Bahçeşehir Hunter Hale ile ilgileniyor deniyor. Bizimle ismi çıkan içime sinen nadir oyunculardandı. Onu da alamayacağım gibi duruyor.
O kadar belliydi ki…Efes, Rıdvan ve D.Özdemiroğlu’ndan çıkıyormuş. Doğuş ile Telekom, Rıdvan ile biz ilgileniyormuşuz.
Bu haberden çıkarımım Kenan, Efes’le anlaşmaya yakın; biz de bu yüzden Rıdvan’a yöneldik. Tabi Doğuş ile anlaşmak varken Rıdvan’a yönelmek de tam bizim stafftan beklenen hareket
Gelip burda as oyuncu olmak varken gidip havlu sallamak istiyorsa kendisi bilir.Kenan, Efes'e gidiyormuş.
Medicalpark yıllık 6-7 milyon dolar vermişti diye hatırlıyorum. Ayrıca Cafe crown da 2 milyon dolardan yüksekti.Zamaninda Cafe Crown ile 3 yillik sozlesme imzalanmis Rahmetli Ozhan Baskan senede 2 Milyon Usd icin basketbol kulup tarihinin en iyi anlaşması demisti bugun ki tutarı senede 2.5 Milyon Usd'den 2 yillik anlasma tutarını begenmesemde aklima bu geldi...
Yine iyi para harcayıp kötü kadro kurucaz demek kiBu Eski Açık sayfasındaki arkadaşlar iyi yere dükkan açmış, 2 tane haber alıcam diye şu rezilliğe ağızlarını açmıyorlar.
Göksenin'den açılan boşluk ??? Orası zaten yıllardır büyük bir boşluktu. Ferahlama veya rahatlama desek daha iyi bence...Bence Rıdvan, Göksenin'den açılan boşluğu doldurmak için gelecek. Kenan da Buğrahan'ın yerine. Bu ikiliyi aynı anda alırız diye düşünüyorum.
Yayının bu kesidini ben de izledim. Buğrahan da kalacakmış. Basketboldan nefret ettirdiler insanı. Bir de utanmadan aklımızla dalga geçiyorlar.Asansör takım olmak istemiyorlarmış o yüzden BCL'de devam ediyormuşuz. ULAN UTANIN UTANIN ZERRE ŞEREFİNİZ VARSA UTANIN ÜÇ SENEDİR TAKIM TÜRKİYE LİGİ'NDE ZOR PLAY OFF YAPIYOR ADAM GELMİŞ NBA PROJESİ VAR BİZİ DE ORAYA ALACAKLAR DİYOR.
ULAN SİZİN KİFAYETİNİZ Mİ VAR Kİ BAKKALDAN EKMEK ALMAYI BECEREBİLİYOR MUSUNUZ Kİ NBA LİG KURUP SİZİ ALACAK. O SİZİN SOSYAL MEDYADA KENDİNİZİ YALATTIKLARINIZIN ZERRE ŞEREFİ OLSA SİZ NE ANLATIYORSUNUZ DER SİZE AMA ONLAR DA SİZİN GİBİ.
Rıdvan'dan ziyade Buğrahan'ın kalması iy olmuş olabilir. Can'ın sakatlığı uzun süreli ise yerine Rıdvan olabilir.Yayının bu kesidini ben de izledim. Buğrahan da kalacakmış. Basketboldan nefret ettirdiler insanı. Bir de utanmadan aklımızla dalga geçiyorlar.