• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 12. Hafta | Eczacıbaşı Dynavit 3-0 Galatasaray Daikin

İlk setin sonunu Bongaerts ve Alexia oynasak alabilirdik. Oradan sonra da maçı kazanabilirdik. Ama üst üste inatçı kararlarla maçı kaybettik.

Yuanyuan, Alexia , İlkin ve Yasemin aynı anda sahadayken rakiplere bloğa boğduğumuz maçlar ortadayken Grobelna'yı ve Ayçin'i oynatarak savunmada güdük kalıyoruz. Üstüne Naz'ın da oynamasıyla takım daha tek düze oynuyor.

Lukasik'de Sylla'nın düşen performansı ortadayken daha çok oynaması gerekiyor. Yani ilk kez bu kadar geniş bir kadromuz var ama inatlarla yanlış kullanılıyor bu kadro.

Bravo 👏 her sene aynı şeyler.

REZALET açıklaması dahi olacak bir oyun değil.Hadi çekişme olsa yine diyicem olmadı Eczacı gibi bu sene küme düşme yarışındaki dahi takımların zorladığı takım geldi bizi ezdi geçti.Bu nasıl oyun Barbolini ne işe yarıyor kenardan izliyor sadece tepki yok mimik yok.Bigerelli geri gelsin daha iyi.İlk devrenin hedef maçı ezile ezile verildi asla yakışmayan utanılacak bir oyun.Diyecek söz yok dediğim gibi en ufak mücadele olsa yine olmadı derdik mücadele dahi yoktu ilk set iyiydik Eczacıya hediye edince herkesin yüzü düştü ve maçı bıraktılar böyle voleybol mu olur böyle takım ruhu mu olur yazık.

Biz rotasyon için ekstra yatırımı da boşa yapmışız rotasyonu kullanan yok ki sadece küme düşecek takımlarda bir iki isim dinlendireyim diye kullanıyor.

Kaybetsek de büyük sorun ama en azından mücadele görsek bir şekil yine eleştiri dozu azalırdı.0 mücadele 0 hırs ilk set bu vardı ilk set gitti tamam neyse ya dediler ve bıraktılar.

Şimdi de Yuanyuan kenarda. Ayçin'in savunmada artı yaratmadığı ortadayken bir anlamsız ısrar daha.
Anlamsız falan değil wyy ile bi farkı yoktu blokta ayçinin yabancı olayını çözmek için ayçin oyuna girdi. Ben olsam daha önceden yapardım da boşa anlatıyoruz bu wyy konusunu

Futbol dışındaki branşlarda basit bir matematik var Hoca kardeşim. Bu branşlarda oyuncular uzerinden hiçbir kurgu işe yaramıyor.Önce iyi bir hoca olacak. Bizim barbolini her an anju olacakmış gibi ne bir sayıya sevinir ne giden maça üzülür hislerin olmadigi taraftara geçmediği birini sevemiyorum Galatasarayda kardeşim. Gerçekten Haldun Alagaşlardan bu yana amatör kovalayan bir kardesinizim , ben artık buralara harcanan paralara üzülüyorum. Çok sinirliyim çok öfkeliyiz ama bunu hisseden yok takımda.

Rotasyon kullanmak diye bi şey çıktı şimdi. Bir takımın ana rolleri oturursa gerektiği maçlarda rotasyon yapar kötü oynayan çıkar kenardaki girer. Bu takımın pasörü kim bu takımın çaprazı kim bu takım ortası gibi sezonu yarıladık bulunamadı daha!!! Geniş kadro diye bi zırva çıktı bu sene başımıza! Sahadaki kadron iyi olsun kenarda görev adamı 3 kişi olsun yeter! Wyy timmerman alacağına 1 tane danesi alsan yeter çıkalım şu geniş rotasyon kafasından. Geniş rotasyon olacak diye takımın içine edildi!

Çok uzun yıllardır voleybol branşını takip ederim. Basketbol falan neyse de; bu branşta hiçbir hedef maçı, büyük maçı kazandığımızı görmedim. Son 15 senede 15 tane var mıdır bilmiyorum. Yoksa benim cahilliğim mi ?
Yok yatırım yapılıyormuş, yok bilmem ne. Eczacı, Vakıf, Fener üçlüsü en kötü zamanlarında dahi seni yeniyor.

