#16 Kristijan Nikolov

Nikolov, en az Cedi Osman kadar yetenekli bir oyuncu. Karşılıklı oynarken izlemiştim. Cedi'nin u20'de neler yaptığını gördük. Düşündükçe asabım bozuluyor. Türk milli takımının guardı yok. Yazık bu büyük yeteneğe.

‏@coachozyer
Nikolov konusunda ; oyuncunun ailesi ve temsilci çok kararlı hukuksal haklarını her türlü platformda arayacaklar ve hatta başladılar.

Adama 3 tane Nikolov´la ilgili twit attım, sonunda cevap verdi ama biz bu işin takipçisiyiz falan demiyor. Yani oyuncunun temsilcisi yapıyor bu işi diyor, benim görüşüm sen sahip çıkamazsan bu çocuk yuvadan uçar abi.

Kristijan Nikolov milli takımda oynama yeterliliğine sahip deil diyerek lisans vermiyormuş Tbf. Bu çocuktaki yeteneği körler fark eder be yazıklar olsun size. Fenerbahçe'ye veya Efes'e gitsin isterim vallaha. Yeter ki kaybolmasın bu çocuk..

Şimdi biz Nikolov'u istersek devşirme statüsünde oynatamıyor muyuz? Alt yapı kategorilerinde devşirmeye izin yok mu? Yoksa, A Takım kadrosuna devşirme statüsünden alıp, mahkeme sonucunu beklesek olmuyor mu? Mahkeme lehte karar verince devşirmeden yerli statüsüne geçiş olamaz mı?

Bilgili arkadaşlar aydınlatırlarsa sevinirim. :)

Şimdi bu çocuğun durumu net olarak nedir?Bilen birisi yazarsa insanlar aydınlanır ve bu konuda daha çok bilinçlenir.Çok kişi bu arkadaşın durumundan haberdar değil.Yukarıdaki yorumlara bakaraktan yazıyorum.Lisans çıkması için milli takımda oynama yeterliliğimi gerekiyormuş? Türk vatandaşlığı varsa sıkıntı nerede? Konuya gerçekten hakim olan birisi meseleyi yazarsa benimle beraber çok kişi aydınlanacaktır ve gereken tepkiyi fazlasıyla gösterecektir

‏@coachozyer
Nikolov konusunda ; oyuncunun ailesi ve temsilci çok kararlı hukuksal haklarını her türlü platformda arayacaklar ve hatta başladılar.

Adama 3 tane Nikolov´la ilgili twit attım, sonunda cevap verdi ama biz bu işin takipçisiyiz falan demiyor. Yani oyuncunun temsilcisi yapıyor bu işi diyor, benim görüşüm sen sahip çıkamazsan bu çocuk yuvadan uçar abi.

Komedi bir açıklama olmuş cidden...22 Temmuz 2014'te idari sorumlumuz oyuncunun ailesi ve temsilcisi ciddi bir şekilde hak arayacak diyor :) Yorum yazmaya bile gerek yok...

Belki çok ön plana çıkmadı ama Cedi Osman´ın İspanya kadrosunda olması, sorumluluk alması ve hakkını vermesi gelecek adına mutlu etti beni. Ancak suyun öteki tarafında Nikolov´un durumu aklıma geldikçe...

Aynı dönemde geldiler, belki Nikolov daha potansiyelliydi ama tercih ettiği takım nedeniyle cezalandırıldı. Ataman Milli Takım Hocası ise çözmeli bu ayıbı, çifte standardı... Ha çözemiyorsa da Ataman´ın Milli Takım hocası olması bizim için avantaj diyenler sessizliğe bürünsün.

Umarım bir sonraki turnuvada ikisinin de yer aldığı Milli Takımı izleriz.

Arkadaş bu çocuğun potansiyeli belli iken ayrica milli takimin oyun kurucu eksiliği de aşikarken neden lisans verilmez neden bir sekilde bu sorun çözülemez anlayamıyorum. Ayrica niko gibi genc oyuncular arroyo gibi ustalarla antreman yaparak kendilerini gelistirebilirler bu sene ne olursa olsun bu sorun çözülmeli ama meseleyi ergin hoca değil daha başka merciler çözmeli...

Nikolov devşirme olarak oynayabilir mi acaba ? Benim şu en merak ettiğim soru bu. Bana açıkcası rahatça oynayabilir gibime geliyor. Sonuçta sadece Türk vatandaşı. Açıkcası Bosna ve Sloven vatandaşı Emir'den daha Türk şu an...

Nikolov yeni düzenlemeye göre bile Türk statüsünde zaten kaç yıldır bu ülkede devşirme filan olmaz olursa yerli kontenjanında oynar