• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Bu kızlar daha çok yatırım hak ediyor.Görüyoruz diğer branşları Erkek voleybolu o bütçeden beklenen kadar oynuyo.Erkek basketbolu gördüğüm kadarıyla bütçesinin de altında oynuyor.Verilen bütçenin 2 katı iş yapan tek şube burası bu kızlara artık daha çok önem verilmeli.Cidden görüyoruz Bongaerts giriyor çok kaliteli pasör.Yedeği bu seneye kötü başlasa da açılacağını düşündüğüm dünyanın gördüğü en iyi pasörlerden Naz.Smaçörlere bakıyoruz İlkin Sylla gibi iki komple smaçörün onların yedeğinde Lukasik Frantti gibi yine iki komple smaçörün var.Libero da şuan en iyi yerli libero Eylül var.Orta da Yuan gibi bir ismin var kendi arasında rotasyona girebilecek çok aşırı üst düzey olmasada yine kaliteli iki Yasemin Ayçin'in var.Pç yedeğinde Alexia gibi bir gücün var.Groblena yerine biraz para verilip kaliteli bir pç alsak her kupaya talip olacak bu takım ama bu kadar mücadelenin bu kadar kaliteli bir yapının yanında çaprazı Groblena gibi bir isme bırakırsan hep bir adım geride kalıcaz kupa dan.
Amatör branşlarda en umutlu olduğum iki branş, bayan basketbol ve bayan voleybol. özellikle bayan voleybolun yakın gelecekte hak ettiği yerde olacağına inanıyorum.

Haak'ın gelebilme ihtimalini ben de çok düşük görüyorum ancak istemekte fayda var. En iyileri talep edilmeli. Haak olmaz Tolok olur. Bir tanesi olmalı. Lazareva, Van Ryk diyenleri görüyorum ancak bu isimleri isteyenlerin geçen seneki play-off finali hariç Van Ryk'ın hangi seviye çapraz olduğundan haberi var mı acaba? THY ile 4.lüğe abone olmuş bir oyuncudur Van Ryk. Bu ismin istenmesi demek seneye Antropova'yla oynayacak olan Eczacıbaşı'yı uzaktan, rekabete giremeden izlemek demektir. Lazareva zaten 1 sezonluk oyuncu olduğunu gösterdi. Bu sene iyi maçı var mı hatırlamıyorum. Belki Polonya takımına karşı ki o takım da sıradan o maçta iyi oynamıştır.

Haak transferi yapılabiliyorsa gerçekleşsin. Muazzam olur. Lakin Antropova'yı bile alamayan, Galatasaray taraftarıyla dalga geçen Mehmet Cibara'nın Haak'ı alabileceğini zannetmiyorum. Gold menajerlik şirketi yardımcı olursa belki. Tolok ihtimali daha yüksek görülüyor o yüzden. O da aynı menajerlik şirketinden.

Zerenin 1 milyon kırdırma parası verdiğine dair somut bir kaynak var mı? Ben hiç öyle olduğunu düşünmüyorum eğer o kadar verseydi bahçelievler de bu durumda olmazdı bence :)
O zaman maliyeti 1 milyondur ama milyon muhabbeti duymuştum kesin. Zaten Bahçelievler cebine atmıştır kesin parayı, rezil kulüp. Düşsünler ve bir daha gelemesinler.

Ben yanlış hatırlamıyorsam Gülden Kuzubaşoğlunu çok net hatırlıyorum bir iki yorumcu daha konuştu açık açık 500 bin euro ya anlaşmış Bahçelievlerden ama maaşının iki kattı bonservis veren sözleşmeyi kırar diye bir maddesi vardı Zeren bunu kullandı demişlerdi diye net hatırlıyorum bende.1 milyon euro bonservis ve Bahçelievlerle anlaştığı maaşın aynısını verip sözleşme imzaladılar diye hatırlıyorum bende.

