Sezonun geri kalanında yabancı statüsünde oynayabilecekmiş, yabancı hakkımız dolmuş olsa dahi altyapı oyuncusu olarak kabul edilecekmiş. 1 yılı doldurduğu andan itibaren türk statüsünde oynamaya başlayacak. Benim anladığım bu açıklamadan
Sezonun geri kalanında yabancı statüsünde oynayabilecekmiş, yabancı hakkımız dolmuş olsa dahi altyapı oyuncusu olarak kabul edilecekmiş. 1 yılı doldurduğu andan itibaren türk statüsünde oynamaya başlayacak. Benim anladığım bu açıklamadan
Niko oynayabilecek. Harun'un başkanlık jesti bu. TBF ile Niko'nun ailesi arasında bir dava süreci var. Bu davayı da riske sokmadan GS'ın da yabancısının eksik olduğunu görerek bu kararı almışlar) Böylece 6 yabancı + Ender Kerem Sinan dediğimizde rotasyon 9 kişi oluyor. Kimse (özellikle oyuncular) dar rotasyon demesin. Bahane olmasın artık. Takım iyicene alıştı mağlup olmaya ki bu hiç iyi bir durum değildir
Abi iyi ama TBF sezon başı yönergelerinde yazanlara göre, 7 yabancı lisansından sonra en fazla 3 değişime izin veriliyor. Biz de bunu kullandık malum.
Vallahi anlamadım ben bu işi. Yanlışı yanlışla düzeltmeye çalışıyor federasyon, kafam durdu iyice.
Biz çok önce o konuda lisans için başvurmuş olduğumuzdan orayı böyle geçiyorlar. Ama ne olursa olsun İçişleri bakanlığından onaylı kadrolu aslan gibi yerli oyuncumuzu yabancı oynatıyoruz. Bunun bedelini Nİkolov'un ailesine ödeyecek TBF. Ki sezon başı devşirme olarak oyna teklifini de aile kabul etmemişti.
Nikolov kendini geliştirebilirse ve Türk statüsüne alabilirsek Ender'e gerek kalmaz bu takımda bence