• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Lig de açık ara en zor maç bizim için.İlk 4 olarak bakarsak Eczacıdan daha iyiyiz Fener maçında kendi normalimizde manşet alır ve iyi servis atarsak alabiliriz.Ama Vakıf defans manşete önem veren bir takım normal şartlar altında lig de yüksek ihtimal yeniliriz diye bakacağım tek maç ama lig başından beri Vakıf kötü oynuyor bizim maçımıza şuan ki oynadıkları oyunu geliştirmeden aynı şekilde gelirlerse bence favori biziz daha iyi oynuyoruz şuan.Ama belli olmaz Markova yanına bir de Bosko eski prime modunu açar o zaman şansımız kalmaz ama şuanlık oynadıkları oyun bana umut veriyor.Cazuate Bosko Eczacı maç formu ile oynarsa alabiliriz ama onlar devreye girerse işimiz zor.

Fb ve vakıf maçlarından galibiyet beklemiyorum. Eczacı ve zeren maçları hedef maçlarımız. Her iki takımda bizden daha bütçeli ve daha iyi kadrolar. Zerenin yerli sorunu bize avantaj sağlayacaktır ama eczacı maçları yine favori olmayacağımız maçlar olacak. Bütçemiz arttı ama sahadaki kadromuzda sadece tek bir değişim var şuan geçen seneye göre. Bunu atlamamak lazım

Gerçekten anlamıyorum önemli bir futbol maçımız varken neden biraz daha erken oynatilmaz bu maç?

Voleybol federasyonunun umrundami olur çorba kaynıyor şeytan üçgeninde Yönetim el atsana erkene al maçı.

Ev sahibi biz değiliz. Karşı taraf bile isteye aldırmıştır o saate.
Biliyorum evsahibinin vakıf olduğunu abi. Ancak Galatasaray 2 haber yaptirsa kamuoyu oluşturur , şu amatör branşlarda ciddi bir tepki gerek.

Gerek basketbolda gerek voleybolda zirve yarisindayiz artık (erkek baskketbol hakgetire) her masada olmalıyız

Geri