• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Dursun Özbek, ilk geldiği dönemle ikinci geldiği dönem arasında neler yaşadıysa Galatasaray tarihinin en enteresan başkanlarından biri olma yolunda ilerliyor.
 
Zeka seviyenize hayran kaldım. Dursun Özbek şakşakçılığı konusunda biraz daha çabalarsanız, siz de bir koltuk kapabilirsiniz belki. Başarılar!
Dursun Özbek Kinayesiz Akrabam...
Umrumdamı değil Mustafa Cengiz kazandığında deli gibi sevindim.

ZEkalara seviyelere girmeyelim 😉
 
Galatasaray'ın isteyipte alamayacağı futbolcu yoktur diyorlar,bunlar siyasetçi konuşmaları,beni sinir eden saçma laflar.Osimhen'i zar zor aldık,o da muazzam şansımız sayesinde,milyarda bir olacak şeyler oldu ve Osimhen'i aldık.

Madem futbolcuya 80 milyon € bonservis verebiliyoruz neden basketbol takımımız Euroleague'de değil ? Madem paramız çok basketbolda 20 milyon € luk takım kuralım.Baskette gelir azmış,zarar edermişiz,edelim ya,zengin değilmiyiz ? İsteyipte alamayacağımız oyuncu yokmuş madem.
 
Galatasaray'ın isteyipte alamayacağı futbolcu yoktur diyorlar,bunlar siyasetçi konuşmaları,beni sinir eden saçma laflar.Osimhen'i zar zor aldık,o da muazzam şansımız sayesinde,milyarda bir olacak şeyler oldu ve Osimhen'i aldık.

Madem futbolcuya 80 milyon € bonservis verebiliyoruz neden basketbol takımımız Euroleague'de değil ? Madem paramız çok basketbolda 20 milyon € luk takım kuralım.Baskette gelir azmış,zarar edermişiz,edelim ya,zengin değilmiyiz ? İsteyipte alamayacağımız oyuncu yokmuş madem.

Baskette zarar edilmesi argümanının palavradan ibaret olduğunu düşünüyorum. Yanılmıyorsam Fenerbahçe geçen sene Euroleague'de oynadığından gelir olarak 13 milyon euro'ya yakın bir gelir elde etmişti. Bu da kadro değerinin yarısı ediyor. Kalan yarısı da sponsorlukla vs çok rahat telafi edilebilir.
 

O sırada Antep lezzetleri yemek ile meşguller beyefendiler..

Barışı bende 50ye satarım. Ama onu satarsak Avrupa'da atletizm sorunu yaşarız. Bu yüzden asıl mesele ve sizin normalde yapmanız gereken Cuesta, Köhn, Zaniolo, Yusuf, Jelert ve Nelsson gibi kadroda düşünülmeyenleri satmak. O zaman ne kadar kaliteli yöneticisiniz görmüş oluruz.
 
Son düzenleme:
Merak etmeyin ülkemizde yetişmiş hiçbir oyuncuya Avrupa bu paraları vermez,araplari bilemem.
 
Barış 50 de etmez 40 da 30 da. Ancak Suudiler verir bu parayı ama onlara da görünen o ki Barış gitmez. Bu devirde gidecek adamı tek başına sözleşmeyle ikna edemezsin. Gitmek isterse göndermemek takımı sabote etmek olur. Ama ben illa gideyim diye direteceğini de sanmıyorum. Bu yıl ŞL oynayıp kaşesini de pazarını da büyütüp gitmek isteyecektir. Hem bizim hem Barış için ters tepebilir bu tabi ama iddalı bir sporcu bu riskleri almak zorunda.

Yerini doldurabilir miyiz sorusuna gelirsek. Kadro planlaması açısından yerli bir muadili olmadığı için ligde yerini doldurmak parayla bile mümkün değil. Kadroyu sil baştan yapmayacaksak orası kesin ama avrupa için de tren kaçmadan satılacaksa satılıp yerine benzer niteliklerde oyuncu alınmalı. Çoktan bu ihtimal düşünülerek raporlar hazırlandığını varsayıyorum.
 
Yönetim zaafiyetleri hat safhada neden ?
Profesyonel düşünce yok liyakat yok yetkidevri yok
her şeyi ben bilirim yaparım var da o yüzden
 
Geri
Üst