• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025/2026 Sezonu Kadro Yapılanması Ve Transferler

Ciddi bir şekilde soruyorum; bcl kupasını alsak tatmin olacak bir taraftar var mı? Seneye İstanbul’daki f4 bile boş olur o kadar diyim. Şimdi çıkarlar bi programa biz de ELde olmak istiyoruz planlamamız bu şekilde ancak salon yapmamız lazım vs gibi şeyler söyleyecekler. Şube aynı döngünün içinde eriyip gitti kimse tepki göstermiyor

300-400 Bin Dolar için çektiğimiz şu çileye bakın. Koca Galatasaray basketbol takımı , Yakup Sekizkök ve Ömer Yalçınkaya gibi kasaba bakkalı kafasıyla iş yapan çapsızların elinde kalmış. 2010-2012 Arasındaki rüya dönemi hatırladıkça nereden nereye geldik diye içim kan ağlıyor.
Halbuki Avrupa şampiyonu ve lig şampiyonu olduğumuz seneleri yok sayan birisi için böyle seneler bence çok bile.
Cidden şaka gibisiniz 😄

300-400 Bin Dolar için çektiğimiz şu çileye bakın. Koca Galatasaray basketbol takımı , Yakup Sekizkök ve Ömer Yalçınkaya gibi kasaba bakkalı kafasıyla iş yapan çapsızların elinde kalmış. 2010-2012 Arasındaki rüya dönemi hatırladıkça nereden nereye geldik diye içim kan ağlıyor.
Prim gibi algılayıp kırışıyorlar mı acaba? Bu kadar aptallığın başka açıklaması olamaz

Bosverin bence Sampiyonlar Ligi iyi burdan cikar Eurocup diye bizi Fiba Europe Cup`a geceriz :) Bu sezon Eurocupta olacagiz diye aciklama yapilir bakariz Europe cup`tayiz. Hatta bence hic katilmayalim kazansak ne olacak ki ?

Kazanan takimlar saha mi kalkti.

2017 - Sampiyon Tenerife 2. Banvit - Tenerife hala ayni yerde Banvit`i bilmiyorum
2018 - Sampiyon Aek 2. Monaco - Aek 3. oldu bu sene cok iyi sezon gecirdi yine Monaco burdan kendini hizli kurtardi
2019 - Sampiyon Virtus Bologna 2. Tenerife - Bologna Kendini Kurtardi Tenerife ayni
2020 - Sampiyon Burgos - Ispanyanin 2. liginde bildigim kadariyla
2021- Sampiyon Burgos - Ispanyanin 2. liginde bildigim kadariyla
2022 - Tenerife - Ayni noktada
2023 - Bonn - Kume dusmeme mucadelesi verdi
2023- Malaga - Ayni noktada
2024- Malaga - Ayni noktada

Suradan kendini kurtaran 2 takim olmus Bologna ve Monaco, Turkiye`den 3 finalist olmus. Banvit, Karsiyaka ve biz acikcasi yukardaki tablodan da anlasilacagi uzere 1.`lik 2.lik yada 3.lugun hicbir anlami olmayan finale katilmis, kazanmis hatta 2 kere kazanmis takimlarin bile kendi liglerinde alt lige dusebildigi bir kupa oynuyoruz.

Iyi ihtimalle yerimizde sayiriz , kotu ihtimalle Burgos, Banvit, Karsiyaka durumuna duseriz.

2022 yılında 3 yıllık bir anlaşma yapılmıştı. Bir daha bu leş organizasyonda olmamak lazım. O zamanlar iyi para veriyorlardı tamam anladık bir nebze ama şu an sanırım iyi bir para vermiyorlar oradan.

O zaman verdikleri para da aynıydı. Sadece 3 yıllık anlaşmanın parasını peşin vermişlerdi ilk zaman. 3+2 yılın 3 yılını. Zaten o parayla da kurdukları takımın maaşlarını ödediler. BCL'nin genel yapısına bakın, basketbolu sadece etkinlik için oynatan, büyümek gibi bir hayali olmayan. Özellikle 60-70 yaş grubu İspanyolların tipik bir akşam etkinliği zihniyetinde olduğu takımların yer aldığı bir turnuva. Gran Canaria mesela Euroleague'e gitmeyi reddetmişti.

bunlar kendilerini akıllı zannediyorlar, NBA projesi olur da ordan gideriz diye. Tabi bu işin kibarcası. Şimdi şampiyon olur yalandan Euroleague yaparız boşuna masraf zihniyetinin yansıması bu. Aklaması da bizim sosyal medyacı gsli arkadaşlara düşüyor. 1 yıllık anlaşma yapılmış da sonra duruma bakılacakmış da NBA avrupa falan filan. NBA kuruldu, kapıda seni bekliyorlar :)

Xavi Pasqual, Zenit St. Petersburg'dan ayrılmış. Vizyonu olan bir başkan, yönetim ve takım menajeri anında kendisiyle iletişime geçer, ne isterse önüne sunar ve onu takımın başına getirirdi. Bütün bunlar olmadığı için bu fırsatlara uzaktan bakmaya ve Ergin Ataman'ın yamağıyla çamurda debelenmeye devam ediyoruz.

Arkadaşlar bir konu göz ardı ediliyor sanırım. EL için bütçeyi en az 3-4 kat artırmak gerek. Gran Canaria örneği de verilmişken o dönem hem ulaşım hem bütçe maliyeti için vazgeçmiştiler. Galatasaray yönetimi bu paraları harcamak istemiyor olabilir. ki zaten taraftarla yönetimin vizyonunun aynı olmadığını burada yazıp duruyoruz. Dolayısıyla ben EL-CL bakmıyorum. güzel basketbol oynayalım o yeter geçen sene maçları izlerken eziyet çekiyordum.

