Fatih Yorumez alınmış katkısı sinirli olur maalesef, smacor+yerli pasor cok iyi olmalı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evet hepsi torpilli takımdakilerin.Cidden trollüyorsunuz ya. Emir Pınar'ın alınmaması haksızlık olduğunu gösterir, boş transfer olduğunu değil. Alınan oyunculara bakın, kaç tane torpilli var.
Bomboş bir transfer daha.Fatih Yorumez alınmış katkısı sinirli olur maalesef, smacor+yerli pasor cok iyi olmalı...
Smaçör.Hangi pozisyon?
Hadi inşallahSmaçör.
Çok iyi hamle bence önü çok açık.Ahmet Tümer büyük kayıp oldu ama onunla kıyaslamıyorum Ahmet yerine geldi çünkü ama o kaybı yine üstünü az çok üstünü kapatabilecek bir hamle sevindim ben bu trasnfere keşke Ahmet kalsaydı ama gidişi kesin olduğu için artık piyasa da alınabilecek iyi oyunculardan biri gelmiş iyi hamle bence.Yigit Savaş Kaplan derler şimdi de yorumlarınız lütfen...
En korktuğum söylenti. Potansiyelli oyuncu ama nerdeyse bir senedir sakat ve oynamıyor.Yigit Savaş Kaplan derler şimdi de yorumlarınız lütfen...
Matic torpilli, Emir Pınar gayet girebilirdi yerine. Akdeniz oyunları kadrosundaki Ertuğrul Gazi Metin dışında hepsinden daha iyi sezon geçirdi.Evet hepsi torpilli takımdakilerin.
Matic Halil'e kesildi, berbat bir sezon geçirdi Emir'in aksine. Ki Emir geçen sene en blokör oyuncuydu. Neyse siz Emir'in iyi bir oyuncu olmadığına inanmaya devam edin.Matic ile Emir Pınar'ı aynı tutan insanla voleybol konuşmayınız.
Göreceğiz Emir'i gelecek sezon. Ben burdayım sizi de beklerim.Matic Halil'e kesildi, berbat bir sezon geçirdi Emir'in aksine. Ki Emir geçen sene en blokör oyuncuydu. Neyse siz Emir'in iyi bir oyuncu olmadığına inanmaya devam edin.
EVet oynadıkları süreleri de göz önünde alırsak Matiç çok daha iyi istatistik yapmış. Ayrıca Altekma ile Fener de aynı takım zatenMatic geçmişini tartışmaz kimse ama Matic bu sene ne yaptı ki övülecek.Kötüydü bu sene kabul etmek lazım.Şöyle istatistik vermek gerekirse de Emir Pınar 119 hücum sayısı Matic 83 hücum sayısı Emir önde.Blokta Emir 62 blok Matic 29 blok Emir önde.Serviste İkisi de 4 ace atmış eşitler.Total sayı da Emir 185 sayı Matic 116 sayı Emir önde.Ve yaş olarak da çok daha genç her alanda geçmiş bir oyuncu.Ve ikisi de 5-8 play off oynayan takımlardaydı.