• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2026-2027 Galatasaray Hdı Sigorta

Fatih Yorumez alınmış katkısı sinirli olur maalesef, smacor+yerli pasor cok iyi olmalı...

Cidden trollüyorsunuz ya. Emir Pınar'ın alınmaması haksızlık olduğunu gösterir, boş transfer olduğunu değil. Alınan oyunculara bakın, kaç tane torpilli var.
Evet hepsi torpilli takımdakilerin.

Yigit Savaş Kaplan derler şimdi de yorumlarınız lütfen...

Yigit Savaş Kaplan derler şimdi de yorumlarınız lütfen...
Çok iyi hamle bence önü çok açık.Ahmet Tümer büyük kayıp oldu ama onunla kıyaslamıyorum Ahmet yerine geldi çünkü ama o kaybı yine üstünü az çok üstünü kapatabilecek bir hamle sevindim ben bu trasnfere keşke Ahmet kalsaydı ama gidişi kesin olduğu için artık piyasa da alınabilecek iyi oyunculardan biri gelmiş iyi hamle bence.

Evet hepsi torpilli takımdakilerin.
Matic torpilli, Emir Pınar gayet girebilirdi yerine. Akdeniz oyunları kadrosundaki Ertuğrul Gazi Metin dışında hepsinden daha iyi sezon geçirdi.

Dürüst bakınca gerçekten Emir Pınar bu sene mt hak etti ben torpil döneceğine inanmıyorum.Ama Mert Matic geçmişi ile orda bence Emir çok daha iyiydi bu sene.Ya da bilmediğimiz sakatlık veya izin isteme durumu var çünkü bu sene böyle bir performans sergilemişken illa alınırdı bence bilmediğimiz bir durum vardır orda.

Matic ile Emir Pınar'ı aynı tutan insanla voleybol konuşmayınız.

Alonso takımda kalacakmış sanırım. Yalnız bence oraya blokta etkili bir orta alınsa daha iyi olurdu. Maarın çaprazında kim oynayacağı da önemli tabi. İyi manşet alamadıkça ortaların hücumlarını zaten kullanamıyoruz. Orada blok yapması çok çok daha kritik oluyor.

Matic ile Emir Pınar'ı aynı tutan insanla voleybol konuşmayınız.
Matic Halil'e kesildi, berbat bir sezon geçirdi Emir'in aksine. Ki Emir geçen sene en blokör oyuncuydu. Neyse siz Emir'in iyi bir oyuncu olmadığına inanmaya devam edin.

Matic Halil'e kesildi, berbat bir sezon geçirdi Emir'in aksine. Ki Emir geçen sene en blokör oyuncuydu. Neyse siz Emir'in iyi bir oyuncu olmadığına inanmaya devam edin.
Göreceğiz Emir'i gelecek sezon. Ben burdayım sizi de beklerim.

Matic geçmişini tartışmaz kimse ama Matic bu sene ne yaptı ki övülecek.Kötüydü bu sene kabul etmek lazım.Şöyle istatistik vermek gerekirse de Emir Pınar 119 hücum sayısı Matic 83 hücum sayısı Emir önde.Blokta Emir 62 blok Matic 29 blok Emir önde.Serviste İkisi de 4 ace atmış eşitler.Total sayı da Emir 185 sayı Matic 116 sayı Emir önde.Ve yaş olarak da çok daha genç her alanda geçmiş bir oyuncu.Ve ikisi de 5-8 play off oynayan takımlardaydı.

Matic geçmişini tartışmaz kimse ama Matic bu sene ne yaptı ki övülecek.Kötüydü bu sene kabul etmek lazım.Şöyle istatistik vermek gerekirse de Emir Pınar 119 hücum sayısı Matic 83 hücum sayısı Emir önde.Blokta Emir 62 blok Matic 29 blok Emir önde.Serviste İkisi de 4 ace atmış eşitler.Total sayı da Emir 185 sayı Matic 116 sayı Emir önde.Ve yaş olarak da çok daha genç her alanda geçmiş bir oyuncu.Ve ikisi de 5-8 play off oynayan takımlardaydı.
EVet oynadıkları süreleri de göz önünde alırsak Matiç çok daha iyi istatistik yapmış. Ayrıca Altekma ile Fener de aynı takım zaten :)

Matic oynadı gayet ha bir ara çok kötü olduğu için Halil'e kesildi doğru diyorsun kötü olduğu için Halil gibi adı olmayan biri bile bir dönem kesti ama oda çok kötü diye geri Matic dönüldü.Fener ve Altekma da aynı takım değil evet birinde çok daha kaliteli bir pasör daha iyi paslar ve daha iyi bir sistem var oyuncuyu yükseltecek.Ama ikisi de bu sene aynı kulvardaydı ama Fenerde oynamak tabi sistemden dolayı yükseltir.

Uzatmaya da gerek yok istatistikler zaten herşeyi anlatır neyse kim ne istiyorsa düşünebilir özgür tabi sadece doğrusu yanlışı ne onu anlatmaya çalıştım.

Geri