• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2025-2026 Kadın Voleybol Takımı (Galatasaray Daikin)

Zeren kapanmıyor. Hedef büyütüyor. Uzelac yerine Tolok almaya çalışıyorlar.
FB de Zhuang gibi biti varken Bergman ne alaka anlamadım. Zhuang şu an italyanın en iyi manşetçisi... Tam FB oyuncusu idi... Geri zekalı bu yeni FB yönetimi.

Zeren kapanmıyor ama hedef de büyütmüyor. Uzelac yerine tolok smaçör oynarsa zaten biterler yani. Smaçörlük bambaşka bi iş. Uzelac yerine tolok hamlesinin büyüme hamlesi olduğunu düşünmüyorum bundan öte çünkü aralarında bi fark da yok kalite açısından

Zeren kapanmıyor ama hedef de büyütmüyor. Uzelac yerine tolok smaçör oynarsa zaten biterler yani. Smaçörlük bambaşka bi iş. Uzelac yerine tolok hamlesinin büyüme hamlesi olduğunu düşünmüyorum bundan öte çünkü aralarında bi fark da yok kalite açısından
Tolok'un orijinal mevkisi smaçör... Çıkışını smaçörde yaptı kadın. Ve çok da iyi bir manşetçidir... Uzelac'ı cebinden çıkarır...

2019 Dinamo Akbars maçlarına bakabilirsiniz. Akimova çapraz, Arina ve Tolok smaçör oynuyor...O zaman soy adı Kadochkina idi...

Ziraat Yuki'yi transfer etmiş. Ankara'da olması nedeni ile Zeren bir de Mayu çeker de üzerine yerli bir pasör bulabilirlerse çok fena takım olurlar.

Bence elde kalacak hepsi de giden olursa iyice zora düşeriz.

Eylül Galatasaraylı çok sökmez bunlar hangi Galatasaraylılar kimlere transfer oldu ama Eylül bir şekil tutulur gibi his ediyorum ama şuan Vakıf da iyi kadro kurdu o yüzden Eylül orda oynayıp kariyerinde sıçrama yapmak istemesi de oldukça olası bekliyelim bakalım iki yere de yakın.

Bence elde kalacak hepsi de giden olursa iyice zora düşeriz.
Hiç de zora düşmeyiz. Eylül sanki castillo neden zora düşelim vakıftan düşen liberoyu alırız işte. İlkin giderse de zhu sylla yaparız. Hiç öyle bakmıyorum ben. Ayrıca daha önce bu forumda defalarca kez yazdığım oluyor. Ne demiştim Eylül yasemin gibi isimler gs ile uzun süreli sözleşme imzalamıyor çünkü yatırımına güvenmiyor. Gs onlarla uzun süreli imzalamak ister bu sezonda kalsın ister ama gs kendisi hedef büyütmedikçe bu tip isimleri zar zor tutar kadrosunda. O yüzden gsnin sorunu ilkin Eylül sözleşmeleri değil gsnin sorunu hedeflerinin bir türlü eşik aşamaması. Eylül 2 senedir burda 2-3 sene sonunda bakacak ve diyecek ki ben burda 5-6 sene daha cev cupta oynayacağım hatta belki challenge cupta! Sonunda ne kazanacağım diyecek? Para mı? Hayır başarı mı? Hayır belki biraz sevgi o da zaten voleybolda sevilse ne olur ki! Işıl da çok seviliyordu ışıl mı kaldı Gs camiasında? Günün sonunda değmiyor yani. Bu şubenin sporculara vadettiği tek şey tepe takımlara köprü olmak. Bu durum değişmedikçe bunları yaşayacağız.

