1500 kombine aldık ASLANLAR GİBİ!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Kombine satışının ilk senesinde takım iyi sinyaller vermiyorken,kötü bir organizasyon yapılmışken 1000 rakamı mükemmel,süper bir rakam.

Zaten salon 3.500 kişilik.Banvit maçında yer bulamayacak mıyız ne ?
 
Re:

Batuhan Varolsun' Alıntı:
Kombine al Tugay Aktepe ...:) :)

Bende T blok kombinemi aldım.Cafe Crown paketi de verdiler.

Pazar günkü maçı bekliyoruz...

İçinde 2-3 tane daha fıstıklı çikalata iyi olsaydı iyi olurdu paketin bunlar benim dişimin kovuğunu doldurmaz :D
 
Re: Re:

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Batuhan Varolsun":56d09]Kombine al Tugay Aktepe ...:) :)

Bende T blok kombinemi aldım.Cafe Crown paketi de verdiler.

Pazar günkü maçı bekliyoruz...

İçinde 2-3 tane daha fıstıklı çikalata iyi olsaydı iyi olurdu paketin bunlar benim dişimin kovuğunu doldurmaz :D[/quote:56d09]

Öyle Abi..:) :) :)

Kırmızı birşeyle üstünü kapatmışlar , baktım şapka var.Dedim şapka var başka bu tür şeyler vardır.Bir baktım çikolata , kahve vs vs :) :)
 
Batuhan kardeşim..:) Ben Gaziosmanpaşa'dan geliyorum..Gelene kadar 3 araç değiştireceğim..Tabii ki bizim gibi şanlı bir taraftar nedenler göstererek kendine bahane aramaz..Olimpiyat Stadı'nda oynadığımız 2. Fatih Terim dönemi futbol maçlarına kombime biletim vardı..Şimdi ki gibi güzel değildi yollar dağ,taş,yokuş demeden gittik.. :D İnşallah Basketbol takımımızın maçlarına da geleceğiz..Pazar günü gelen herkesle görüşmek üzere..Yol tarifleri ve bilet satışları hakkında verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim.. :)
 
Tamam abi sen bilirsin..:) :)

Ben Sarıyer'de oturuyorum..:) Salon çok yakın , almak lazımdı..:)

Pazar günü maçta görüşmek üzere.

Yol tarifleri ve bilet satışları bilgilerini vermek durumundayız...Rİca ederiz...

Sağlıcakla kal...
 
Eyüp abi senden küçük aslında büyük bir ricam olacak :) Kaan Kural'ı sitemize üye olmasını ve arada da olsa o değerli yorumlarını bizimle paylaşmasını sağlayabilirsen sanırım herkes oldukça mutlu olacaktır ;)
 
Re:

Burak Barut' Alıntı:
Eyüp abi senden küçük aslında büyük bir ricam olacak :) Kaan Kural'ı sitemize üye olmasını ve arada da olsa o değerli yorumlarını bizimle paylaşmasını sağlayabilirsen sanırım herkes oldukça mutlu olacaktır ;)

Kaan KURAL' ı sahsen tanıyoruz ve kendisi orijinde Galatasaraylı ama bu tarz taraftar forumlarına yazmayı tercih etmiyor. Herhangi bir gruba ya da renge mal edilmek kendisinin meslegi acısından pek de mantıklı degil zaten.
 
Abi peki o olmasa bile maçlardan sonra köse yazısı gibi değerlendirme yapabilir mi ? Zaten Kaan Kural'ın yaptığı bir iş olduğunu biliyoruz tek fark bunun sadece bu sitede okunacak olması olabilir mi böyle imkanlar ?
 
Sanırım gerçekten 1100 sayısına ulaşılmış bu muhteşem birşey. Bizim farkımız da bu zaten takım ileriye dönük hiç birşey vadetmese de arma için forma için insanlar fedakarlık yapıyor. Kombine alan herkese teşekkürler. Pazar görüşmek üzere. Ne mutlu GALATASARAYLIYIM diyene!!
 