Ben yanlış hatırlamıyorsam Gülden Kuzubaşoğlunu çok net hatırlıyorum bir iki yorumcu daha konuştu açık açık 500 bin euro ya anlaşmış Bahçelievlerden ama maaşının iki kattı bonservis veren sözleşmeyi kırar diye bir maddesi vardı Zeren bunu kullandı demişlerdi diye net hatırlıyorum bende.1 milyon euro bonservis ve Bahçelievlerle anlaştığı maaşın aynısını verip sözleşme imzaladılar diye hatırlıyorum bende.
Anladım hocam. Ben de öyle bir şey hatırlıyordum.

Bu arada bazı yerlerde Imoco'nun yeniden bir yapılanmaya gideceğiyle ilgili bir şeyler görüyorum, ne kadar doğru bilmemekte birlikte. Elindeki oyunculara her sözleşme yenilediğinde muhtemelen bütçe arttırıyorlar ve çok da zengin bir kulüp değiller. Şu durumda keşke yeterli sponsor desteğimiz olsaydı da Haak'ı ikna edebilecek bir teklifte bulunabilseydik :) Oysa Mehmet Cibara'ya göre sponsorlar kapımızda yatıyordu, meğer futboldan bahsediyormuş.

Bu arada bazı yerlerde Imoco'nun yeniden bir yapılanmaya gideceğiyle ilgili bir şeyler görüyorum, ne kadar doğru bilmemekte birlikte. Elindeki oyunculara her sözleşme yenilediğinde muhtemelen bütçe arttırıyorlar ve çok da zengin bir kulüp değiller. Şu durumda keşke yeterli sponsor desteğimiz olsaydı da Haak'ı ikna edebilecek bir teklifte bulunabilseydik :) Oysa Mehmet Cibara'ya göre sponsorlar kapımızda yatıyordu, meğer futboldan bahsediyormuş.

Cibara sadece boş konuşuyor şu halde. Sponsorların kapımızda yatması için futboldaki hamleleri tekrarlamalı ama bu takıma voleybol kültürü kazandırmadan, iyi transferler yapmadan sponsor gelmesini bekliyorsa bir 100 yıl daha bekler kendisi.

Kendisi iyi bir çapraz transferi ve iyi bir yerli kadrosu kuramazsa hatta buna yabancı smaçör transferini de dahil ediyorum gelecek sene için görevi devretse iyi olur. Yeteri kadar yöneticilik yaptı. Bu şube onun keyfine göre yönetilecek değil.

İmoco tamamen sponsorlar üzerinden ilerleyen ama çok para kazanan resmen sponsorların yönettiği bir kulüp ama Fener Eczacı daha yüksek bütçeli İmoco dan.İmoco yeniden yapılanmaz şöyle Wolozs voleybolu bırakabilir sezon sonu deniyor ama senelerdi bu haber dönüyor Moki yaşlandı bunlar bırakırsa dönüşmek zorunda kalır.Sponsor konusunda bence güzel ilerlemeler var şuan DAİKİN harici güçlü tek bir sponsorumuz dahi yok ama senelerdir bu durum böyle bu sene geçen sene ki güzel hava ve bu sezon ki ilk 3 Cev Cup gibi hedeflere emin adımlarla gidildiği için taraftar ilgisi geçen senelere göre çok net 2-3 kat arttı çünkü verilen bütçelere göre çok mantıklı transferler yaptık verilen bütçenin çok daha fazlasını saha da veriyor takımın sistemi.Bu güzel hava ister istemez sponsor çeker taraftarı tirübüne çekmeye başladı taraftar ilgi gösterdikçe sponsorlar içinde cazip bir pazarlama alanı olacaktır bu kulüp.Haak için şu aşamada masada olduğumuz haberleri çıktı bir fırsat aranıyor ama bir sponsor yada kulüp den Dursun Özbekten bu branşa yatırım artışı gelmediği sürece voleybol da transferle ilgilenenlerinde eli kolu bağlanır ama daha bir çapraz gelmedi Haak isteğinde bulunmaya devam edelim Antropova olayı da sesiz sesiz bitti Haak olayı da bir ihtimal süpriz olur süreç neler olacağını gösterecek.

