• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 10. Hafta | Zeren Spor-Galatasaray

Acilen toparlanmamız lazım. Top öldüremiyoruz sylla ve ilkine çok iş düşüyor bugün

Servis atamıyoruz malinov çok rahat oynatıyor aslında ilk setin son bölümüne kadar da aynıydı ama zeren hücumda kendi potansiyelinin çok altında hücum etti. Üstüne servis karşılamada da dağılınca fark yedik.

Lukasiki de elde tutmak lazım bulunmayacak bir smaçör yedeği yedek için çok kaliteli.

İlk set ne kadar iyiysek bu set o kadar kötüyüz biz izin veriyoruz oynamalarına şuan.Seti biraz saldık gibi zaten kendimize gelirsek maç bizde.

Hiç toparlanacak gibi bir görüntü vermiyoruz. Zeren batırırsa alırız maçı anca. Her zaman diyorum her zaman bu tip maçlarda çok iyi servis atamazsınız o zaman hücum edecek birisini arar pasör maalesef bizde pasörler o noktada çaresiz. Ne ilkin ne sylla ne ale ne Grobelna ne lukasik hiçbiri skor anlamında güvenebileceğimiz isimler değil. Ya iyi servis atacağız ya atacağız bu takımın başka çaresi yok. Anca rakiplerin kötü oynamasını bekleriz

Bu set yine iyi başladık kendi ayarımıza döndük 3-1 alırız böyle giderse.2. set alın sizin olsun biz bu set oynamıcaz dedik.Ama yine kendi ayarımıza geldik bu sete iyi girdi takım.

Hiç toparlanacak gibi bir görüntü vermiyoruz. Zeren batırırsa alırız maçı anca. Her zaman diyorum her zaman bu tip maçlarda çok iyi servis atamazsınız o zaman hücum edecek birisini arar pasör maalesef bizde pasörler o noktada çaresiz. Ne ilkin ne sylla ne ale ne Grobelna ne lukasik hiçbiri skor anlamında güvenebileceğimiz isimler değil. Ya iyi servis atacağız ya atacağız bu takımın başka çaresi yok. Anca rakiplerin kötü oynamasını bekleriz
Nasıl yani rakibin kötü oynamasını mı bekleriz 6-1 başladık bu sete rakip bizim kötü oynamamızı beklmemesi lazım biz geçen set oynamadık diye aldılar tam tersini yazman lazımdı.

9-2 öndeyiz dönmez daha bu set Bongaerts Ale ile oynadığımız her maç bu takım tehlikeli.

Bu seti de ilk set gibi domine ederek farkla aldık ve 2-1 aldık.Maçta şuan tek sorun Bongaerts ile Yuan arasında uyum oluşmamış o yüzden ortaları kullanamıyoruz top köşelere yığılmak zorunda kalıyor.Ama halla uyum olmamasına rağmen Yuan halla çok iyi alışınca neler yapacak hayal edemiyorum.Bugün Eylül defansta yine müthiş ama manşete şuan zorlanıyor Eylül onun dışı gayet iyi gidiyoruz.2. setti saymıyorum o set herkes bıraktı zaten şanterleri indirdiler Lukasik hariç set de direnen yoktu.

Nasıl yani rakibin kötü oynamasını mı bekleriz 6-1 başladık bu sete rakip bizim kötü oynamamızı beklmemesi lazım biz geçen set oynamadık diye aldılar tam tersini yazman lazımdı.
Skor 6-1 olduğunda ben de yorum yapabilirim. Zeren de batırıyor ama biz de toparladık sylla çok iyi işler yaptı. Manşetleri toparladık umarım 4.seti de bu şekilde devam ettirip kapatırız maçı

2. Set İlkin ve Sylla tanınmaz haldeydi. 3. set kendilerine gelince bu ikili seti rahatça kazandık.

2-2 olacak son sette uzayacak gibi bir his var içimde ama umarım alırız 3-1 biter.

Eeee ne oldu şimdi 8-2 başladı zeren! İlkin ile işimiz yaş dedikçe burada herkes üstüme geliyor ama izliyorsanız maçı her şey ortada

Bu set yine çok kötüyüz 2-2 olacak gibi his ediyorduk set öncesi neyse 3-2 alırız hisim de var.Ama şuan yine 2. set haline döndü takım çok kötü oyuna döndük.

ilkin macin bu hala gelmesinin nedeni 10/100 hucum ediyor herhalde

Sahanın sağ tarafını okuyup üflediler mi nedir? Oraya geçen başka oynuyor.

Sahanın sağ tarafını okuyup üflediler mi nedir? Oraya geçen başka oynuyor.
Cidden maç ona döndü bende o yüzden 2-2 his ediyorum demiştim.Oraya geçen fark yiyo.Çekişmeli de geçmiyor hiçbir set oraya kim geçerse 10-2 falan başlıyo set

ilkinin dokunulmazligi var herhalde 1 kisi eksik oynasak daha az zarar verir

Wyy bir takımın kaderini etkileyecek güçte bir orta değil. Takım şakır şakır oynarken blok yapabiliyor ok ama takım kötüyken? O da kayıp. Bunu da linçleyeceksiniz ama umrumda değil. Sylla ile ilkin aynı anda doğru ikili değil dediğimde de linçliyorsunuz ama şundan eminim işin sonunda beni haklı bulacaksınız keşke haklı çıkmasam

Şuana kadar hiçbir işin sonunda haklı çıkmadın umarım bunun sonunda da çıkmazsın.

Geri