Eylül Galatasaraylı çok sökmez bunlar hangi Galatasaraylılar kimlere transfer oldu ama Eylül bir şekil tutulur gibi his ediyorum ama şuan Vakıf da iyi kadro kurdu o yüzden Eylül orda oynayıp kariyerinde sıçrama yapmak istemesi de oldukça olası bekliyelim bakalım iki yere de yakın.
Halil bey Eylül Gsli sökmez diyorsun sonra da sökebilir diyorsun haksız çıkmayı mı göze almak istemiyorsun? Komik

Eylülün kalacağını düşünüyorum bende ne alaka anlamadım.Eylül Galatasaraylı ama bu çok da net bir kesin kalır ya şeyi olmadığı için çok da sökmez bir argüman ama ne Galatasaraylılar nerde oynadı dedim burdan neyi çıkardın da yazdın.Bazı kişiler sadece benimle iletişim için kullanıyo forumu o daha komik.

Eylül'ün takımda tutulmayarak Vakıfbank'a gitmesi tüm kamuoyuna "Biz şampiyonluğa oynamak istemiyoruz. Biz büyük düşünmüyoruz. Biz büyük kulüp değiliz" mesajını vermektir. Direkt rakibine şu anda ligde mevkisinin en kaliteli oyuncusunu vermenle psikolojik olarak düşersin. Bu kulübün başkanı Dursun Özbek değil de Galatasaray'ın büyüklüğüne yakışır biri olsaydı çoktan Eylül ikna edilir, onunla şampiyonluğa oynayacağımız hatırlatılır ve hak ettiği kontrat verilirdi.

Eylül'ün gidişini düşünmek bile istemiyorum. Aksi halde seviye düşeceğimiz açık. Fanatik Fenerbahçe'li Melis Yılmaz gelmeyeceğine göre yerine aynı kalite ve formda birini almamız imkansız. Vakıfbank'ın en zayıf halkası Ayça, kariyeri yakıtı bitmiş uçak gibi düşüşe geçen Gizem Örge ve diğer vasat altı liberolarla tepeye oynayamayız.

Kaptanla, Eylül'le, Yasemin'le, Alexia'yla, Yuanyuan'la yeni sözleşmeler imzalanmak zorunda. Ve sonrasında takıma kaliteli yerli ve yabancılar alınmak zorunda. Gelecek sezon bu takım şampiyonluğa oynayacak bütçeyle, oyuncularla ve anlayışla kurulmalı. Taraftara ve kaptana verdiğiniz sözleri tutmak zorundasınız. Galatasaray'ı Voleybolda şampiyonluk potasına sokmak zorundasınız.

Eylülün kalacağını düşünüyorum bende ne alaka anlamadım.Eylül Galatasaraylı ama bu çok da net bir kesin kalır ya şeyi olmadığı için çok da sökmez bir argüman ama ne Galatasaraylılar nerde oynadı dedim burdan neyi çıkardın da yazdın.Bazı kişiler sadece benimle iletişim için kullanıyo forumu o daha komik.
😂

Eylül'ün takımda tutulmayarak Vakıfbank'a gitmesi tüm kamuoyuna "Biz şampiyonluğa oynamak istemiyoruz. Biz büyük düşünmüyoruz. Biz büyük kulüp değiliz" mesajını vermektir. Direkt rakibine şu anda ligde mevkisinin en kaliteli oyuncusunu vermenle psikolojik olarak düşersin. Bu kulübün başkanı Dursun Özbek değil de Galatasaray'ın büyüklüğüne yakışır biri olsaydı çoktan Eylül ikna edilir, onunla şampiyonluğa oynayacağımız hatırlatılır ve hak ettiği kontrat verilirdi.

Eylül'ün gidişini düşünmek bile istemiyorum. Aksi halde seviye düşeceğimiz açık. Fanatik Fenerbahçe'li Melis Yılmaz gelmeyeceğine göre yerine aynı kalite ve formda birini almamız imkansız. Vakıfbank'ın en zayıf halkası Ayça, kariyeri yakıtı bitmiş uçak gibi düşüşe geçen Gizem Örge ve diğer vasat altı liberolarla tepeye oynayamayız.