Cibaranın haak 2,5 istiyor söylemi tamamen uydurma ve taraftarı kandırmaya yönelik bi söylem bu arada. Kız İmocodan 800 bin alıyor iki katını versen gelir öyle 2,5 vs palavra. Ama 2,5 az olmuş haak 5 istiyor deseydi bari :) sırf taraftar aaa çok para istiyor almayalım desin diye uydurulmuş bi para. İyi niyetli ve samimi değilsin cibara

Bu arada konuşmadık ama geçen hafta Aras maçında 4 sette toplam 21 blok yaparak bir lig maçında tek maçında en çok blok yapan takım olduk ve bunu 4 sette başardık.Dün Thy maçında 4 sette 13 blok yaptık iyi bir ivme yakaladık blok konusun da.

Bu arada Haak gelmiyecek gibi eğer gelmiyorsa bence 2. devre için Akimova gelebilir şöyle.Kronik olabilecek 2 yıldır sakat yeni iyleşmiş 1 ay önce 1 aydır da arada oyuna giriyor Milano da.Güzel bir sağlık testine sokulup o sakatlığın tamamen iyleştiği görülürse çekebiliriz Vargasın da omzunda kronik bir rahatsızlık var ama görüyoruz nüksedmiyo çünkü kendine güzel bakıyo.Akimova içinde bu durum geçerli sakatlık evresi bitti denirse Akimova ile anlaşıp 2.5 yıllık 2. devre Groblena Akimova takası yaptırabiliriz bence çünkü Akimova Milano ile 1 yıllık imzaladı diye hatırlıyorum Milono içinde kayıp değil zaten yarım sezon sonra gidiyor olacak.2. devre bir katkısı olmaz ama gelecek sezon için onu burda hazırlayabiliriz.Çünkü sakatlanmadan önce ki Akimova çok üst düzeydi ve daha 23 yaşında çok genç.

Cibaranın haak 2,5 istiyor söylemi tamamen uydurma ve taraftarı kandırmaya yönelik bi söylem bu arada. Kız İmocodan 800 bin alıyor iki katını versen gelir öyle 2,5 vs palavra. Ama 2,5 az olmuş haak 5 istiyor deseydi bari :) sırf taraftar aaa çok para istiyor almayalım desin diye uydurulmuş bi para. İyi niyetli ve samimi değilsin cibara

Katılıyorum bu konuda size. Antropova'nın 1.5m euro bazı kaynaklarda 1.7m euroya imzaladığı yerde o paraya Antropova'yı alamayan bir adamın Haak konusunda doğruyu söyleyeceğini düşünmek saflık oluyor. O zaman demezler mi madem Haak 2.5 milyon euro istiyor niye Antropova'yı almadın demezler mi? 2.5m euroya almak fazla geliyorsa 1.5m euroya muadili vardı. Onu alabilirdin.

İşte bu yüzden Cibara iyi bir yönetici değil. Yalan söyleyen bir adamın bu şubeye faydalı olacağını düşünmek hayal aleminde yaşamak oluyor. Yalan söyleyen bir insanın sadece yöneticiliği değil insanlığı da sorgulanmalı bence.

Bu arada konuşmadık ama geçen hafta Aras maçında 4 sette toplam 21 blok yaparak bir lig maçında tek maçında en çok blok yapan takım olduk ve bunu 4 sette başardık.Dün Thy maçında 4 sette 13 blok yaptık iyi bir ivme yakaladık blok konusun da.
Kuzeyboru bize 25 blok yapmıştı sanki daha önce

İsabelle haakın menajeri ile konuştum ve 2,5 milyon meselesi doğru mu diye sordum? O da bana “no it is trash” dedi.

İsabelle haakın menajeri ile konuştum ve 2,5 milyon meselesi doğru mu diye sordum? O da bana “no it is trash” dedi.
Cibara beklentiyi düşürelim diye yapıyor yani :D Şaşıran yoktur heralde. Gidip one season wonder Lazareva alıp bakın elit çapraz getirdik diyecekler.

