En sevdiğim basketbolcudur. Yaşının ilerlemiş olmasına üzülüyorum, onu daha fazla Galatasaray forması altında görmek vardı. Onu yıllarca takip ediyordum. Galatasaraylı olduğunu ögrenince daha da sevindim ve üzüldüm de, Neden daha önce gelmedin be..
Tasını tarağını topla, kulübü icraya verdiğin en yakın arkadaşın Ender'i de al defol git bu kulüpten. Allah aşkına.
Niye öyle diyorsun, adamlar profesyonelliğin gereğini yapmışlar.Tıpkı Arroyo gibi
Arroyo hiçbir zaman ben bu kulübün taraftarıyım demedi Para gerçekten hakkı ama Arroyo kadar oynasalardı bari
Ne fark eder taraftar olmak?Profesyonel olmaktan bahsediyoruz. Arroyo kadar etkili oynamadılar.Ama Arroyo'dan çok daha sabırlı oldukları kesin.En azından şu rezil günlerde sahadalar
Biri kasığım sakat diyor, öbürü de usulen sahaya çıkmış. Olmasalar da olur Arroyo bu kulübe 3 senede senin benim bu kulübe verebileceklerimizin fazlasını verdi
Ne olursa olsun, profesyonellikten bahsediyorsan adamın performansına göre yorum yapmayacaksın.Adam kontrattaki hakkını istemiş.Tıpkı Arroyo gibi.Kaldı ki Arroyo'dan da daha fazla sabretmiş, öyle ya da böyle.
Konu Arroyo olunca profesyonel tabi , şöyle haklı, böyle haklı. Kerem olunca defol git.Bari biraz daha normal bir üslup kullansaydın.Bu kadar tezat yorumlar enteresan
Bu arada bu iki oyuncunun da içinde bulunduğu 6 kişi Fb'yi yenip taraftarını gururlandırırken Arroyo Porto Riko 'da yeni kontratıyla ilgileniyordu
Performansını ve yeterliğini eleştireceksek eleştirelim bence. Mesela gönderelim Cevher, Orhan gelsin demek başka, ayar oluyorum kişiliğine demek başka.