Nasıl yani rakibin kötü oynamasını mı bekleriz 6-1 başladık bu sete rakip bizim kötü oynamamızı beklmemesi lazım biz geçen set oynamadık diye aldılar tam tersini yazman lazımdı.Hiç toparlanacak gibi bir görüntü vermiyoruz. Zeren batırırsa alırız maçı anca. Her zaman diyorum her zaman bu tip maçlarda çok iyi servis atamazsınız o zaman hücum edecek birisini arar pasör maalesef bizde pasörler o noktada çaresiz. Ne ilkin ne sylla ne ale ne Grobelna ne lukasik hiçbiri skor anlamında güvenebileceğimiz isimler değil. Ya iyi servis atacağız ya atacağız bu takımın başka çaresi yok. Anca rakiplerin kötü oynamasını bekleriz
Skor 6-1 olduğunda ben de yorum yapabilirim. Zeren de batırıyor ama biz de toparladık sylla çok iyi işler yaptı. Manşetleri toparladık umarım 4.seti de bu şekilde devam ettirip kapatırız maçıNasıl yani rakibin kötü oynamasını mı bekleriz 6-1 başladık bu sete rakip bizim kötü oynamamızı beklmemesi lazım biz geçen set oynamadık diye aldılar tam tersini yazman lazımdı.
Cidden maç ona döndü bende o yüzden 2-2 his ediyorum demiştim.Oraya geçen fark yiyo.Çekişmeli de geçmiyor hiçbir set oraya kim geçerse 10-2 falan başlıyo setSahanın sağ tarafını okuyup üflediler mi nedir? Oraya geçen başka oynuyor.