Eczacılı arkadaşlarım dahi maçtan önce umut yok zaten kesin siz aldınız diyordu.Bende kötü yani bugün ki oyun olmazsa alırız diye düşünyordum.Karşıda iyi bir Eczacı olsa bişey demem ezdiler geçtiler.

Linç yiyeceğim ama umrumda değil; bu takımın KAPTANı yok! Takım düştüğünde toparlayacak inanç verecek gözünden ateş çıkan birleştiren bir kaptanı yok. Bu yapılanmadan hiçbir şey çıkmayacak en başından beri diyoruz.

Çok uzun yıllardır voleybol branşını takip ederim. Basketbol falan neyse de; bu branşta hiçbir hedef maçı, büyük maçı kazandığımızı görmedim. Son 15 senede 15 tane var mıdır bilmiyorum. Yoksa benim cahilliğim mi ?
Yok yatırım yapılıyormuş, yok bilmem ne. Eczacı, Vakıf, Fener üçlüsü en kötü zamanlarında dahi seni yeniyor.
Geçen sene Fener Vakıf Eczacı hepsini yenebildik de ondan öncesi evet dehşet kötü.Bu sene de üç takımda yendi yine bizi.

Anlamsız falan değil wyy ile bi farkı yoktu blokta ayçinin yabancı olayını çözmek için ayçin oyuna girdi. Ben olsam daha önceden yapardım da boşa anlatıyoruz bu wyy konusunu
Yuanyuan file önündeyken her zaman bir tehdit. Ondan bu kadar kolay vaz geçmemek gerekiyor. Son olimpiyatlardaki performansı ortada , oynadığı ilk 2 maç (Aras Kargo - Porto) ortada, yanında Alexia ve İlkin olduğunda rakipten kopardığın blok sayıları ortada. Bunlardan vaz geçip sadece Grobelna'yı oynatmak için Ayçin'i sahaya sürmek takımı baltalıyor. Grobelna ve Ayçin'in ön savunmadaki etkisizliği ortadayken ve pasörlerinde aman aman ön savunmada iş yapamıyorken Yuanyuan'ın caydırıcılığına muhtaçsın.

Ayrıca yanlış bilmiyorsam Sylla'dan sonra takımda en çok kazanan oyuncu . Bu nedenle onu takıma daha fazla dahil etmek zorundasın.

Yok zaten Yuan kesinlikle saha da kalmalıydı alışamamış Yuan yine bütün ortalardan iyidir 4 top almış hepsini öldürmüş dü son set onu çıkarmak da cahilceydi.

Yuanyuan file önündeyken her zaman bir tehdit. Ondan bu kadar kolay vaz geçmemek gerekiyor. Son olimpiyatlardaki performansı ortada , oynadığı ilk 2 maç (Aras Kargo - Porto) ortada, yanında Alexia ve İlkin olduğunda rakipten kopardığın blok sayıları ortada. Bunlardan vaz geçip sadece Grobelna'yı oynatmak için Ayçin'i sahaya sürmek takımı baltalıyor. Grobelna ve Ayçin'in ön savunmadaki etkisizliği ortadayken ve pasörlerinde aman aman ön savunmada iş yapamıyorken Yuanyuan'ın caydırıcılığına muhtaçsın.

Ayrıca yanlış bilmiyorsam Sylla'dan sonra takımda en çok kazanan oyuncu . Bu nedenle onu takıma daha fazla dahil etmek zorundasın.
Wyy bir tehdit olabilir ama böyle takımlara karşı değil. Aras Thy kuzeyboru için tehdit evet katılıyorum. Sylladan sonra en çok kazanandır ama sylladan daha maliyetli bi de almayın boşuna demedik kısacası. Bu takımın belirgin ihtiyaçları var hiçbiri kapatılmadı geniş kadro kuruyoruz diye bütçeyi hiç ettiler. Olmayacak böyle imkanı yok

