• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bir voleybol uzmanı vardı burada timmermans Hollanda milli takımında oynayamaz diye iddialasiyordu nerede o ya? Engin(!) bilgilerini yazsin da yararlanalim ne derse tersini düşünelim.

Üçüncü maçları değerlendirmek gerekirse
Eline Timmerman
Tek kelimeyle grup etabını kusursuz kapadı ve takımıyla son 16 turuna kaldılar.Bu maçta 14 sayı ile takımının en skorer ikinci oyuncusu oldu.Servis ve hücumda müthişti.Blokta diğer maçlara nazaran biraz daha düşüktü.
İlkin Aydın
2. setin ortalarında girip bir daha oyundan çıkmadı.Smaçör ikilimiz İlkin Hande olmalı bunu uzun zamandır söylüyorum onlar girip manşet kaliteli gelmeye başlayınca takımda açıldı.Hem manşet hem blok hem servis hem defans her konuda komple bir katkı verdi bence İlkin.Milli takımımız ile son 16 turunda olacak oda.
Britt Bongaerts
Turnuva başından beri çok net Hollanda as pasörü benim diye bağırıyor olmalı gereken de o.Ama koçları iki kaliteli pasörü olduğu için 2 senedir onları sık sık değiştirerek oynatmayı tercih ediyor.Bongaerts 3 maçtır çok daha kaliteli oynatıyor bence takımı o full as oynasa daha iyi olur gibi ama Hollanda da kaliteli işini bilen bir koç var bir bildiği vardır diye düşünüyorum.Oda takımı ile son 16 turunda yer alacak.
Eylül Akarçeşme
2-3 seneye milli takımımızın as liberosu olup uzun seneler o formayı bırakmayacak bu çok net.Hani şuan bile as libero olur bence öyle bir oynadı ki bu maç hem manşet hem defans kusursuzdu bence.Pasör'ün eline çok temiz manşetler verip geride çok iyi defansta yer tutu helal olsun.Oda milli takımımız ile son 16 turunda yer alacak.
Alexandra Frantti
Söyleyecek söz bulamıyorum halla Franklin yerine Frantti as formayı hak ediyor bunu söylüyorum bütün Amerika farkında ama çok çok kötü koçları çok kötü yönetiyor takımı.Frantti hem VNL de hem DŞ de koç gazabına uğradı.Koca turnuva boyu toplasan 8 sayı sahada anca kalmıştır ona rağmen 2 sayı çıkardı onun harici oynamadı zaten üzülüyorum kız adına.Oda takımıyla son 16 turunda olacak.
Martyna Lukasik
Bu kız bu sene manşet canavarı oldu üç maçtır süper manşet getiriyor üç maçtır çok skorer 3 maçtır blok servis defansta çok etkili çok çok temiz bir grup aşaması geçirdi.Tartışmasız belki de en iyi oyuncusu oydu grup aşamasında Polonya'nın bu maçta komple süper bir maç çıkardı.Oda takımıyla son 16 turunda olacak.
Wang YuanYuan
Şaka gibi 3 maç oynadı 3 maçta 10 sayı ile çıktı her maç aynı sayıdan hiç çıkmadı.Oda çok çok etkili çok iyi bir 3 maç geçirdi.Takımıyla son 16 turunda olacak oda.
Miriam Sylla
Turnuvanın başından beri manşet defans servis konusunda belki de en iyi smaçör çok iyi bu konularda yanında blokta da çok iyi yer tutuyor.Ama bir türlü hücum da isteneni veremiyor hücumda kendi halini yakalayamadı.Ama ona rağmen oda 3 maçta başarılıydı.Oda takımıyla son 16 turunda yer alacak.

