07-08 Sezonu Yılın Oyuncusu

Yılın oyuncusu


  • Kullanılan toplam oy
    133
Cevdet Akay' Alıntı:
Bu sezon çeyrek finalde elenmemizin bir nedeni Charles Gaines'in yılın sporcusu olarak seçilmesi ile bir alakası olabilirmi. ? Bence diğer oyuncularımız normal oyunlarını oynasaydı bu oylamada başka kişileri görüyor olacaktık.
Onla bence alakası yok.Gaines sezon boyunca takımı için varını yoğunu en çok ortaya katan oyuncudur.Her maç mücadele etmiş,kaybettiğmiz maçlarda bile mücadelesini sürdürmüştür.Kritik yerlerde yaptığı katkılarıda unutmamak lazım.
 
Tartışmasız.. Charles Wayne Gaines !

Bütün sezon boyunca her maç savaştı asla maç seçmedi. Her maç aynıydı.
Kaybetmek onun sözlüğünde yoktu sanki.. Yada kaybetmek nedir bilmiyordu.
 
Gaines gibi bir takımda tamalayıcı olan yetenekleri çok üst düzey olmayan biri oyuncunun bizim takımda ligde yılın oyuncusu olması ve ligde en skorer oyuncumuz olması bizim takımın ligde neden başarısız oldugunu göstergesi .
 
Ama bir şeyi siz hep göz ardı ediyorsunuz.
Owens senenin başında hep skorer oyunuyla nerdeyse tüm maçları kazandık.Sadece 3 maç mağlup olduk.
Senenin ortasında Johnsen geldi.Owens ın süresi kısaldı.Owens ın da bu yüzden formu düştü.
İlk yarıda yendiğimiz 8 takıma yenildik.
Ve Owens ın ilk yarıda 15 maçta ki sayı ortalaması:14,4 iken
İkinci yarıda 15 maçta ki sayı ortalaması :11,4 oldu.
Ve Gaınes in ilk yarıda 15 maçta ki sayı ortalaması:12,3 iken
İkinci yarıda 13 maçta ki sayı ortalaması :13,7 oldu.
Johnsen da ,Owens ın bu ikinci yarıda geldiği iiçin düşen performans açığınaı kapatamayınca olaylar böyle son buldu.
 
Kenan'ın dediklerine katılıyorum. Ahmet Arif'in de kulakları cınlasın '' R.G.Cross'un benzeri '' demisti, Gaines icin. Muthis mucadelesi devamlılıgı takdire şayan, kapasitesinin sınırlarını zorluyor. Bu nedenle odulu hak ediyor. Ama asla 1. sınıf takım oyunucusu degil, rus takımları dısında da Gs'den daha ust bir takımda oynayabilecegini sanmam. Kimse elimizden almaya calısmaz yani.

Owens'a veriyorum oyumu. Ara sıra dususe gecse de iyi niyetli calıskan faydalı ve kapasite olarak gaines'ten ustun goruyorum. Takımda kalmalı mı cok da onemli degil... Salyers'ı her zaman tercih ederim.
Yabancılarımızdan sınıf atlayabilecek tek oyuncu basarabilirse Hite'tır.
 
...Charles denince aklıma her maça büyük bir konsantreyle çıkan dünyanın en iyi defans oyuncularından biri olan Puyol,Wayne denince Manchester'in savaşçı "Bad Boy"u Rooney geliyor aklıma...Bu ikisinin birleşimi de bizim pizzacımız Gaines :) ...Bu sene de lütfen kal gitme yaa.Abdi İpekçi,Akatlar ve daha birçok salonun potasına vuracağın smaçlar var ;)
 
Benim oyum Owens'a... Her ne kadar istikrarsız desekte oynadığı maçlarda takımı adeta aldı yürüttü. Gaines istikrarlı tamam ama mücadele savaşçılık bir yere kadar...
 

Üst