Kısacası ben son yorumumu yapayım maçla ilgili bu gece herkesin gecesi buruk geçecek.Dediğim gibi mücadele etsek eleştirirdik ama güzel bir oyun vardı derdik.Övecek tek bir oyuncu bulamıyorum bugün hangimiz daha kötü olucaz yarışı vardı herkesin yüzü düşük herkes karamsar.İlk set net elimizdeydi elimizdeki seti Sylla yüzünden verdik sonra bir anda takım 2. sete ruh gibi çıktı.Olabilir bu sporun doğası çıkar geri kalan 3 seti alır kazanırsın maçı.Son 2 set dehşet kötüydük ne defans yapıyoruz doğru düzgün ne manşet var hücum zaten yok blok yok servis atamıyoruz dehşet bir maçtı.2 senedir bu kadar kötü olduğumuz bir maç hatırlamıyorum.Daha lig uzun ama bugün kimse bunun hesabını yapamaz sahada ki oyun berbat.Geçen sene ki oyuncular korundu ama o ruh korunamadı umarım geri kazanmanın yolu bulunur başarısız bir ilk devrenin ardından teknik heyete gider miyiz korkusunu his edip ona göre hareket etmeli.

Geçen sezon bu zamanlarda belliydi; ayakta alkışlanarak kaybedecek fakir ama çok gururlu takımın, böyle yönetilemez bir iticilik timsaline dönüşeceği. Dünya'nın son 1000 yılında, bugünkü İtalya haritasıyla daha geri ticaret yapan bir yapı var olmadı. Yakışır yine 2014 model Galatasaray'a.

Hani kulübün başında Faruk Süren-Ünal Aysal gibi bir başkan varmış, kulübe giren para saniyesinde tek yönetici halini almıyormuş gibi sosyal ağlarda görsellik kasılıyor ya; en azından kız lisesi niceliğindeki bu rotasyona kısır, patates salatası ve altınlı video çekilsin de takım ilk ve tek sefere mahsus yüz güldürsün.

Sezonun tek belirleyicisi CEV Cup'ı kazanmak ya da kazanamamak olacak, bu nokta kesin. Kapitalist ulusçuluğu dahi zar zor muhafaza edebilmekte olan Türkiye Cumhuriyeti, Sosyalist Yugoslavya olmadığından Eczacıbaşı bir Jugoplastika Split değil ve bu maçın tarihsel karşılığı sıfır. Yine muhakkak. Fakat CEV Cup finaline kadarki zaman dilimini ruhen böyle kaskatı bir hale getirebilmek de hususi başarı. Bravo, 1 yıldır tarih yazdınız. 2014'ten bu yana yaptıklarınız, yapacaklarınızın da teminatı kongre-kulüp.

Son düzenleme:
Parasal olarak 20'de 1 getirisi olmayan , yenilirken yüzlerinde gram üzüntü hissi görmediğim , Galatasaray markasının ve kalabalığının popülerliğini yaşayan her futbol dışı oyuncumuzu ve hocamıza şunu söylemek isterim. İyiki Galatasaraylı çoğu taraftar size amatör brans gözüyle bakıyor sevgili sporcu. Sen yuzbinlerce dolarını alıp hakkını vermezken armanın , para konusunda gayet profosyonelken , Galatasaray taraftarını sakın uyandirmayin aman. Çünkü ben hesap sormak istiyorum kardeşim. Floryaya gidip futbol takımına idmanda nota verir gibi hesap sormak istiyorum. Yakup hocadan hesap sormak istiyorum , Umut Çakır'a , İlkin Aydın'a neden hiçbir hedef maci kazanamiyoruz senin sorumluluğun sadece alkislamakmi setleri kaybederken demek istiyorum.

Aman pozitif olalım takımın morali bozulmasın. Daha şampiyonlar ligine gideceğiz. Ortada bir oyun yok bir koç yok bir takım yok. Oynadığı bütün büyük, hedef kazanılması gereken maçları kaybeden bir oyuncu grubu başlarında cv'si Türkiye dışında parlak İtalyan antrenör ve onun heyecanlı yamağı var şube yöneticisi ile menajer eseri ile gurur duysun gelecek sene yatırım artacak şahlanacağız.

Bizdeki sikinti hep birseyleri eksik birakmamiz;
Ya kadro eksik kalıyor ya coaching ya idare ya taraftar...
Maalesef amator branşlarda kenetlenme olmayinca sonuclar hep hüsran senelerdir.

Geri