Kaptanla, Eylül'le, Yasemin'le, Alexia'yla, Yuanyuan'la yeni sözleşmeler imzalanmak zorunda. Ve sonrasında takıma kaliteli yerli ve yabancılar alınmak zorunda. Gelecek sezon bu takım şampiyonluğa oynayacak bütçeyle, oyuncularla ve anlayışla kurulmalı. Taraftara ve kaptana verdiğiniz sözleri tutmak zorundasınız. Galatasaray'ı Voleybolda şampiyonluk potasına sokmak zorundasınız.
biz Vakıfbank’ın direkt rakibi miyiz? Şampiyonluğa oymayı düşünmedikleri eylülden mi belli oluyor :D mevcut bütçe doğrultusunda elinden geleni yapmıştır gs ama dediğim gibi vizyon değişmedikçe o eşik atlanmadıkça bu tarz şeyler hep yaşarız. Gs eylüle muhtaç da değil o da ayrı mesele

Mallesef öyle Eylül gidişini bende düşünmek bile istemiyorum seneye şampiyonluğa oynayacak kadro çıkmayacak belli ki ama Sylla ve İlkin arkasına iyi bir smaçör eklemesi ve dediğiniz oyuncuların korunması ile ilk 3 yarışında yer alırız yine.Seneye herkes çok iyi o yüzden kıstas da yapılmıyor Eczacı ve Vakıf sadece Fener ve bize göre öne geçti transfer hamleleri ile.Bizde gereken oyuncuları korur bide Sylla İlkin arkasına Wu hamlesi gibi bir hamle yaparsak elimizi çok güçlendiririz.

Son düzenleme:
Seneye Sultanlar Ligi ciddi anlamda rakipsiz halle geldi İtalya 3-4 senedir domine ediyor biz baya vitesi artırdık.Üst sıra takımlar kafa 4-5 takım zaten dehşet iyi kadrolar kuruyo.Alt sıra takımlar kalite düşürüyordu onlarda vites artırdı.Beşiktaş Knollema ve Cugno haberi çıktı Aras için Damaske haberi çıktı sonunda parayı saçma sapan kariyeri bitmiş eski yıldızlara baymak yerine potansiyeli oyuncuları çekmeye başladılar İtalya ligi bu yüzden bizden seyir zevki olarak yüksekti alt sıra takımlarının parası az ama her zaman kendini gösteren oyuncuları onlar istiyordu bizim alt sıra takımlar değil alt sıra takımlarımız kariyeri bitmiş yıldız aşkını bırakıp mantıklı transferlere başladı sonunda seneye üst sıra da orta sıra da çok kaliteli lige yeni çıkan takımlarda iyi hamleler yaparsa seneye süper olacak lig kalitesi.

Ne Eylül imiş arkadaş? Sanki bana De Gennaro mübarek. Tek sorun libero olsun yeterki...

Akimova; Boskovic, Antropovs, Vargas karşısında sağlıklı iken bile zayıf kalır.
İlkin - Sylla hattı Markova - Cazaute , Arina - Hande, Ebrar - Uzelac ikililerine karşı bayağı zayıf.
Orta mevkin de rakiplerine oranla zayıf kalıyor yabancı sınırından dolayı.
Üstüne bir de Zeren Tolok ve Ishikawa'yı alabilirse hepten kötü...

Durum böyle iken Liberon De Gennaro olsa ne olur? Takılmışsınız Eylül'e.

Eylül de gitsin tam olsun o zaman konuşmayalım.

Bu forumda ki galatasaraylı ve milli voleybolculara yapılan düşmanlık komik olmaya başladı. Takımda milli takıma 2 tane giden oyuncu var en büyük düşmanlık bu ikisine yapılıyor neden acaba

Bu forumda ki galatasaraylı ve milli voleybolculara yapılan düşmanlık komik olmaya başladı. Takımda milli takıma 2 tane giden oyuncu var en büyük düşmanlık bu ikisine yapılıyor neden acaba
Düşmanlık? Bence tam tersi tapınma var

Geri