Göksenin, Buğrahan ve Sadık’ın gidip sadece Muhsin ve Kenan’ın gelmesi bile olumlu. Ama yerlilerde bütçeyi düşürüp yabancılarda kaliteli ismlere gitsek bir anlamı olurdu. Saçma sapan isimlerle ilgileniyoruz. Muhtemelen bir iki iş yapmayacak yerliye de para vereceğiz. Bu takımdan bir yol olmaz. Bu sene ilgisiz kalmayı doğru buluyorum. Tepki vermeye çalıştık gücümüz yetmedi. Bir de bunu deneyelim.

Efes, Rıdvan ve D.Özdemiroğlu’ndan çıkıyormuş. Doğuş ile Telekom, Rıdvan ile biz ilgileniyormuşuz.

Bu haberden çıkarımım Kenan, Efes’le anlaşmaya yakın; biz de bu yüzden Rıdvan’a yöneldik. Tabi Doğuş ile anlaşmak varken Rıdvan’a yönelmek de tam bizim stafftan beklenen hareket

Bence Rıdvan, Göksenin'den açılan boşluğu doldurmak için gelecek. Kenan da Buğrahan'ın yerine. Bu ikiliyi aynı anda alırız diye düşünüyorum.

Rıdvan en fazla Can dönmeyecekse bir anlamı olan hamle. Zaten Doğuş varken denenmişi deneyip Rıdvan'a giden adamlardan da fazlasını beklemiyorum çap olarak.

Bence Rıdvan, Göksenin'den açılan boşluğu doldurmak için gelecek. Kenan da Buğrahan'ın yerine. Bu ikiliyi aynı anda alırız diye düşünüyorum.
Umarım böyledir.
Yoksa Burak'ın bahsettiği diğer türlüsü tam bizim şubelik hareket olur ki beklenen de bence bu olmalı 😄

Yago Dos Santos'un Venezia yapması yemin ediyorum son zamanlarda en üzüldüğüm gelisme şube ozelinde. Bu adamı nasıl biz almayız aklım almiyor oturup ağlayacağım şimdi.

Efes, Rıdvan ve D.Özdemiroğlu’ndan çıkıyormuş. Doğuş ile Telekom, Rıdvan ile biz ilgileniyormuşuz.

Bu haberden çıkarımım Kenan, Efes’le anlaşmaya yakın; biz de bu yüzden Rıdvan’a yöneldik. Tabi Doğuş ile anlaşmak varken Rıdvan’a yönelmek de tam bizim stafftan beklenen hareket
Burak hocam , doğuş basketbol oynama özürlüsü bir arkadaş. Son bjk yarı final eslesmesinde rezilleri oynadı. Sadece mucadeleyle olmuyor o işler yetenek gerekir.

Ciddi bir şekilde soruyorum; bcl kupasını alsak tatmin olacak bir taraftar var mı?
Oynadığın basketbol tatmin edici olup olmaması mesele. Final oynadık ama final oynayacak bir takım oyunu sertlik vs yoktu takımda bu yüzden seyrederken tatmin olan oyundan zevk alan yoktur. Bu savruk yumuşak oyunla Eurocup BSL CL Türkiye Kupası farketmez hiçbiri zevk vermez. Takım hiçbir zaman vaad eden bir oyun ortaya koyamadı bu sezon.

Burak hocam , doğuş basketbol oynama özürlüsü bir arkadaş. Son bjk yarı final eslesmesinde rezilleri oynadı. Sadece mucadeleyle olmuyor o işler yetenek gerekir.

Konu basketbol oynamak ile ilgili özürse Rıdvan'ın daha da özürlü olduğunu düşünüyorum.

Kaldı ki Efes öncesi Daçka performansıyla Doğuş ligin en iyi yerlilerinden biriydi. Ardından sakatlık yaşasa da Rıdvan'a her türlü tercih ederim

Oynadığın basketbol tatmin edici olup olmaması mesele. Final oynadık ama final oynayacak bir takım oyunu sertlik vs yoktu takımda bu yüzden seyrederken tatmin olan oyundan zevk alan yoktur. Bu savruk yumuşak oyunla Eurocup BSL CL Türkiye Kupası farketmez hiçbiri zevk vermez. Takım hiçbir zaman vaad eden bir oyun ortaya koyamadı bu sezon.
Oyunun zevk vermesi başka şey bence. Ben kupanın ve turnuvanın tatmin edici olduğunu düşünmüyorum.

Konu basketbol oynamak ile ilgili özürse Rıdvan'ın daha da özürlü olduğunu düşünüyorum.

Kaldı ki Efes öncesi Daçka performansıyla Doğuş ligin en iyi yerlilerinden biriydi. Ardından sakatlık yaşasa da Rıdvan'a her türlü tercih ederim
Rıdvan şut konusunda doğuştan daha iyi bence. Galatasaray iki oyuncudan çok daha iyisini hakediyor. Erkek baskette parmaklarımıza yazık diyorum.

Fiba bir iş yapıyormuş gibi gözükmek için bcl diye bir şey uydurdu biz de o bataklığa saplanıp kaldık. Daha doğrusu bataklıktan çıkmak için hiç çaba sarf etmiyoruz. Amacı olmayan her takım 100 200 fazla kazanmak için rotasını bcl'ye çeviriyor. Zaten iyiden iyiye İspanyol takımlarına antrenman yaptırtma organizasyonuna dönüştü.

Konuşulan isimlere bakın Bishop Rıdvan... Sanki konsol oyunu oynuyoruz ve bir bölümü çözüp geçememiş aynı yerde saatlerce dönüp dolaşan karakter gibiyiz, yazık bizlere.

Geri