAKKALDAN EKMEK ALMAYI BECEREBİLİYOR MUSUNUZ Kİ NBA LİG KURUP SİZİ ALACAK. O SİZİN SOSYAL MEDYADA KENDİNİZİ YALATTIKLARINIZIN ZERRE ŞEREFİ OLSA SİZ NE ANLATIYORSUNUZ DER SİZE AMA ONLAR DA SİZİN GİBİ.

Asansör takım olmak istemiyorlarmış o yüzden BCL'de devam ediyormuşuz. ULAN UTANIN UTANIN ZERRE ŞEREFİNİZ VARSA UTANIN ÜÇ SENEDİR TAKIM TÜRKİYE LİGİ'NDE ZOR PLAY OFF YAPIYOR ADAM GELMİŞ NBA PROJESİ VAR BİZİ DE ORAYA ALACAKLAR DİYOR.

ULAN SİZİN KİFAYETİNİZ Mİ VAR Kİ BAKKALDAN EKMEK ALMAYI BECEREBİLİYOR MUSUNUZ Kİ NBA LİG KURUP SİZİ ALACAK. O SİZİN SOSYAL MEDYADA KENDİNİZİ YALATTIKLARINIZIN ZERRE ŞEREFİ OLSA SİZ NE ANLATIYORSUNUZ DER SİZE AMA ONLAR DA SİZİN GİBİ.
Yayının bu kesidini ben de izledim. Buğrahan da kalacakmış. Basketboldan nefret ettirdiler insanı. Bir de utanmadan aklımızla dalga geçiyorlar.

Yayının bu kesidini ben de izledim. Buğrahan da kalacakmış. Basketboldan nefret ettirdiler insanı. Bir de utanmadan aklımızla dalga geçiyorlar.
Rıdvan'dan ziyade Buğrahan'ın kalması iy olmuş olabilir. Can'ın sakatlığı uzun süreli ise yerine Rıdvan olabilir.

Yeni Göksenin Köksal'ımız Buğrahan oluyor demek ki. Göksenin çok iyi savunmacı yalanıyla tutuluyordu, Buğrahan da tam tersi iyi hücumcu yalanıyla tutulur bir süre. Zaten ilk dedikodusu çıktığında Buğrahan'la devam edilmeyeceğinin bizim kulüpten beklemeyen hareket demiştim. Yanıltmamışlar sağolsunlar.

Geri