Bu turnuvada da şunu yeniden çok iyi gördüm hızlı oyun istiyoruz ve bu oyun stiline göre iskelet kurmamız bu oyun stiline göre gittiğimiz oyuncular çok doğru hızlı oynayan takımlar her zaman bir adım öndedir.Hızlı oyunun birinci kuralı iyi manşet ikinci kuralı eleri çabuk pasör.Bongaerts ne kadar çabuk bir pasör zaten biliyoruz daha da iyi görmüş olduk.Manşete Eylül süper manşet aldı bugün.İlkin Sylla Lukasik şu üçü manşete libero gibi.Frantti izleme fırsatı çok olmadı ama kulüp sezonlarından onunda manşete çok sağlam olduğunu biliyoruz.Defansta da çok iyi bu saydığım isimler bu sene bir çok takımı bıktırıcaz bu çok net.Zaten ben takımdan iskeletinden baştan aşağı çok memnunum.Tek sorun pç de Alexia zaten kalmalı ama Groblena biraz şampiyonluk hedefi koymamızı engelliyor keşke o bölge de Antropova Egonu seviyelerine çıkabilseydik.Cibara seneye Antropova Egonu Ryk üçlüsünden birisin bizde kesin olarak izleyeceksiniz dedi.Geri kalan herkesle de uzatır 26-27 sezonunda şampiyonluk hedefi koyabiliriz umarım.Bu sene beklenti 2-3 arası bitirmek olmalı bence Vakıf varken şampiyonluk zor.Eczacı dan iyi takımız Fenerinde sistemi bozuk Fenere bağlı ya 2 ya 3 bitiririz diye düşünüyorum.Cev Cup ve Kupa Volley de direkt şampiyonluk hedefi koyulamlı bence.Çeyrek de Vakıf geliyor eğer Vakıf maçını alabilirsek Kupa Volley gelebilir.Cev Cup da Thy Chieri ikilisi harici çok bir rakip görmüyor bu iki takımdan da kalite olarak iyiyiz.Geçen sene Chieri ile kadro kalitemiz berabere daha form da gelen kazanır demiştim ucu ucuna Chieri kazandı.Bu sezon Chieri de kadro olarak gelişti ama biz daha çok gelişip Chieri den bu sene net olarak daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Dipnot olarak şunu da geçeyim Groblena kötü tepkisi geldiği için oyuncuya şimdiden çöp amblemi yapışmış.Kötü demem bize şampiyonluk getirmez Vakıf maçında tek başına maçı getirmez.Ama Groblena aslında çok iyi Thy seviylerinde çok iş yapacak mesela ilk 4 hedeflesek kesinlikle iş yapacak iyi bir pç.Sadece artık hedeflerimiz çok üst seviyelere geldiği için yetmez diyorum yoksa hedef ilk 3-4 yeter olsa Groblena da yeterli niye eleşitiriyoruz derdim.Çok disiplinli gelince görücez çok iş yapacak Olesia Ryhbiuk ile oyun tarzlarını çok benzetiyorum disiplerinlerini de Olesia Ryhbiuk da bizi bir ara taşıyordu çok seviyorduk ama ozaman hedef ilk 4 yeterliydi oyüzden seviyorduk.Groblena da o kıvam hedeflerimiz artığı için bence de bu takımın yanında yetersiz kaldı seneye Cibarının verdiği söz gibi Egonu Antropova şart ama asla kötü alt seviye bir isim değil çok iş yapacak ama finale çıkmak gibi bir başarı gösterirsek o seviyede mallesef seviye olarak bizi düşürecek bir isim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hollanda Sırbistan gibi ekol bir takımı 3-2 eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı.Hollanda da Bongaerts ve Timmerman var.Timmerman yine bildiğimiz gibi müthişti ilk 2 set biraz etkisizdi turnuva başından beri ilkez zorlanırken gördüm onu ama son 3 set okadar güzel açıldı ki vurduğunu sayı yaptı.Bongaerts anlamadığım bir şekilde sürekli ikili değişiklik ile kenara inmek zorunda kalıyor.Van Alen den çok daha iyi oynatmasına rağmen Dambirink Alen ikilisini eşleştirdiği için krıtik anlarda Bongaerts kenarda kalmak zorunda kalıyor turnuva başından beri anlayamadım neden daha iyi oynatan bir oyuncu sürekli gir çık yapıyo.

İstatistiklere göre turnuvanın en skorer orta oyuncusu Timmerman şuana kadar.En çok hücumdan sayı bulan orta.En çok ace atan orta.En çok blok yapan 8. orta.En çok oyun içi defans yapan orta.Oynayan oyuncularımızın hepsi DŞ de umut veriyor umarım bize katlayarak gelirler.

Polonya Belçika maçını 3-2 aldı.Lukasik 20 sayı ile en skorer oyuncu oldu çok çok iyi manşet aldı.Zaten 4 maçtır hücum manşet defans blok servis herşeyi elit seviye de yapıyor.Bu turnuva çok iyi mesaj verdi İlkin Sylla forması garanti değil Lukasik böyle gelirse keser.

Polonya Belçika maçını 3-2 aldı.Lukasik 20 sayı ile en skorer oyuncu oldu çok çok iyi manşet aldı.Zaten 4 maçtır hücum manşet defans blok servis herşeyi elit seviye de yapıyor.Bu turnuva çok iyi mesaj verdi İlkin Sylla forması garanti değil Lukasik böyle gelirse keser.
Lukadikin isabetli bir transfer olduğu belliydi zaten

⚡️ Wang Yuanyuan x Fransa ( 4 Set )

13/15 %87h
2 blok
15 sayı, +15 WL
Takımı Çin 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti.Wang takımının en skorer oyuncusu oldu bir ortanın takımının en skoreri olması çok çok nadir görülür üst düzey oynadı. Çok net söylüyorum bu turnuvanın şuana kadar net en iyi orta oyuncu performansı.Hücumda zaten süperdi durdurulamadı. Blokda çok topa değdi ondan kaçmaya çalışırken başka çinli oyunculara bloklanmaya başladılar. Helal olsun çok iyi orta kapmışız.

