• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray SK Başkanı ve Yönetim Kurulu (2022-)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yaman Tarcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Toplama bir yönetim var; Sportif AŞ’de neredeyse 20 yönetici, üstüne 4–5 tane de başkan vekili… Yönetimin içinde birbirini sevmeyen, hatta birbirinin altını kazmaya çalışan bir sürü insan olduğu konuşuluyor. Böyle bir kaos ortamında Okan Buruk bu takımı 3 yıl üst üste şampiyon yaptı.

Gerçekten helal olsun.

Yönetim beceriksizliğini Okan hocaya yönlendirmeye çalışıyor.
Singo yüzünden tüm gazeteciler Okan hocaya yükleniyor.
İnanılmaz şeyler dönüyor şu anda taymda.
Okan hocayı göndermeye çalışıyorlar.

Şu anda yönetim olayı Okan hocaya çevirdi.
Singo yüzünden tüm gazeteciler Okan hocaya yükleniyor.
İnanılmaz şeyler dönüyor şu anda taymda.
Okan hocayı göndermeye çalışıyorlar.
Singo çok iyi bir futbolcu. Sakatlık yaşaması kötü olduğu anlamına gelmez. Oynamaya başladığında yine herkes Singo’yu övmeye başlar.

Dursun Özbek önce Erden Timur’u yedi, sonra Hatipoğlu’nu. Şimdi sıra Kavukcu’da. Başkan her sezon taraftarın önüne birini atıyor ama oklar yavaş yavaş kendisine dönüyor.

Soran olursa büyük başkandı dersiniz! Başkan olduğundan beri ne Basketbolda ne de Voleybolda tek bir kupa bile kazanamadık. Başkan olduğundan beri erkek basketbolda 7 Fenerbahçe maçının tamamını, kadın basketbolda 11 Fenerbahçe maçının tamamını, kadın voleybolda da 11 Fenerbahçe maçının 10'unu kaybettik. Asıl ilginin ve prestijin olduğu Kadın Voleybol yerine hep Erkek Volveybol takımına daha fazla bütçe verildi ama sonucunda tek bir kupa bile gelmedi.

Mayıs ayında Adnan Polat'ın ya da başka bir güçlü figür yanına kaliteli ve sağlam bir yönetim kurulunu alarak başkan seçilmesi gerek. Başka türlü ne basketbolda ne de voleybolda şampiyonluğa oynayacak ve bizi gururlandıracak takıma ulaşamayacağız.

Adnan Polat tabi çok önem verir hep voleybola basketbola

Adnan Polat tabi çok önem verir hep voleybola basketbola

Adnan Polat'ın başkanlığı bittiğinde küme düşmüş kadın basketbol takımı ligde arka arkaya final oynayan, Eurocup kazanan ve Euroleague'de 3. sezonuna hazırlayan takım haline geldi. 100. yılımızda küme düşmeme mücadelesi veren erkek basketbol takımı ligde final oynayan ve Euroleague'e katılma hakkını kazanan takım haline geldi. Küme düşmüş Kadın voleybol takımı ligde tepeye oynayan takım haline geldi. Bütün bunları da düşük ve yetersiz sponsorluk gelirlerine rağmen başardı.

Basketbolda ve voleybolda şu anki bütçeler ve sponsor destekleri onun başkanlığında olsa müzemizde çok daha fazla kupa olurdu. Şu an bolluk içinde yokluk yaşıyoruz resmen. Bunun sona ermesi ve hem basketbolda hem de voleybolda ligi domine etmemiz için en tepeden bir değişiklik şart.

Adnan Polat'ın başkanlığı bittiğinde küme düşmüş kadın basketbol takımı ligde arka arkaya final oynayan, Eurocup kazanan ve Euroleague'de 3. sezonuna hazırlayan takım haline geldi. 100. yılımızda küme düşmeme mücadelesi veren erkek basketbol takımı ligde final oynayan ve Euroleague'e katılma hakkını kazanan takım haline geldi. Küme düşmüş Kadın voleybol takımı ligde tepeye oynayan takım haline geldi. Bütün bunları da düşük ve yetersiz sponsorluk gelirlerine rağmen başardı.

Basketbolda ve voleybolda şu anki bütçeler ve sponsor destekleri onun başkanlığında olsa müzemizde çok daha fazla kupa olurdu. Şu an bolluk içinde yokluk yaşıyoruz resmen. Bunun sona ermesi ve hem basketbolda hem de voleybolda ligi domine etmemiz için en tepeden bir değişiklik şart.
Sizin tepeye oynama anlayışınızda bi problem var bence. Gs kadın voleybol takımı hiçbir zaman şampiyonluk mücadelesi vermedi. Bu amaçla takım kurmadı. En fazla yatırım da Ünal Aysal döneminde yapıldı. Basket için ise bittiğinde yazmışsın dursun başkan gitse Adnan Polat gelse şampiyon yapsa dursun özbeğin emeği diyeceğiz!
Dursun Özbek çok iyi bi başkan değil ama eğer Aslantepe projesini yaparsa benim için büyük başkandır. Zaten başkan kim gelse voleybola falan önem vermiyor çünkü voleybola gs camiasının çoğunluğu önem vermiyor başkanların da vermemesi doğal. He bi başkan çıksa ben voleybola yatırım yapacağım derse benim için özel biri olur o ayrı.

Son düzenleme:
Simitçi yöneticimiz, alacağımız orta saha şampiyonlar ligi oynuyor, bu yüzden kulüpleri 28 Ocak öncesinde vermiyorlar demişti.
Ama şu anda adı geçen isimler
Oulai,Nhaga ve Svanberg.

Bu oyunculardan hangisi şampiyonlar liginde oynuyor söyleyecek olan var mı?
Abdullah Kavukçu Galatasaray taraftarını kandırmıştır. Bunun hesabını vermelidir. Derhal istifa etmelidir.

Ey Dursun Özbek! Sen bu kulübün sahibi falan değilsin, hanedanlıkla da yönetilmiyor. Kardeşini bu kulüpte söz sahibi yapamazsın. Galatasaray’ın gayrimenkullerini satınca büyük adam mı oldunuz? Ama suçun büyüğü sende değil, senin gibi geçmişte GS başkanı olamayacağını defalarca ispatlamış birini utanmadan tekrar başkan seçen genel kurulda.

Kardeşinin ipiyle daha önce kuyuya inip batmıştı. Ders almamış belli. Kendisi bilir. Mayısta bu sefer gelmeyecek şekilde gider.
Haberin doğru yada yalan olduğuna bir şey diyemem ancak söyleyen Haluk Yürekli olunca inanasım gelmiyor. Çünkü yıllardır takip ederim kendisini iyi olduğu insanları sabaha kadar över kötü olduğuna söver. Mesela kendisi parayı bulunca yıllardır program yaptığı Gökhan Dinç'i satmıştır.

Geri