07-08 Sezonu Yılın Oyuncusu

Yılın oyuncusu


  • Kullanılan toplam oy
    133
Ahmet bey daha iyi yabancı oyuncular alacağız demiş.. Gerçekten gaines i çok özleyeceğim.. Savaşçı ruhunu, koşmasını, smaç yaparken potanın kıralacak gibi olmasını, ona üstünlük kurmak isteyen oyuncalara bakış atmasını.. ben çok sevmiştim kendisini ne bilim bir ihtimal keşke ahmet bey yanlış söylemiş olsa diye umut edeceğim ama geçen yılın en iyi oyuncusunu çok özleyeceğiz sanırım:(
 
Arkadaşlar her maçta ruhunu ortaya koyan ve bütün maçlarda başariyla oynayan GAİNES bence bu seneki en iyi oyuncumuzdu.İnşallah kalır ama gaşiba gitti.
 
Tabiki de Charles wayne Gaines...!
anlamadığım bir şet var.ahmet bey diyo daha iyi yabancılar alacağız.GAİNES gibi bir oyuncuyu bi daha bulamaz.eger GAİNES i yollarlarsa asrın hatasını yaparlar.daha onun smaçlarına doyamadık.CHARLES WAYNE GAİNESSS
 
Basketbol Şubemiz bazı şartların kötü durumda olması durumunda transferde geçen yılki PF Chris Owens ile anlaşacağımızı bildirdi..

Sanırım bu sitedeki çoğu kişinin basketbol anlamadığı bu sözlerle anlatılıyor?

Neden mi ?

Yılın En Değerli Oyuncusu anketinde 2 Power Forvetimizden biri olan Charles Gaines % 63 oy ile 12 kişiyi geride bırakarak açık ara önde gidiyor.

Neyse,biz olanakları zorlayalım.Şöyle diyelim.Madem PF lazım takıma ve geçen yıla başvurmak gerekiyor.2 Power Forveti karşılaştırıp sorgulayalım.

Eminim ki yine Gaines açık ara önde olacaktır..Demek ki bazı şeyleri bilmiyoruz.Veya kısa ve net basketbolu bilmiyoruz.Şubemiz sağolsun..

Kimse anlaşmadan,imkanlardan bahsetmesin.
1 sene oynattığın oyuncuyu ne yapıp eder tutarsın takımda.
Yani Gaines bütçeye,anlaşmamıza vb. şeylere uymaz hava civa..

Söylediklerimden de kesinlikle Chris Owens'ı beğenmediğim,sevmediğim gibi bir sonuç çıkartılmasın.Aksine en çok sevdiğim yabancı oyuncumuzdu.Atletik olması ve yüreği ile oynadığını hissettirmesi gerçekten çok etkileyici bir olay.

Anlatmak istediğim yani bu kadar bariz,net bir olay bu..
Anketlerde en önde,istatistiklerde en önde,basketbol bilgisine inandığım insanların onayını verdiği isim Charles Gaines bağıra bağıra takımdn ayrıldı.
Ayrılmasını bir kenara bırakın,ona yol bile açılmadı.

Hayırlara vesile olur inşallah.
 
Benim içinde Gaines mi Owens mı diye bir soru sorsalar; hiç düşünmeden Owens derim. Arada bir kere yetenek farkı var. Owens'a her ne kadar istikrarsız diyebiliriz. Fakat bu oyunu gerçekten biliyor. Dış şutu, atletik özellikleri ile iyi bir oyuncu. Ona güveni verdiğinizde mücadele ve savaştan hiç kaçyan bir oyuncu. Hatta tek başına çıkıp maç alacak bir oyuncu. Ben 1 sene boyunca Owens'da bunu gördüm.
Gaines ise tüm iyi niyeti ve hırsı ile oynayan bir oyuncu. Ribaundlar ve savunmada etkili olmaya çalışıyor. Fakat savaşmak ve mücadele herşeye yetmiyor. Sizden yetenekli adamlar olunca, basketbol zekası ile sizin bir adım önünüze zaten otomatik olarak geçiyorlar. İstikrarlı olması önemli bir unsur. Fakat benim gözümde gaines şampiyonluğa oynayan bir takımda sırıtır gibi geliyor.
Sonuç olarak benim görüşüm ğer bu takımda ikisi arasında bir tercih yapmam gerekirse gözümü kırpmadan Owens derim...
 
Uzun uzun yazmıcam. Hırs,Savaşçılık,bitiricilik herşeyini verme gibi.

Amerikalı oyuncularda bulunması en zor özellik.

İstikrar.

GAİNES !
 

Üst