Bu sene yapılan transferler arasında en iyisi Wang Yuanyuan diye düşünüyorum.
Blok-defans kurgumuz seviye atladı.
Şampiyonluk zor ama ilk 4 garanti bu sene.

Bu sene yapılan transferler arasında en iyisi Wang Yuanyuan diye düşünüyorum.
Blok-defans kurgumuz seviye atladı.
Şampiyonluk zor ama ilk 4 garanti bu sene.
Haydi hayırlısı bir diğer deyişle vira bismillah

Bu sene şampiyon biziz bu kadroya

Bu sene şampiyon biziz bu kadroya
İnşallah ama şampiyonluk Vakıf varken çok zor.İlk 3 yapıp CL gideceğimiz garanti benim gözümde.Hatta bence Fener ile eşleşirsek Fener'i eleyip Finale çıkma olasılığımız da çok yüksek.Ama finalde Vakıf maçını almak çok zor.Seneye Groblena yerine Antropova Egonu Ryk üçlüsünden biri gelecek dedi Cibara.Seneye bu üçlüden biri Groblena yerine gelir.Geri kalan isimlerle uzatır yada aynı seviyelerde kalırsak ozaman şampiyonluk konuşuruz.Ama bu sene gerçekçi hedef Avrupa da şampiyonluk lig de 2-3 arası bitirmek olur bence.

DŞ'nin en iyi hücum eden 3. smaçörü Lukasik.Dş'nin en çok ace atan 4. smaçörü.En iyi manşet alan 4. smaçör o.Lukasik İlkin ve Sylla için çok net yedek hatta kesebilir bile en ufak bir salanmada hiç düşünmeden oyuna sokabileceğin biri.

Hollanda 3-2 veda etti Japonya'ya yenilerek kazanmaya çok yaklaşmışlardı.Timmerman 18 sayı ile takımının en skorer oyuncusu oldu şaka gibi bir performans.Japonların özeliği dünyanın en iyi defans yapan takımı en iyi hücumcuları bile durdururlar klasiği vardır Timmermanı hiçbiri durduramadı.En krıtik anlarda çıktı bloğunu yaptı.Japonlara karşı ace atmak çok zordur Timmerman 2 tane ace attı.FIVB puanlandırma sistemine göre Timmerman Hollandanın bu turnuvada en yüksek puan toplayan en iyi oyuncusu.Turnuvanın en iyi orta oyuncusu da Timmerman şuana kadar toplanan puanlarda.Eğer Hollanda bu turu geçip yarı final çıkabilseydi Timmerman en iyi orta oyuncu olarak bitirecekti puan olarak bütün turnuva sonunda muhtemelen.Üst düzey oynadı bu turnuva çok iyi dönüş yaptı aynı performansı bizde de bekliyoruz.

Bazı oyuncularımıza da özellikle saldırmak cidden rahatsız edici bu yüzden burda uzun uzun tartışıp bazen işgal ediyorum.Kız bütün Hollandanın en iyi oyuncusu olarak bitiriyor turnuva geneli bakınca.Ben 1. ortaları Timmerman onun için çok iyi tecrübe olacak dedim diye rahatsız olunuyor gördük zaten neler yaptığını.Bunu yazdım diye çok idalı konuşma Hollandanın üç ortası da Timmermandan iyi adı sapı belli olmayan kişilerle Timmerman kıyaslamalar 1 maç anca oynar yedek oturur falan Timmerman bir kere bile turnuva boyu oyundan alınmadı hep asdı.Eğer 1 maç oynarsa özür diliycem ama daha fazla oynarsa sen özür dile demiştim o erdem de bulunmayıp oyuncumuzun iyi oyunundan rahatsız olup yazmayı bıraktı.Aynı şeyi Lukasik içinde yapmıştı bu şahıs Lukasik açık ara Polonyanın en iyi smaçörü bu turnuvada da önde arkada şov yapıyor.Czrniyanska okadar kötü Damaske sürekli oyuna giriyor kötü olduğu için onun yerine Lukasik almamalıydık hatalı Czrrniyanska çok daha iyi izleyin görün yüz tane şey yazmıştı yine Lukasik çok daha iyi olduğunu sahada gösteriyor.

Eline Timmerman x Japonya ( 5 Set )

10/17 %59h
6 blok
2 ace
18 sayı, +18 WL

Moderatör tarafında düzenlendi:
⛓️💥 Galatasaray Daikin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile hazırlık maçı yaptı.

