• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Ben olsam hocayı ve Grobelna'yı derhal gönderirim. Geçen sene de takımı çalıştıran yardımcı hocaya takımı emanet ederim. Frantti'yi pasör çaprazına çeker ve Alexia'nın yedeği yaparım. Frantti o pozisyonda Grobelna'yı 50 kere cebinden çıkarır. İlkin veya Sylla aksadığı anda kenarda Lukasic gibi bir smaçör var. Rotasyon yapacak yeterli bir kadro var.

Ben olsam hocayı ve Grobelna'yı derhal gönderirim. Geçen sene de takımı çalıştıran yardımcı hocaya takımı emanet ederim. Frantti'yi pasör çaprazına çeker ve Alexia'nın yedeği yaparım. Frantti o pozisyonda Grobelna'yı 50 kere cebinden çıkarır. İlkin veya Sylla aksadığı anda kenarda Lukasic gibi bir smaçör var. Rotasyon yapacak yeterli bir kadro var.
Hoca konusunda biraz daha zaman verilebilir ama Groblena gelmesi sezon başından beri hatta.Sezon başı Timmerman ve Groblena harici hatalı transfer yok gibiydi bence. Timmerman yerine Yuan gelince orası da tamamlandı.Ama Groblena cidden asla kimsenin anlamadığı bir transfer oraya sezon başından iyi bir isim çeksek elimiz çok rahat olacaktı şuan.

Hocayı göndermek ne ya? Sürekli birilerini göndermekten vazgeçin artık.

Valla hoca vs den önce ben ilkin i gönderirim. Kaptan olarak farkını ortaya koyması lazım. Hiç kaptanlık hırsı azmi yok. Kendisinde. Bir eda erdeme bakıyorum. Hem kendi müthiş perfomans ortaya koyuyor hemde arkadaşlarını devamlı motive ediyor. 38 yaşında hala başarıya aç. İlkin hiç etliye sütlüye karışmıyor. Öyle aman aman oynadığıda yok. Biz haddinden fazla değer veriyoruz kendisine. Myriam Sylla ya verelim kaptanlığı

Geçen sene bütçe olarak bizden yüksek 6 takım var diye menajerimiz açık ve net söyledi ve biz ilk 4 yaptık.Bütçen kadar konuşursun lafı doğru ama sistem de önemli bütçe kadar konuşulma tek başına doğru bir söz olsa Zeren şuan ilk 3 de yer alırdı.Bütçe olmadan bir şey olmaz sistem olmadan da bir şey olmaz.Bu takım 2. olma ihtimali Fenere bağlı Fener geçen sezon ki gibi bir anda çökerse 2. olma ihtimali de çıkar.Yüksek ihtimal 3. bitiricez ama bir maça bakarak bu kadar takımı linçlemek cidden garip.Ve karşıdaki takım şuan dünyanın en iyi kadrosu.Lig de Vakıf Fener zaten bizden üstün takımlar şuan Eczacı maçını verirsek direkt hedef maç bu denli abartmayı anlarım ama Vakıf maçı için takım gereğinden fazla linç yedi.
Kimmiş yüksek 6 takım söylesinler tek tek işkembeden sallıyorlar. Yarın fenere de eczacıyada yenilince 4. Muhabbetleri ile devam ederiz.

Valla hoca vs den önce ben ilkin i gönderirim. Kaptan olarak farkını ortaya koyması lazım. Hiç kaptanlık hırsı azmi yok. Kendisinde. Bir eda erdeme bakıyorum. Hem kendi müthiş perfomans ortaya koyuyor hemde arkadaşlarını devamlı motive ediyor. 38 yaşında hala başarıya aç. İlkin hiç etliye sütlüye karışmıyor. Öyle aman aman oynadığıda yok. Biz haddinden fazla değer veriyoruz kendisine. Myriam Sylla ya verelim kaptanlığı

İlkin Aydın'ın hırsı ve azmi olmasa bu takım 2024 Mart'ında küme düşerdi. Onun hırsıyla, onun azmiyle bu takım 2023-2024 sezonunda rekabetçi bir seviyede kalabildi ve sonrasında onun sezon içi gösterdiği tepkilerden utanan Dursun Özbek ve yönetimi Kadın Voleybol Takımı'na yatırım yapmaya başladı. Bugün Sylla bu takımdaysa ve bu takım 3 kulvarda da şampiyonluğa oynuyorsa bu İlkin Aydın'ın yüzü suyu hürmetinedir.

Ilkin’e laf söyleyenin Galatasaray lılığı tartışılır , kız daha ne yapsın, sadece son maç kötüydü ama onun Kaptanlığına laf söylemek nankörlüktür

Geri