14 subat 2007(zaman nasılda geçiyor..2005-2007)

Açık konuşayım; benim sevdalım var ama benim için sıradan bir gün. Bu günleri sevmememin nedeni sözde "gavur" adeti olduğundan değil, bazı merceklerin bu işten insanları kandırarak para kazanma yoluna başvurmalarıdır diyeyim ve her zamanki gibi bir olaya politik yorumumu getireyim.

Sevdalısı olanlar politik yorumu bırakıp günün tadını çıkarsın bence. :) Yalnızken hiç çekilmiyor çünkü...
Günün en güzel yorumu okuldaki bir kız arkadaş tarafından yapılan "bi günlüğüne sevgiliymişiz gibi davranalım" oldu. :)

2881227.jpg

buyurun burdan yakın..(latif demirci hürriyet gazetesi)

Murat İNAL' Alıntı:
Bu arada herkese tavsiye.
14 Subatta dogan birini bulun.
14 Subatta tanisin ve flort etmeye basladin.
14 Subatta evlenin.

Dogumgunu-Tanisma Gunu-Yildonumu-Evlilik Yildonumunun ayri ayri masrafindan kurtulursunuz.

-Ne kadar pisligim yahu-
ya abi ben bu tavsiyeni dinlicem emin ol hani sevgililer gununü kacırdık artıkta doğum gunu ile çıktımız gunu aynı doneme getirmek icin bekliyor ve gereken calısmaları yapıyorum ;)
sevgiler gunu tuzaklarına dusum kalpli incikli boncuklu veya gül gibi seyler almayın arkadaslar erkek milleti olarak protesto edelim dicemde sevgilisi olan adam bu gunu hicbir sekilde protesto edemez cok iyi biliyorum oyuzden demiyorum :ehue