Aykut Erçetin

Son şampiyonluğumuzda büyük payı olan, özellikle son 6 haftada inanılmaz kurtarışlara imza atan Aykut adına konu açılmamış sanırım varsa da bulamadım, silebilir yönetici arkadaşlar...

Leo'nun kabus gördürdüğü bu günlerde üzerine düşeni en iyi şekilde yapmaya devam ediyor. Pazar günü gene büyük iş düşecek kendisine, umarım başarılı olmaya devam eder, Leo'yu gönderir, kendi kalecilerimizi kazanırız.

Karakteriyle, kişiliğiyle, performansıyla iyisiyle kötüsüyle
Aykut Erçetin...
 
Yan toplar yan toplar bitiriyor bizi aykutlar :p Seneye aykutla devam kararı olursa yine dövünürüz belirteyim.Ama yinede kendini geliştirebilir :roll:
 
Mesela ben Galatasaray yıllardır niye yabancı kaleci de ısrar eder anlamam.Her sene Galatasaray kalesinde farklı bir kaleci.Hiçbirinde de dikiş tutturamıyor Galatasaray yönetimi.Sen Kaleye Buffon'u getirmedikten sonra ne diye yabancı hakkını kaleciyle kullanıyorsun ki?
 
Tonguç Sarp Gavtoğlu' Alıntı:
Mesela ben Galatasaray yıllardır niye yabancı kaleci de ısrar eder anlamam.Her sene Galatasaray kalesinde farklı bir kaleci.Hiçbirinde de dikiş tutturamıyor Galatasaray yönetimi.Sen Kaleye Buffon'u getirmedikten sonra ne diye yabancı hakkını kaleciyle kullanıyorsun ki?
Malesef volkan gibi bir pantere sahip değiliz.Ama ondan daha iyisi var en azından potansiyel olarak o da Ufuk inanıyoruz ona ;)
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
Aykut :)

Kalenin boş kalmasını tercih ederim..

Bu takımın kalecisi banko Ufuk'tur..


Aykut iyidir be Tolga.

Yalanım yok,bana kalede Morgan'danda ama özellikle Leo Franco'dan çok daha fazla güven veriyor.

Düşün diğerlerine ne kadar güveniyordum :p :p
 
Aykut Erçetin başlığına Ufuk yorumu yapmak istemem ama oynadığı maçlarda bana güven vermiştir Ufuk.

Takıma alışık olmasının artısıyla, Ufuk'la birlikte kalemizi korumalıdır Aykut gelecek sene.

Her sene yabancı kaleci denemektense, bu iki isim yeterlidir.
 
Mustafa Yanar' Alıntı:
Malesef volkan gibi bir pantere sahip değiliz.Ama ondan daha iyisi var en azından potansiyel olarak o da Ufuk inanıyoruz ona ;)

Volkan'ın da oynaya oynaya bu hale geldiğini unutmayalım. Şampiyonlar liginde yaptığı hataları yediği komik golleri unutmayalım ama adamı harcamak yerine -ilk kez yaptıkları bir davranış- üzerinde durarak bugünlere getirdiler. İyi kaleci ama sadece kaleci. Karakter 0. Aynı şansı bizim kalecilerimiz bulsaydı ondan çok daha iyi olurlardı eminim. Her şekilde de bizim kalecilerimizin karakterinin yanına yakışamaz Volkan.

Bende Aykut ve Ufuk'la devam edilmesi tarafındayım Mondragon gittiğinden beri.
 
Geldiğin yan topları nasılsa hala aynı. Reflekleri iyidir, top geldikçe iyi oynar. Ama büyük takım kalecisi iseniz kendinize daha özgüvenli oynamalısınız. Savunmanın arkasına atılan toplarda daha aktif ve dikkatli olmalısınız. Altı pasın içinde çakılı kalmamalısınız. Malesef Aykut bu eksilerini bir gıdım iyileştiremedi. O yüzden ben Aykut'a güvenip kalemi emanet etmem. Ufuk'a emanet eder, bakarım ne oluyor diye. Ama bunca senedir bir gıdım ileriye gidememiş adam Galatasaray'ın 1. kalecisi olmamalı.
 
Eğerki Şl ye kalırsak kalenin Aykut a emanet edileceğine pek ihtimal vermiyorum.Yönetim in 2 sene önce başı yandı bu konuda.Bir daha aynı hatayı yapmazlar,yine yabancı bir kaleci alırlar.
 
Bence en büyük hata, Yönetimin hala bunlarla ilgilenmesi olur. Bıraksınlar Rijkaard belirlesin. Neill dahil kimi göndermek istiyorsa göndersin. Ne tarafa ne gibi adam istiyorsa o alınsın. Artık futbolu çok bilen yöneticilerimizde kendilerine bir dur demeli
 
Aykut'u bu halde kalede görünce Leo'yla kaçan puanlara yanmamak elde değil. Yerden yere vuruyoruz adamı ama 6-7 yılda oynadığı lig maçı 28. Bir sezon bile çıkaramamış kaç yıldır, kaleciler oynaya oynaya gelişir, Volkan'ı ilk zamanlarında kalede gören Daum "Onu kalede gördüm mü, aklım başımdan gidiyor" türünden cümleler kurmuştu adam şimdi ne hale geldi.

Aykut'u yerden yere vuruyoruz ama bu durumu da göz önüne almamız lazım. Adam bir şekilde can siperâne oynuyor hakkını veriyor formasının. Leo biraz anlar belki bir şeyler de kendiliğinden gider artık. Aykut ve Ufuk yeterli çok iyi bir kaleci olmayacaksa.
 
İki sezon önce şampiyon olduğumuz sezonun sonlarına doğru uzun bir süre gol yememişti,hatta rekordan falan bahsediliyordu.O zamanda fikirlerim aynıydı şimdide aynı.
Aykut bana hiç ama hiç güven vermiyor!
Kontenjanı kaleciden yana kullanmakta olmaz.O yüzden en mantıklısı Sinan Bolat ın peşine düşmek.Ne yapıp edip alalım o adamı.
 
Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Zaten oynamayan kaleciler her zaman hata yaparlar ve oynaya oynaya gelişirler.Artık kaleyi Aykut'a bırakmamızın zamanı gelmiştir !
katılıyorum sana,az şans bulan kaleci hata yaptığında onu silersen,takıma kaleci dayanmaz,kaleci'nin arkasında duracaksın,devamlılık sağlayacaksın.
 

Üst