Marihuana serbest bırakılmalı. Kokainse, buyrun, asabilirsiniz!
Sent from my A0001 using Tapatalk
Sent from my A0001 using Tapatalk
Lasme'nin cezası hukuken belli olmadıkça, hiç bir kulüp kendisine sözleşme önermez.Önerse bile bu çok küçük meblağlar olabilir.Birinci doping (uyuşturucu maddelerde buna dahildir) uygulama cezası 3 ay değildir bu arada, 2 senedir.Bir çok indirimden sonra, 3 aylık minimum cezaya varılır.Olayın ne şekilde olduğu, kasıt unsuru, oyuncunun işbirliğine gitmesi ve itiraz etmemesi, yargılama sırasındaki davranışları vb. bir sürü davranış bu noktada etkilidir. Karar kesinleşmeden Lasme ile ilgili bir hamle yapılmasını doğru bulmuyorum.Zaten, Lasme'nin işbirliğine gitmesi halinde olay fazla uzamayacaktır.Süreç aşağıdaki gibi olacaktır.
32.3.2 İhlalin Disiplin Kuruluna bildirilme tarihinden itibaren ondört (14) gün içinde yargılamaya başlayacaktır,
32.3.3 Yargılamaya başlamasını takip eden yirmi (20) gün içinde bir karar verecektir
32.3.4 Karar tarihini takip eden on (10) gün içinde gerekçeli kararı taraflara bildirecektir.
Teşekkürler Cem kardeşim herhangi bir yorum yapmadan senin yorumunu beklemiştim. Tek söyleyebileceğim büyük şanssızlık. Bir yandan da ya geçen sezon içinde ortaya çıksaydı diyorum. Hatta önümüzdeki sezon içinde de ortaya çıkabilirdi. Yapacak bir şey yok en güzeli Lasme siz bir takım sanırım.
Mariujana kullanmak ahlaksızlık değildir. Hırsızlık ahlaksızlıktır, yalancılık ahlaksızlıktır; zorbalık ahlaksızlıktır!
Toplumları yöneten yığınla ahlaksız varken, ben mariujana kullandığı için Lasme'ye ahlaksız diyemem, utanırım. Lasme canını dişine takarak oynamış bir Galatasaray sporcusudur, kendisine helal olsun geçen sene verdiği emekler için, umarım seneye daha fazlasını da verir...
Aynen öyle,bu kişinin kendi tercihidir ve onu ahlaksız yapmaz.Bilhassa da siyahi basketbolcular arasında daha yaygın olduğu izlenimine kapınıyorum,bu da kültürel bir durum,Bilhassa da Amerikada bunun kullanımı çok yaygın ve o yüzden de şaşırılacak bir durum yok benim açımdan.Profesyonel yaşamını performansını etkilemediği sürece ne kullanacağı adamın özel hayatıdır,Sözleşme yaparken bunu kontratında indirim için kullanabilirsin ve tekrarı noktasında kulübü koruyacak fesih maddeleri koyarsın sıkıntı ortadan kalkar.Büyük bir ceza alacağını sanmıyorum sicili temiz olduğu için ama Hawkins gibi bir ceza söz konusu olursa zaten basketbol hayatı biter ama sanmıyorum dediğim gibi.
Şimdi bu madde nedir tam olarak? Yazıda diyor ki " belirlenen limitin üstünde bulunmuştur". Yani tamamen yasak bir madde değil. Belli bir limite kadar kullanabiliyorsun. İlginç.