🏐 Galatasaray 2-2 İstanbul Büyükşehir

Setler: 25-19/28-26/25-23/26-24

DŞ muazam istatistiklerle oyuncularımızın bize keyif verdiği bir turnuva oldu.Çeyrek finaler oynandı 4 oyuncumuz elenmiş 4 oyuncumuz takımlarıyla devam ediyo olacak elenen oyuncularımıza tek tek bakarsak.
Eline Timmerman
Hollanda'nın en iyi oyuncusu turnuvanın en iyi ortasıydı çok çok net.İstatiksel olarak.66 sayı alarak turnuvanın en skorer ortası.44 hücum sayısı ile en çok hücumdan sayı alan orta.16 blok ile en çok blok yapan orta.6 ace ile en çok ace atan orta.En çok oyun içi defans yapan orta.Her alanda zirvede şuan çok eleştiri aldığı bir süreçte bu kadar iyi dönmesi beni çok mutlu etti bu şekilde devam edeceğini umuyorum.Ha tabi takımı elendi diğer ortalardan 2 maç az oynayacak onu geçeceklerdir iki maç fazla oynadıkları için.Ama sadece çeyrek finale kadar şu 5 maçlık performanslara bakarak en iyi orta kimdi diye sorulursa hem istatiksel hem oyun olarak ilk 5 maçın en iyi ortası Timmerman.Artık bavularını toplayıp bizim antremanlara katılma vakti.
Wang YuanYuan
Üst düzey bir çeyrek final maçı geçirdi.16/15 hücum 2 blok hani gerçekten inanılmaz bir orta performansı izledik eline geleni kötü pas iyi pas demeden sayı yaptı.Ondan önce de gayet dengeli çok iyi bir performansı vardı Timmerman kadar etkisi oldu onunda takımına kötü olduğu maç yoktu.Oda en iyi yüzdeyle hücum eden orta olarak turnuvaya veda etti.
Britt Bongaerts
Sürekli Alen ile ikili değişiklik yapılıp çok hakkı yeniyor çok daha iyi oynatıyor neden bu kız sürekli saha da değil demiştim.Çünkü bariz Bongaerts her alanda daha iyi zaten Hollanda'nın as pasörü hep Bongaerts'di.Biri VNL gelmediği için Bongaerts.Alen ve Dambirink VNL de iyi bir uyum yakaladı Dambirink Alen ile iyi anlaşıyor pç oyuncuları bu uyumu bozmak istemedi diye bir yorum yapmış.Doğru olabilir Dambirink de ciddi artış vardı bu turnuva ama geri kalan bölgelerde önemli sadece pç oyunu değil sonuçta hak ettiğinden az süre aldı benim görüşümce.
Martyna Lukasik
Bu turnuva şunu dedi ben İlkin Sylla ikilisine kesilmiycem onların formaları garanti değil.Oda her alanda zirvelerde her maç muazam bir komple smaçör performansı izletti hiçbir maç hiçbir alanda eksiklik his etirmedi.İstatiksel olarak.73 sayı ile en skorer 5. smaçör.6 ace ile en çok ace atan 5. smaçör.En çok oyun içi defans yapan 3. smaçör.En iyi manşet alan 3. smaçör.Normalde en iyi blok yapan smaçörlerdendir ama en çok blok yapan 10. smaçör olarak o konuda zirveye uzak gibi.Oda çok net İlkin Sylla ikilisi değil İlkin Sylla Lukasik üçlüsü dememiz gerektiğini bu turnuva gözümüze soktu.Frantti bayıldığım bir smaçördür normalde senelerdir ama bu üçlüden sıra gelirse oyuna girecek gibi duruyor o seviye bir oyuncu bile.

Son düzenleme:
Sylla bugün Brezilya'ya karşı öyle bir oyun oynadı ki.Tek başına taşıdığı bazı maçlar net olacaktır bizde.Son Avrupa şampiyonası en iyi smaçörü.Son Olimpiyat en iyi smaçörü.Son 2 VNL en iyi smaçörü.Bir süpriz olmasa Dünya Şampiyonasında da en iyi smaçör ödülü alacak yarın gece gibi duruyor.Uluslararası bütün büyük turnuvaların en son turnuvalarının hepsinde en iyi smaçör seçilmek ayrı bir seviye.

Sylla bence mvp olmayı hak etmişti bu 2 maçlık performansıyla. Ezbere Orroya verdiler.

Sylla bence mvp olmayı hak etmişti bu 2 maçlık performansıyla. Ezbere Orroya verdiler.
Kesinlikle Moki yada Sylla ikilisinden biri hak etti.Saçma bir ödülendirme sistemi ve kürsü oldu.

Geri