• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026-2027 Galatasaray Daikin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Mevcut bütçe dahilinde kurulan takımı iyi buluyorum.

Saygılar.

Ayçin Akyol veda mesajı yayınladı keşke kalsaydı bence potansiyeli yüksek süper bir yedekti.2 sene önce as oynuyorken bizde Gui onu çok istiyordu yedek kalınca adı unutuldu ama iyi bir isim kaybettiğimize üzüldüm yolu açık olsun.Ama onun adına doğru karar bizde kalsa da çok süre bulamayacaktı muhtemelen.

Ayçin de gittiyse dükkanı kapatalım.

Ayçin de gittiyse dükkanı kapatalım.
Gayet sıradan bir oyuncu. Wang Yuanyuan ve Yasemin Güveli gibi harika iki orta oyuncumuz varken Ayçin Akyol kaybettik diye ağlayacak durumda değiliz.

Saygılar.

Son düzenleme:
Ortalarımız çok iyi evet ama arkadaşlar Ayçin bir kayıp es geçmemek lazım.Çok çok iyi gözün kapalı oyuna sokacağın bir yedek yönetime kızmıyorum Ayçin as oynamak istediği için gitmiştir ama kayıptır Ayçin.

Ortalarımız çok iyi evet ama arkadaşlar Ayçin bir kayıp es geçmemek lazım.Çok çok iyi gözün kapalı oyuna sokacağın bir yedek yönetime kızmıyorum Ayçin as oynamak istediği için gitmiştir ama kayıptır Ayçin.
Janset Ayçin'den daha iyi bir oyuncu. Hiç kayıp olarak görmüyorum.

Ciddi misiniz? Şu takımda belki de en son laf edilmesi gereken mevki ortalardır.
3.sağlam ortaydı Karmen'i alamadık. Janset 'ı Ayçin'den bir nebze geri de görüyorum.
Yerli de kaliteyi yükseltemedik.
Fazla yabancı uzun süreli sakatlık dışında fayda yerine zarar bence. Akimova riskine rağmen 6 yabancı yeterli bana göre.

Ayçin'in iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Tutulmadığı iyi olmuş. Janset daha çok katkı verir.

3.sağlam ortaydı Karmen'i alamadık. Janset 'ı Ayçin'den bir nebze geri de görüyorum.
Fazla yabancı uzun süreli sakatlık dışında fayda yerine zarar bence. Akimova riskine rağmen 6 yabancı yeterli bana göre.
Karmen as oynamak istiyordu, WYY ve Yasemin varken gelmek istemedi.

Ayçin daha 2 yıl önce bizi İlkinle kurtaran sonra Vakıfın almak için uğraştığı bizim yüksek paralarla tutuğumuz bir isim Ayçin iyi ki gitti demek bence yanlış.Ama dediğim gibi yönetimsel ya da kulüpsel bir şey değil Ayçin yedek kalmak istemedi ve gitti keşke kalsaydı yedek için iyiydi ama oynamak istemesine kimse bir şey diyemez bizde de Yasemin Yuan gibi bir ikili varken kimse kesemez.Ayçin gitmesi iyi oldu ya katılmıyorum iyi bir isim ama zaten kalsa yedek olacaktı as olamaz bizde yedek olmak istemiyorsa güle güle yerine de Janset geldi oda yedeği idare eder zaten.

Ayçin daha 2 yıl önce bizi İlkinle kurtaran sonra Vakıfın almak için uğraştığı bizim yüksek paralarla tutuğumuz bir isim Ayçin iyi ki gitti demek bence yanlış.Ama dediğim gibi yönetimsel ya da kulüpsel bir şey değil Ayçin yedek kalmak istemedi ve gitti keşke kalsaydı yedek için iyiydi ama oynamak istemesine kimse bir şey diyemez bizde de Yasemin Yuan gibi bir ikili varken kimse kesemez.Ayçin gitmesi iyi oldu ya katılmıyorum iyi bir isim ama zaten kalsa yedek olacaktı as olamaz bizde yedek olmak istemiyorsa güle güle yerine de Janset geldi oda yedeği idare eder zaten.
Kayıp değil.

Ayçin kayıp değil Janset yerini gani gani doldurur.

Ayçin gitti diye dükkan kapatmak çok iddialı olmuş.

Galatasaray Ayçin olmadan da devam eder bu kadar yapmayalım. Galatasaray'ı değersizleştiriyorsunuz.

Melisa Bükmen almışız. Beğendiğim genç bir oyuncu.

Doğru hamle Aslı yerine gelmiş oldukça yetenekli biri muhtemelen rolü İlkin sakatlansa da oynamak zorunda kalıyor İlkin yedekler ve o rolü rahatlıkla kaldıracaktır bence iyi bir hamle sevindim bu transfere.

Ayçin gitti diye dükkan kapatmak çok iddialı olmuş.
Yerli de yabancı da fark yaratacak oyuncu alamadık henüz. Dükkanı kapatmayı oyuncu havuzu daraldığı için dedim. Karmen'e gittik Eylül'ü Ayçin'i tutmaya çalıştık olmadı. Akimova dışında adım yok. Ayça Janset Eylül iş görecek isimler ama köşelere net isim gelmedi.
Li Ying Ying gelme durumu var mı?

Geri