• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 12. Hafta | Eczacıbaşı Dynavit 3-0 Galatasaray Daikin

hoca bozuntusu bizim izledigimiz gibi izliyo sadece

rezillikten baska bisey degil su oynadigimiz sey

File önü kısa büyük handikap.

Sahada yokuz.

gercekten bu seneki eczaciyi da yenemiyosak helede boyle bi kadroyla hic bi yatirim yapmaya getek yok

Ya boşa yatırım yapmayalım ya da düzgün hoca düzgün oyuncularla ve maçlara ilgi gösteren, maça giden seyirciyle sürürelim...

İlk 2 setin özeti İlkin vs Eczacı.Sylla artık devreye girmek zorunda Groblena bir şeyler yapmak zorunda umarım döner dönmezse ilk devre başarısız geçmiş olacak hedef maç bu bizim için.

Biz kaliteli bir takım mıyız? Kalitemizin altında mi kalıyoruz gerçekten çözemiyorum.. Belkide kendimize yalan söylüyoruz.

Son yılların en kötü Eczacısı , son yılların en iyi Galatasaray kadrosuna voleybol dersi veriyor.

hucumcu smacor sorunu var ve bu yerde tinakiyoruz ama asil sorun bu mac servis ve defans

Kadın voleybol futboldan sonra en çok ilgi olan şube. Ne oyuncular farkında ne Koç ben yönetime bu branş için laf söylemek kardeşim. Hedef maçın bu mesaj vermen gerekiyor karşıdaki Koç'un tavırlara bak hicbirseyin farkında değil.

Oyuncuların yüzü gülmüyor . Hiç maça gelinmemiş. Maç bitsede gitsek havası.
Mücadele yok. Pes artık.

Şimdi de Yuanyuan kenarda. Ayçin'in savunmada artı yaratmadığı ortadayken bir anlamsız ısrar daha.

3. Setin ortasındayız. Şimdiden Grobelna 2 tane fileye temas yaptı. Zaten servisleri etkisiz. Üstüne ön savunmada blok sayısı alamadığı gibi hatalarla sayı veriyor rakibe. Alexia en çok ön savunmada işe yarıyordu.

syllanin tek yaptigi butun toplari disari vurmak

Arkadaşlar ben saldım. İlgi takımın hedefini yok etmiş gibi. Bu takımda hiçbir oyuncu Yıldız değil ama öyle takılıyor.

kazanirsin kaybedersin ama enazindan savasirsin

Biz kısır bir dongudeyiz dostlar. Grobelna-Alexia konusunda bence Grobelna bitirme konusunda daha iyi. İkisinde hedef götürmez.

Geri