• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Haak bize düşer neden düşmesin koskoca kulüp içerden bir iş adamı çıkar 1.5 veriyorum ben gidin Haak alın der bugün de alırlar futbolcu maaşları için kat kat fazlasını döken iş adamları var.Ama kulübümüz de halla şubeye yeterli ilgi yok.Bu sene geçen seneden sonra ki ivmeden sonra görüyoruz çok ciddi oranda taraftar artışı var taraftar ilgi artıkça Haak gibi isimler gelir ama halla bu branş çok para kazanmıyor o yüzden bende seneye Haak transferi olmayacak gibi görüyorum.Ama masa da varmışız ekstra bir sponsor desteği gelmediği sürece de o masa da İmoco kapar.İmoco da öyle zengin bir kulüp değil o kadar yıllardır İmoco başkanı Eczacıbaşı ve Fenerbahçe'yi işaret ederek iki İstanbul kulübünün bütçesi bizden daha çok diye biz onlardan daha az parayla domine ediyoruz diye övünüyor.Sponsorlarla 1.5 çok kolay bulunur ama kulübe ilgisi olan iş adamı yok bir iki isim dışı bu ivme devam ederse bu ilgi para da getirir o para da daha üst seviye isimler getirir.Sylla gibi Gabi den sonra dünyanın en iyi komple smaçörü var elimizde ona da 1-2 sene önce imkansız derdik Haak da alınmayacak oyuncu değil.

İmoco da kalır yada Gs gelir çok zor transfer zaten ama Haak alırsak şampiyonluk yarışında olur bu kadronun hakkını veririz.Yoksa Ryk gelecek en iyi isim rakipler güçlendi geri 4. sıraya düşeriz Ryk gelirse hızlı oyuna çok uygun bir çapraz o yüzden bizle yükselecektir oda bizi en fazla 3. yapar yerimizde sayarız.Ne yapıp ne edip Haak almalıyız.Egonu da isterim ama bizim sistemimize ne kadar uygun bilemiyorum.Haak için herşey zorlanmalı olmuyosa Egonu Ryk Tolok üçlüsüne gidilmeli bu isimlerde gelmezse seneye yine Cev Cup düşer CL de kalıcı da olamayız.
Halil,bey sayın çınara seneye daha üst düzey bir kadro ve yıldızlar sözü vermişti. ondan beklentimiz çok. umarım hayal kırıklığı yaşamayız ve o bahse konu kadro kurulur. bu branşta ligde şampiyonluk ve Avrupa'da kupa artık fazlasıyla elzemdir.

Komedi Thy nin son set sayısında Yasemin kafasını eğip toptan kaçıyor. Bu tür oyuncularla bir yere varamazsın anca debelenip durursun. Sillada sıradan oyuncularla sıradanlaşmaya başladı

Barbolini köylüsü Thy gibi hocası olmayan takıma karşı bile zarzor set alıyor. Rahat 3-0 kazanılacak maça bak

Thy nin stajyer antrenörü sağolsun Anna Adelusiyi oynatmıyorda rahatladık biraz.

Geri