• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Erkek Voleybol Takımı (Galatasaray Hdı Sigorta)

Bugünkü mücadeleyi görünce ve gelecek hocaya göre bu sezon çöpe gitmeyecek diyebiliriz bence. En büyük problem hoca dışında Arslan olarak gözüküyor. Oyunu çok yavaşlattı. Wright pas kalitesi açısından iyi olmasa bile oyunu hızlandırması çok işimize yaradı. CL'de kesinlikle Wright ile oynamalıyız.
Mallesef yerli oyuncuların kötü olması takım kalitelerini etkiliyor.Üst seviye yerli oyuncu yok Arslan cidden kötü oynatıyor takımı ama Muratan sonra en iyi yerli pasör bence şuan 3 yabancı kuralı da var.Türk takımlarının Avrupa da ilerlemesini engelliyor yerli oyuncuların kalitesi.Ama bu sene CL de final four da yer alabiliriz güzel yönetilirsek.Ama muhtemelen final four da ileri gidemez yarı finalden eleniriz gibi ama bugün ki mentalite ile yönetilirsek bu durum olur.

Günün tek iyi haberi Umut Çakır haberi lakin göndermek için Aralık ayına ne gerek vardı? Amaç ne? Bu sezon bu hocayla çoktan gitti bana kalırsa. Şampiyonlar Ligi maçlarından önce yeni hoca getirebilecekler mi? Getirebilirlerse ufak bir umut doğar. Gelecek sezon planını da onla yapıyorlar demektir ama hiç ihtimal vermiyorum

Ben oyıunu beğendim. Arslan'ın atletik özellikleri ciddi derece de düşse bile hala ligin en iyi pas atan oyuncusu.

Geri