1100 ilahi 1 rakam bizim için ben her konuşmada 1000i bulsak busezon için süper olur diyordum artı kombine süresinin uzatıldığını düşünürsek 1500 de artık olması muhtemel 1 rakam:)
 
137 kez okundu
Zorunlu Açıklama: Fanatik Gazetesi

Bugün Fanatik Gazetesi?nde basketbol kombineleri ile ilgili olarak ?kombineleri yönetim aldı? başlıklı bir haber yayınlanmıştır.

Bugüne kadar 1500?e yakın basketbol kombine kartı satışı gerçekleşmiştir. Bu kombinelerin yalnızca yüzde 10?unu yöneticiler almıştır. Geriye kalan kombinler ise Galatasaraylı basketbolseverler tarafından satın alınmıştır. Dolayısıyla söz konusu haber gerçekleri yansıtmamaktadır.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
---------------------------------------------------------------------------------
1500 KOMBİNE ALDIK ASLANLAR GİBİ BİRİLERİNİN ZORUNA GİTMİŞ ANLAŞILAN!
 
Medyamız yine Şanlı Galatasarayımızı karalama çalışmalarına başlamış..Hepsini kınıyorum,kınımakla kalmayıp hepsinin kalemlerini bir yana bırakıp vicdanları ile yazmasını arz ediyorum..Ayrıca spor sayfalarına baş sayfa olmakla liderlik,öncülük olmuyor(bazıları ismi lazım değil)..Asaletimiz başarımızdan ve şanlı taraftarımızdan gelir..Merak etmeyin birgün medyayı da eze eze yenip hezimete uğratacağız :)
 
GÖKHAN GERMAN'A ATTIĞIM MESAJ!

-----Original Message-----
From: eyüp yıldız [mailto:redsong75@hotmail.com]
Sent: Tuesday, October 16, 2007 11:57 AM
To: ggerman@fanatik.com.tr
Subject: Galatasaray düşmanlığı.
Gökhan bey selam ve iyi çalışmalar...
Ben Basketbolsever bir Galatasaraylıyım ve bu günkü fanatikte çıkan Galatasaray düşmanı yalan bir haberi görünce çok üzüldüm sizin yazılarınızı sürekli takip ediyorum objektif bir spor yazarı olduğunuzu düşünüyorum bunun için size bu maili atma ihtiyacı duydum...
Kombine ile ilgili gerçek rakam ve satış dağılımı şöyledir(klüpten aldığım ve sürekli takip ettiğim bir veridir)
Satılan Kombine:1130(en son banvit maçında öğrendiğim rakam)
GS taraftarı:1000+
yönetim+şirketler+sponsor:100+
Lütfen bu gerçekleri yazarsanız sevinirim ayrıca şuana kadara basketbolda erişilmiş en büyük kombine satış rakamı olduğununda farkındasınızdır....
LÜTFEN GEREKEN DÜZELTMENİN YAPILMASINI SAĞLAYIP GALATASARAY TARAFTARININ HAKKETTİĞİ BİLGİLERİ YAZARSANIZ SEVİNİRİM!!!!

İYİ ÇALIŞMALAR
EYÜP YILDIZ
----------------------------------------------------------------
GÖKHAN GERMAN'IN CEVABI
Çıkan haberle ilgilendim ve eksik bilgilendirme söz konusu. Haberde yazan yönetimin aldığı rakamlar doğru. Yaklaşık 240 adet bilet alınmış. Ancak taraftarın aldığı bilet sayısı belirtilmemiş haberde. Bu konuda bir eksiklik var. Gereken düzeltme yapılacaktır.

İyi günler dilerim.
 
bravoo walla helal olsun benım gıbı almayanlar utansın ama ben her maca gelemıyecegım ıcın almadım ama yavru fener alpella macında kesın salondayımmm bıletımı alıp gelıcemm 1500 super bı rakam ozaman NBA den bı oyuncu daha gelır takıma guzel bır gelır kaynagı oldu walla takım ıcınn
 
Eyüp abi mesajı yollarken giriş cümlen yanlış olmuş..Küçük bir düzeltme yapıyım..

''Sayın Gökhan Bey ve fenerbahçe Medyası..''

:D :D :D
 

Üst