Mevcut bütçe dahilinde kurulan takımı iyi buluyorum.
Saygılar.
Saygılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gayet sıradan bir oyuncu. Wang Yuanyuan ve Yasemin Güveli gibi harika iki orta oyuncumuz varken Ayçin Akyol kaybettik diye ağlayacak durumda değiliz.Ayçin de gittiyse dükkanı kapatalım.
Ciddi misiniz? Şu takımda belki de en son laf edilmesi gereken mevki ortalardır.Ayçin de gittiyse dükkanı kapatalım.
Janset Ayçin'den daha iyi bir oyuncu. Hiç kayıp olarak görmüyorum.Ortalarımız çok iyi evet ama arkadaşlar Ayçin bir kayıp es geçmemek lazım.Çok çok iyi gözün kapalı oyuna sokacağın bir yedek yönetime kızmıyorum Ayçin as oynamak istediği için gitmiştir ama kayıptır Ayçin.
3.sağlam ortaydı Karmen'i alamadık. Janset 'ı Ayçin'den bir nebze geri de görüyorum.Ciddi misiniz? Şu takımda belki de en son laf edilmesi gereken mevki ortalardır.
Karmen as oynamak istiyordu, WYY ve Yasemin varken gelmek istemedi.3.sağlam ortaydı Karmen'i alamadık. Janset 'ı Ayçin'den bir nebze geri de görüyorum.
Yerli de kaliteyi yükseltemedik.
Fazla yabancı uzun süreli sakatlık dışında fayda yerine zarar bence. Akimova riskine rağmen 6 yabancı yeterli bana göre.
Kayıp değil.Ayçin daha 2 yıl önce bizi İlkinle kurtaran sonra Vakıfın almak için uğraştığı bizim yüksek paralarla tutuğumuz bir isim Ayçin iyi ki gitti demek bence yanlış.Ama dediğim gibi yönetimsel ya da kulüpsel bir şey değil Ayçin yedek kalmak istemedi ve gitti keşke kalsaydı yedek için iyiydi ama oynamak istemesine kimse bir şey diyemez bizde de Yasemin Yuan gibi bir ikili varken kimse kesemez.Ayçin gitmesi iyi oldu ya katılmıyorum iyi bir isim ama zaten kalsa yedek olacaktı as olamaz bizde yedek olmak istemiyorsa güle güle yerine de Janset geldi oda yedeği idare eder zaten.
Ayçin gitti diye dükkan kapatmak çok iddialı olmuş.3.sağlam ortaydı Karmen'i alamadık. Janset 'ı Ayçin'den bir nebze geri de görüyorum.
Yerli de kaliteyi yükseltemedik.
Fazla yabancı uzun süreli sakatlık dışında fayda yerine zarar bence. Akimova riskine rağmen 6 yabancı yeterli bana göre.