Haak'ın gelebilme ihtimalini ben de çok düşük görüyorum ancak istemekte fayda var. En iyileri talep edilmeli. Haak olmaz Tolok olur. Bir tanesi olmalı. Lazareva, Van Ryk diyenleri görüyorum ancak bu isimleri isteyenlerin geçen seneki play-off finali hariç Van Ryk'ın hangi seviye çapraz olduğundan haberi var mı acaba? THY ile 4.lüğe abone olmuş bir oyuncudur Van Ryk. Bu ismin istenmesi demek seneye Antropova'yla oynayacak olan Eczacıbaşı'yı uzaktan, rekabete giremeden izlemek demektir. Lazareva zaten 1 sezonluk oyuncu olduğunu gösterdi. Bu sene iyi maçı var mı hatırlamıyorum. Belki Polonya takımına karşı ki o takım da sıradan o maçta iyi oynamıştır.

Haak transferi yapılabiliyorsa gerçekleşsin. Muazzam olur. Lakin Antropova'yı bile alamayan, Galatasaray taraftarıyla dalga geçen Mehmet Cibara'nın Haak'ı alabileceğini zannetmiyorum. Gold menajerlik şirketi yardımcı olursa belki. Tolok ihtimali daha yüksek görülüyor o yüzden. O da aynı menajerlik şirketinden.
Hasan,bey tolokun mukavelesi devam ediyormuş diye duydum. kırdırma söz konusu olur ise külliyatlı bir meblağ çıkıyormuş. olursa çok çok iyi olur antropovayı unutur, sineye çekeriz en azından.

Cibara beklentiyi düşürelim diye yapıyor yani :D Şaşıran yoktur heralde. Gidip one season wonder Lazareva alıp bakın elit çapraz getirdik diyecekler.
Tabi ki öyle. Tamamen taraftar haak konusunu kapatsın diye yapılmış bi hareket. Haaka ilgi gösterdikleri bile şüpheli biz istedik ama çok para istiyor o yüzden alamadık algısı oluşturmak için bu söylemlere giriliyor.

Olan kadroya oldu ilkez bu şube lig şampiyonu olabilirdi çok gördüler.Bari doğru düzgün biri gelsin de ilk 3 de kalıp CL de kalıcı olalım.Groblena ile devam derler diye de korkuyorum.

Olan kadroya oldu ilkez bu şube lig şampiyonu olabilirdi çok gördüler.Bari doğru düzgün biri gelsin de ilk 3 de kalıp CL de kalıcı olalım.Groblena ile devam derler diye de korkuyorum.
Halil, bey antropovayı eczacıya kaptırdık haberleri sonrasında artık bu yönetime güvenim iyice azaldı.van ryk,egonu,haak,tolok hiç birini alamaz bu yönetim.peri masalı misali başlayan sezon hüsranla biterse bir dahaki seçim sonrasında kendilerini kapı önünde bulurlarki bu hem onlar hemde bizim için en hayırlısı olacaktır...

Halil, bey antropovayı eczacıya kaptırdık haberleri sonrasında artık bu yönetime güvenim iyice azaldı.van ryk,egonu,haak,tolok hiç birini alamaz bu yönetim.peri masalı misali başlayan sezon hüsranla biterse bir dahaki seçim sonrasında kendilerini kapı önünde bulurlarki bu hem onlar hemde bizim için en hayırlısı olacaktır...
Bunları alacak bütçeyi voleybol şubesi kendi başına karar vermiyor.Voleybola belli bir bütçe veriliyor o doğrultu da ilerleniyor.Eleştirmemiz gereken kişiler daha üstlerde kulübü sadece futbol kulübü sananlarda.

Bunları alacak bütçeyi voleybol şubesi kendi başına karar vermiyor.Voleybola belli bir bütçe veriliyor o doğrultu da ilerleniyor.Eleştirmemiz gereken kişiler daha üstlerde kulübü sadece futbol kulübü sananlarda.
Halil bey doğrudur. asıl sorun kulübü Spor kulübü değilde, futbol kulübü gibi görüp öyle yöneten, ve yönetmeye devam etmek isteyenlerde.

Geri